rultdy Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 salut, am un suzuki si am inceput sa am joc in niturile de la discurile de frana fata,la unul din ele jocul e destul de mare,cand pun frana mai brusca se aude un clic. se pot repara discurile,mai exact jocul din nituri(mentionez ca am verificat si discurile nu sunt strambe si nici nu au uzura pronuntata. va rog un sfat,o idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Lasa-le asa,sau daca ai posibilitatea schimba-le. Este cel mai bun sfat care il poti avea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 in cazul asta se schimba discurile,gasesti discuri lucas la louis cu 230-250e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel03 Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 am aceeasi problema tot suzuki...am mai auzit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rultdy Postat Iulie 16, 2010 Autor Share Postat Iulie 16, 2010 in prima faza am crezut ca sunt rulmenti de la furaca si mai aveam f putin sa-i comand si apoi am observat ca sunt defapt discurile. daca nu ar face un zgomot atat de enervant nu cred ca m-ar deranja,ca frana tine destul de bine nu ma pot plange Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 am avut aceasi problema la un disc fata , abia avea ceva uzura dar avea joc mare din nituri . am mers asa vreo 500 km pana am facut rost de altu si l'am schimbat. recomand sa-l schimbi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 nu stiu daca e asta, dar am citit ca la discurile complet flotante zgomotul e normal. am mai citit si ca mizeria intrata in timp la acei "nasturi" ar accentua zgomotul, si ar ajuta sa curati pe acolo. eu zic ca decit 200-300 euro pe o pereche de discuri, merita sa dai 20 de lei pe un spray de frina si sa vezi daca ajuta. totusi daca e vorba de motocicleta din semnatura, nu cred sa aiba discuri complet flotante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 discuri complet flotante?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 http://www.braketech.com/index.php?option=...k&Itemid=69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 pai astea fac zgomot din fabrica, fiind folosite pe circuit nu deranjeaza pilotul, am citit in link...in cazurile astea din topic discurile incep sa zornaie pe parcurs,se slabesc cumva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rultdy Postat Iulie 20, 2010 Autor Share Postat Iulie 20, 2010 da din astea am si intradevar am mai citit si au un mic joc,eu ma speriasem ca la mine jocul e un pic mai mare dar sincer atata vreme cat nu-mi afecteaza franarea ma gandesc ca nu am de ce sa-mi fac probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 (editat) da din astea am si intradevar am mai citit si au un mic joc,eu ma speriasem ca la mine jocul e un pic mai mare dar sincer atata vreme cat nu-mi afecteaza franarea ma gandesc ca nu am de ce sa-mi fac probleme. Nu sunt eu "marele mecanic" dar din cate stiu jocurile nu sunt admise in sistemele mecanice, mai ales in cele de franare. Editat Iulie 20, 2010 de Nguyen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 in special la discurile de frina aftermarket poti sa observi usor ca acei "nasturi" sau cum le-o fi zicind au niste arcuri (saibe elastice) care preseaza discurile. saibele sint atit de moi incit discul se poate misca lejer stinga-dreapta cu mina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate