The Game Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Hmmm?!? Am inteles deci cu biciclete ma dau eu, pai daca astea -s bicicletele mele atunci bine a zis ala de asupra garajului tau sa termini o data cu drushba aia de taiat lemne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black widow Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Hmmm?!? Am inteles deci cu biciclete ma dau eu, pai daca astea -s bicicletele mele atunci bine a zis ala de asupra garajului tau sa termini o data cu drushba aia de taiat lemne. La finante, pt certificat de neplata TVA: (dupa un luuuung dialog cu vrabia de la ghiseu, iata finalul) ea: pai nu va incadrati cu anul si nr. de km; trebuie sa platiti tva pe valoarea de achizitie; eu: si cati km se presupune c-ar fi trebuit sa aibe motorul ca sa nu platesc TVA; ea: 6000 km; eu: bine, dna; ne revedem la 6000 km! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black widow Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 Pai dute maine si spune ca ai facut deja 6000. a fost greseala mea; m-am incurcat la conversia mile-km; motorul are peste 6000 km ; mi-am dat seama dupa 1 ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robbflynn Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 a fost greseala mea; m-am incurcat la conversia mile-km; motorul are peste 6000 km ; mi-am dat seama dupa 1 ora mariana, ripit aftar mi: "am motorul meu, sunt blo-o-nda/ si ma mandresc cu el, sunt blo-O-nda.." )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black widow Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 mariana, ripit aftar mi: "am motorul meu, sunt blo-o-nda/ si ma mandresc cu el, sunt blo-O-nda.." )) edy, stai f prost la capitolul "prins"; mai bea lapte din cand in cand, poate iti revii; si pana una alta eu am o scuza de la natura... a ta care e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robbflynn Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 edy, stai f prost la capitolul "prins"; mai bea lapte din cand in cand, poate iti revii; si pana una alta eu am o scuza de la natura... a ta care e? no... nu mi-as fi permis sa glumesc daca nu stiam ca ai simtul umorului. scuze, n-a fost cu rea intentie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 stiu ca vremea ne e prielnica momentan .. dar ce ziceti de o iesire maine ? una mica ..... sa zicem o placinta la talora ? ca si de e frig pana la turda tot nu crapa nime .... sau alte propuneri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin3400 Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 Nu mai e nimeni ..pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Iunie 22, 2011 Autor Share Postat Iunie 22, 2011 Nu mai e nimeni ..pe aici? Daca ti s-o facut dor de noi, haide astazi la 20 in Casa Vikingilor in Grigo. Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bluesky Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 nimeni nu mai scrie pe aici? unde or fi toti...si eu ma plictisesc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 si eu cautam sa vad de ceva iesiri ...dar cred ca toto solitar se va intimpla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 Daca va plictisiti, cititi o carte, pe vremea asta.Maine , daca prindem o bresa de cateva ore fara ploaie, bagam o plimbare pana la Talora..., placinta, ciorba, chestii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Iulie 23, 2011 Share Postat Iulie 23, 2011 si eu cautam sa vad de ceva iesiri ...dar cred ca toto solitar se va intimpla Augustin, decat sa te plimbi singur, mai bine imi imprumuti mie cioparu` cum mi-ai promis, sa ma plimb eu, ca doar si banii mei circula in PECO! asl pls ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 (editat) @ghiavolu:what: chopper-cruiser-custom? Editat Iulie 24, 2011 de judas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Lol Judas, m-ai prins Este vorba de fapt de un cruiser, al lui Augustin (Virago de 250), in termen popular romanesc e cioapar. La fel cum orice SUV e Jip si orice motor de offroad e Katemeu Am o pasiune ascunsa pentru cioapare (cruiser, chopper, custom ) @ghiavolu:what: chopper-cruiser-custom? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Lol Judas, m-ai prins Este vorba de fapt de un cruiser, al lui Augustin (Virago de 250), in termen popular romanesc e cioapar. La fel cum orice SUV e Jip si orice motor de offroad e Katemeu Am o pasiune ascunsa pentru cioapare (cruiser, chopper, custom ) Ok, cum zici...La ora 13 la OMV Calea Turzii..., directia........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bluesky Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 (editat) O iesire placuta de duminica. Editat Iulie 25, 2011 de bluesky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Iulie 25, 2011 Autor Share Postat Iulie 25, 2011 O iesire placuta de duminica. Daaa, chiar bine a fost... Ochelarii lui Zoran au fost atractia zilei! Sa speram ca-si revine vremea, pana atunci, miercurea la ora 20, ca de obicei ne vedem la Casa Vikingilor pe Vlahuta. Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 Chopperisti de opereta nu ies nicaieri azi? Vai de capul nostru unde am ajuns stau si ma uit la motor in curte. Na fratilor stati voi ca moliile eu ies...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexoctavian Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 ma, eu l-am tot bazait si ieri toata ziua si azi o tura deampixu, macar mi-am gasit niste rulmenti fata dupa ce-mi aduc conserva de la spalat ies iar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 nah mai ciomperistilor ... ce ziceti de o iesire duminica la o ciorba de burta 2 in 1 ? la Gheghie , desigur ca n-am mai dat de mult pe acolo care vreti , care puteti , la 11 sub podul floare de la capat calea floresti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 eu lucrez maine de la 11 pana la 19.Apoi dau o tura prin oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bluesky Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 Stau cu motorul in garaj...trece vara...si tare putini prieteni cu motor mi-am facut. Si cei pe care-i am...sant plecati... Unde ori fi choperisti din Cluj? Ca atatia am vazut prin oras...aici nu intra nici unul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 pai duminica am fost la o ieseala la o ciorbitza de burta e drept ca n-am fost decat 2 .. dar tot ne-am dus daca veneai eram 3 . ne adunam tare greu din pacate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexoctavian Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 Ba SOS, am ajuns intreg pe ploaie atunci, la fix am avut timp sa ma schimb, sa iau conserva si sa ma duc la gara dupa ai mei. Data viitoare poate merem mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate