hondafan Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 daca imi ies niste pasente, in weekend ies si eu cu ea si eu lafel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 la o tura cu baietii, dar ce tura, las pe shamok sa zica Am invatat ca e mai bine/convenabil sa zici mai putine si sa faci mai multe, asa ca ...toate la timpul lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleksz Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 (editat) Merge careva din Bacau? .... daca imi permite vremea eu as pleca sambata pe la 12-13 daca mai sunt doritori.. anuntati. Topicul : /index.php?showtopic=315142 Editat Martie 19, 2009 de Aleksz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Martie 20, 2009 Autor Share Postat Martie 20, 2009 Merge careva din Bacau? .... daca imi permite vremea eu as pleca sambata pe la 12-13 daca mai sunt doritori.. anuntati. Topicul : /index.php?showtopic=315142 Io ash merge!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 salut. doreste cineva vreo asigurare...... vin maine in bacau si vi ,le pot aduce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIUP Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Vezi ca este topicu cu RCA Sunt si aici destui care fac asigurari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleksz Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Merge cineva maine pana in Iasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Merge cineva maine pana in Iasi? Maine e LUNI, lumea e la servici/scoala.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryan Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Maine e LUNI, lumea e la servici/scoala.... Lasa ca mai sunt si altii care nu au ce face ,Ce crezi ca toata lumea munceste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Maine e LUNI, lumea e la servici/scoala.... omu' mai mult ca sigur se referea la ziua de duminica...dar apostat la 00.08.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryan Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 si eu lafel. Ce motor ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Lasa ca mai sunt si altii care nu au ce face ,Ce crezi ca toata lumea munceste asa este ...ai dreptate eu sunt unul dintre cei ce stau acasa pe bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Ce motor ai ? unu smecher Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleksz Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 (editat) Eu m-am referit la ziua de duminica, greseala mea a fost ca nu m-am uitat la ceas cand am postat (eu stiam ca e sambata seara)... dar de acu nu mai conteaza, am ajuns in Iasi. Editat Martie 29, 2009 de Aleksz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 ridicati mainile in sus pentru cine se baga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 ridicati mainile in sus pentru cine se baga. LA O TURA?? Eu si inca un prieten bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 LA O TURA?? Eu si inca un prieten bun! da.... care e traseul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Nu suntem foarte hotarati, oricum iesim din Bacau. Nu vrem multi km. In plus venim cu consoartele, deci nu vreau sa alerg Deseara ne hotaram exact .. idei ar fi: Slanic, Piatra, Bicaz/Durau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Nu suntem foarte hotarati, oricum iesim din Bacau. Nu vrem multi km. In plus venim cu consoartele, deci nu vreau sa alerg Deseara ne hotaram exact .. idei ar fi: Slanic, Piatra, Bicaz/Durau hai o piatra.... sau bicaz... nu stiu. zona aia pe acolo. poate stabilim cu cei din piatra un traseu, sau din iasi. sa ne adunam toti intr-un loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anf_andrei Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 vin si eu intr-o plimbare daca nu mergeti tare care e traseul pana la urma de la ce ora se pleaca si de unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Noi ne-am decis la Slanic Moldova! Si NU mergem tare deloc. Plecarea e pe la 11. Lasa un semna aici daca te decizi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Noi ne-am decis la Slanic Moldova! Si NU mergem tare deloc. Plecarea e pe la 11. Lasa un semna aici daca te decizi! cati suntem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 (editat) 2+doua intre 11 si 11:15 ar trebui sa fim la LukOil varianta spre Magura. Merzane, tu avei numarul meu de telefon .... Editat Aprilie 4, 2009 de Macke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Mai 22, 2009 Autor Share Postat Mai 22, 2009 O idee pentru wknd-ul asta: http://www.endurototal.ro/program.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Mai 23, 2009 Autor Share Postat Mai 23, 2009 (editat) O idee pentru wknd-ul asta: http://www.endurototal.ro/program.htm Mai e si maine. Editat Mai 23, 2009 de krokodilu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate