slefbb Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 salut. o sa fac o scurta istorie..sintetizata sper sa nu va plictisesc cautam un 600rr de vreo 2 luni. in seara de 31 martie, ora 23:00 gasesc unu care era exact asa cum vroiam. a doua zi la ora 12 am reusit sa l vad. mi a placut. parea bun. mecanicu a spus ca e ok. l am cumparat. era al 4-lea motor pe care il vedeam(restu toate au avut cate ceva). albastru. an 2005 (din acest an au pus furca upside down). 8200km. luat in leasing. primul proprietar. aproape stock(imbunatatiri: parbriz puig, aripa fata carbon, toba twobrothers, amortizor voblaj, furtune racing fran fata, suporti stander,manete frana+ambreiaj titax). exact ceea ce cautam cumparat pe 1 aprilie 2010. prima sapt 1000 km dupa prima sapt am inceput sa i mai fac cate ceva... 8 apr - stop frana pe led cu semnale incluse 13 apr - tankpad 6 mai - mansoane + capete de ghidon rizoma albastre 6 mai - peguri albastre rizoma + adaptoare 15 mai - xenon slim faza lunga/scurta 5 iun - schimbat lumina bord in alb 12 iul - placute ebc fata 12 iul - semnale fata led 14 iul - led pozitie 14 iul - folie carbon,spray negru mat,plasa tabla 7 apr - revizie la 8900 km 12 iul - revizie 13300 km 14 iul - ITP 2 ani home made: -vopsit negru mat scarite spate, capac toba finala, suporti stander, amortizor voblaj -folie carbon 3d: aripa spate, aparatoare lant, protectii scarite -suportul de numar rabatabil -plasa neagra din cabla la gaurile din carenele laterale -protectii capace motor stanga/dreapta o sa atasez cateva poze...din prima zi..pana in prezent sper sa va placa..mi imi place ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 -suportul de numar rabatabil si indoit.... "hai sus cu motociclismul si jos cu conservarii" noroc ca e motoretu frumoasa foc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 De ce partea din fata are alta nuanta fata de cea din spate sau cea din spate are alta nuanta fata de fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slefbb Postat Iulie 19, 2010 Autor Share Postat Iulie 19, 2010 partea din fata a fost revopsita din cauza unor zgarieturi si gasesti foarte greu aceasi nuanta(decat pe comanda) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 De ce strici tu bucuria omului? Frumos motorul, misto toba, dar restul accesoriilor sunt bling-bling. PS: Mai bine te duci la reprezentanta si vopsesti carena frontala in nuanta originala. Diferenta de nuanta e evidenta, strica tot farmecul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Nu e necesar sa cumperi vopseaua la cutie, mergi la un laborator de vopseluri cu codul vopselei in mana si gata treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Frumoasa! Dar schimba-i gumele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Motoreta am ratat-o la mustata! Vanzatorul mi-e coleg de cladire la serviciu. Pacat ca ai pus atat kitch Rizoma, folii carbon & shit, dar fiecare cu gustul lui. Sa ai parte de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slefbb Postat Iulie 20, 2010 Autor Share Postat Iulie 20, 2010 @alter ego: stii cum se spune? poti sa te c@c* in gustu omului? poti eventual sa te c@c* in gura lui sa-i schimbi gustu? iti dai seama ca am facut o asa pentru ca asa mi a placut sper sa ma intelegi @adidas: le schimbam, le schimbam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 frumoasa nu-i asculta pe astia care nu au bani de accesorii aftermarket, si eu am pus pe a mea o groaza de nebunii incercand totusi sa nu o fac pom de craciun ... conteaza sa iti placa tie, si eventual dc vrei pareri intreaba fetele ce le place si ce nu, pana la urma in fata lor vrem sa ne dam cocosi vroiam sa te intreb dc carboanele sunt de firma sau facute de cineva ,eu caut sa imi fac aparatoarea de lant din carbon dupa modelu meu si nu gasesc pe nimeni sa lucreze in carbon.... bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victora$ Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 partea din fata a fost revopsita din cauza unor zgarieturi si gasesti foarte greu aceasi nuanta(decat pe comanda) salut.frumos motor,sa-l stapanesti sanatos.dar totusi,ai idee unde pot gasi nuanta asta de albastru.eu am polizat-o un pic de asfalt anul trecut si nu a reusit absolut nici un laborator sa o scoata identic cu originalul.iar la reprezentanta vin piesele direct vopsite in culoarea comandata.chiar vreau sa dau comanda ptr vopseaua asta.merci mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slefbb Postat August 12, 2010 Autor Share Postat August 12, 2010 septimiu_J F K: sunt facute cu autocolant victora$: nici eu nu stiu unde sa gasesc culoarea originala, pt ca si eu as vrea sa vorbesc partea din fata. Daca gasesti,anunta ma si pe mine te rog. --- update: am schimbat cauciucul spate cu acelasi model: bridgestone batllax 003 am intarit putin si suspensia- e diferenta destul de mare am curatat lantul si l am mai intins putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 nu-i asculta pe astia care nu au bani de accesorii aftermarket, si eu am pus pe a mea o groaza de nebunii incercand totusi sa nu o fac pom de craciun Astia care spun nu Rizoma nu inseamna ca spun nu Rizoma/Aftermarket, ci spun NU penibilului. Si in plus, la ce ti-ai propus tu draga Septimiu, ai cam dat kix, motocicleta ta este pom de craciun kitchos, dar asta e alta discutie si-i stricam topicul lui slefbb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 frumoasanu-i asculta pe astia care nu au bani de accesorii aftermarket, si eu am pus pe a mea o groaza de nebunii incercand totusi sa nu o fac pom de craciun ... conteaza sa iti placa tie, si eventual dc vrei pareri intreaba fetele ce le place si ce nu, pana la urma in fata lor vrem sa ne dam cocosi [...] asta e motivul pt. care te-ai apucat de motociclism? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slefbb Postat August 13, 2010 Autor Share Postat August 13, 2010 septimium, nici eu nu sunt de acord cu modul tau de abordare oricum majoritatea fetelor vad toate motoarele..la fel..dar asta conteaza mai putin Mesaj completat schimbat cauciuc spate Mesaj completat facut amortizoare fata la 15800km..schimbat ulei,garnituri + semeringuri it's brand new Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel.nastase Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Foarte frumos motor, plimbari placute in continuare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 S-o stapanesti sanatos. PS: stiu ca-s slabe sperante insa sper sa fii amendat de fiecare data cand vei fi vazut in trafic cu numarul indoit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slefbb Postat Septembrie 25, 2010 Autor Share Postat Septembrie 25, 2010 S-o stapanesti sanatos. PS: stiu ca-s slabe sperante insa sper sa fii amendat de fiecare data cand vei fi vazut in trafic cu numarul indoit. ) haha .. ce neprietenos... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate