Sari la conținut

victora$

Membru
  • Număr conținut

    95
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2003
  • Motocicleta
    honda cbr 600 rr
  • Numar Moto
    bz 05 nkf

victora$'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am inteles,deci cel mai bine ar fi sa merg la reprezentanta si sa o pun pe tester si in functie de rezultate stiu ce am de facut.Multumesc mult de ajutor.
  2. Salut.Am o honda cbr 600 rr si am citit undeva ca si injectia se regleaza sau se sincronizeaza.Stie cineva ceva despre asta?Este o operatiune pe care nu am facut-o inca la motocicleta si intentionez sa o fac in viitorul apropiat.Am motocicleta de aproape 4 ani si consider ca nu iar face rau o reglare de genul asta.
  3. Salutare tuturor.trebuie sa schimb uleiul la motocicleta si cel care imi aducea uleiul nu mai are Motorex,asa ca sunt nevoit sa aleg intre Motul si Repsol.A folosit cineva pana acum Repsol si ce parere are?Motul e totusi un pic cam scump.
  4. Am schimbat lantul de distributie la o cbr 600rr si dupa 3000 de km zornaia din nou.Motiv pentru care am strans arcul intinzatorului si zgomotul a disparut.Inainte sa faceti schimbari majore de piese, incercati lucrurile simple si mai ieftine.Stiu ca intinzatoarele difera ca si model de la cbr rr la f4i dar principiul de functionare este acelasi.Nu vad motivul pentru care sa cumperi un intinzator nou si care sa cedeze la fel de repede ca cel pe care il schimbi acum.Din punctul meu de vedere cel mai bun este un intinzator mecanic,dar nu stiu cat costa si de unde poate fi cumparat.
  5. Am uitat sa metionez,cu bateria asta doar pornesc motocicleta si atat,nimic mai mult.Si motocicleta porneste foarte repede si bine.nu dau la automat ca tampitul ca nu am motiv.Cert este ca daca o las o luna nepornita cand o pornesc da smne de oboseala si nu e cazul sa se intample asta dupa 2 ani de utilizare.Ceea ce vroiam eu sa aflu e cum e numeste firma sau acumulatorul ala fabricat in USA .Nu era ODYSSEY.Si daca tot o sa schimb bateria in viitor sa o fac cu un acumulator bun.Multumesc mult.
  6. Din ce am citit pe alte site-uri ,in general bateriile de pe super-sport nu sunt extraordinare dar totusi,eu am avut probleme de genul asta dupa un an de la cumprarea bateriei,nu e normal sa se intample atat de repede.Iar bateria care o vazusem era prezentat aici pe site dar nu mai stiu exact unde.multumesc mult de ajutor
  7. Bateria este sigilata si nu-i pot pune apa distilata.Am cumparat-o in august 2010 si era fabricata in februarie.Se numeste Volton.Inainte am avut o Yuasa.Nu stiu ce sa cred......
  8. Am o motocicleta honda cbr 600 rr si daca nu o pornesc o perioada de timp, bateria nu mai reuseste sa invarta electromotorul in parametri.Deci cam la o luna o incarc pe redresor indiferent cat de mult merg cu ea,asta asa ca sa nu am probleme.Bateria are 3 ani.Am citit in urma cu ceva timp un articol despre o firma din USA care producea niste baterii bune dar nu mai stiu exact cum se numea.Deci ,are cineva idee despre firma respectiva?
  9. zgomotul asta se auzea si la mine (pe la 5000 de rotatii) si din exces de zel am cumparat si lantul de distributie si placile de ambreiaj,ca toate sunt pe partea dreapta si nu prea poti sa-ti dai seama care dintre astea doua mecanisme sunt de vina, pana nu desfaci motorul. dupa ce a fost desfacut ,mecanicul a constatat ca oala mare a ambreiajului era uzata neuniform,asa ca am schimbat oala mare si oala mica a ambreiajului. SI ZGOMOTUL A DISPARUT. asa ca am ramas cu lantul de distributie pe care intentionez sa-l montez in viitor,cu toate ca actualul nu are nimic. preturile ptr toate astea au fost: 520 roni lantul de distributie luat de la reprezentanta honda; 300 roni discurile de ambreiaj; 100de roni oalele ambreiajului,(astea le-am schimbat cu unele rectificate,le-am lasat pe ale mele si le-am luat pe celelalte). la toate astea se adauga mana de lucru care nu a fost totusi ieftina deloc.inainte sa mergeti la mecanic cititi manualul de reparatii al motocicletei ca cei mai multi mecanici au tendinta de a exagera.din dorinta de a va lua banii sunt in stare sa va schimbe toate piesele de pe motocicleta.daca le aratati ca mai stiti ceva mecanica poate nu va vor pacali.sau daca aveti bani puteti merge la reprezentanta si scapati de orice grija.
  10. tocmai am probat noua mea casca,scorpion exo 1000.ce sa spun,fata de uvex-ul pe care-l foloseam inainte e net superioara.se aeriseste foarte bine,se aseaza bine pe cap si e mult mai selentioasa.e extraordinara!!!! chiar sunt multumit de investitie.
  11. in primul rand ai mare nevoie de rabdare,daca mergi la rar.eu am facut rar-ul la motocicleta si operatiunea a durat maxim 10 minute,dar pana mi-au dat actele inapoi,am mai stat doua ore ,degeaba pe langa usa.
  12. am folosit Motul si nu m-a incantat deloc .am dat cu Motorex Strong si pot sa spun ca e super bun.nu sare de pe lant si-l tine lubrifiat cel putin 300 de km.din punctul meu de vedere merita toti banii.
  13. salut.frumos motor,sa-l stapanesti sanatos.dar totusi,ai idee unde pot gasi nuanta asta de albastru.eu am polizat-o un pic de asfalt anul trecut si nu a reusit absolut nici un laborator sa o scoata identic cu originalul.iar la reprezentanta vin piesele direct vopsite in culoarea comandata.chiar vreau sa dau comanda ptr vopseaua asta.merci mult.
  14. salut.problema asemanatoare am avut si eu cu honda.in martie am vrut sa o pornesc,dar nu se incalzise suficient iar cand i-am dat sprit s-a inecat.prostia mea.si chiar daca am injectie pe ea,tot nu a vrut sa mai porneasca.asa ca,i-am scos bujiile,le-am uscat si am dat iar la demaror.gresita decizie,pentru ca iar s-a inecat.am repetat operatiunea de uscare si ajutat de doi prieteni am impins-o si a pornit fara absolut nici o problema.e drept ca trebuie sa ai si un pic de viteza ca sa o faci sa porneasca.acelasi lucru l-am observat la o kawa de 98.sigur se vor gasi carcotasi care vor spune ca:ori ca impingi,ori ca dai la demaror e acelasi lucru,dar eu zic sa incerci.nu ai nimic de pierdut.poate ti se pare o rezolvare tembela dar asa am rezolvat eu problema cand m-am lovit de ea.
  15. merci razvanusv.raman dator
×
×
  • Creează nouă...