Smoog Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 ceva poze de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 asteptam.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smoog Postat Iulie 21, 2010 Autor Share Postat Iulie 21, 2010 vad ca nu merg pozele incarcate .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Ahoi! Bag io! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smoog Postat Iulie 21, 2010 Autor Share Postat Iulie 21, 2010 ahoiiii si eu http://picasaweb.google.com/10793240487264...I-Sybrt-MigpAE# Mesaj completat si la mai multe fratilor ca erau acolo o mie si una de aparate care de care mai sofisticate .. ) sper sa ne vedem la predeal bafta ResPecte de la NaS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 pun si eu un link.mai mult cu atmosfera de acolo decat cu motoare http://dl.transfer.ro/transfer_ro-19jul-e108c3911c2c.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kintanaMK Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 NUMA ATATEA POZE DE LA PAULESTI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 NUMA ATATEA POZE DE LA PAULESTI? Ce Paulesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cercelush Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 Ce Paulesti? o fi de la palinca, lordule... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 o fi de la palinca, lordule... Tot ce-i pozibil ca eu Sambata am lins 1 L cu ajutorul tau desigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 Tot ce-i pozibil ca eu Sambata am lins 1 L cu ajutorul tau desigur! De-aia ai facut asa putine poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 De-aia ai facut asa putine poze Apoi nu ma omor eu dupa poze mai bine chefui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadDog9 Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 cCiao tuturor pe scur ce pot sa spun de intalnire e ca a fost cea mai reusita, oameni de nota 10, totul a fost pe masura asteptarilor pana si vremea cat de cat a tinut cu ei...mi-am fak noi cunostine care sunt de prin zona si de prin tara , oameni de nota 10 . Sper sa ne mai intalnim cat e curand...Si ak mult asteptatele poze Aici in prima poza e unde am stat cand m-a prins ploaia pe drum Alte poze in alta zi va doresc o seara placuta si sper sa va placa pozele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 cCiao tuturor pe scur ce pot sa spun de intalnire e ca a fost cea mai reusita, oameni de nota 10, totul a fost pe masura asteptarilor pana si vremea cat de cat a tinut cu ei...mi-am fak noi cunostine care sunt de prin zona si de prin tara , oameni de nota 10 . Sper sa ne mai intalnim cat e curand...Si ak mult asteptatele poze Aici in prima poza e unde am stat cand m-a prins ploaia pe drum Alte poze in alta zi va doresc o seara placuta si sper sa va placa pozele.... Ahoi! Sper ca in cateva zile sa ajung acasa si sa pot salva pozele, momentan doar de pe telefon pot sa accesez site-ul! Sper ca te-ai simti bine pintre noi si te mai asteptam! Numa bine si sanatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadDog9 Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 M-am simtit foarte bine in special mi-a placut primirea de care am avut parte si ospitalitatea tuturor din zona...Sper sa ne mai revedem cat de curand. Cand o sa pot o sa vin intr-un weekend pana ak sa mergem la Cheile Bicazului si Lacul Rosu. Va multumesc tuturor ospitalitatea voastra, sper sa ne intalnim la intrunirea din Zalau in accesi echipa si si mai multi dak se poate. Va doresc asfalt uscat si multi km la bord. Mesaj completat Aici sunt restul pozelor...cea mai tare distractie...ABCD cei bun pe cei buni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate