yo4hgx Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 Alt topic care seamana cu vorba - "un prost a aruncat o piatra in balta si 1000 de destepti nu pot sa scoata"!!! Cu suficient efort si bani se poate face O R I C E... intrebarea e - merita ? Daca o poti face personal, probabil ca da, insa cand ajungi sa apelezi la altii... complicatiile nu se mai justifica. Cu putina rabdare piesulica aia se poate gasi cu siguranta pe la dezmembrari, la un pret care probabil reprezinta doar o fractiune din cel al realizarii artizanale. Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ictln Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 si asta e adevarat cu banu....(daca traiti intr-un oras de hoti).Mesaj completat domnule,te rog,termina...nu cunosti. piese dinacelea le face orice strungar.PUNCT. daca piesa se gaseste de cumparat e bine...daca nu ,nu ai ce face. iti pun eu strungul la dispozitie ,si sint curios dupa cit timp iti dai seama ca te scarpini dupa ureche ca sa fiu elegant. sigur ca un strungar poate sa faca piesa aia ;dar tre sa mai fie si frezor si lacatus in acelasi timp ,si cu acces la mijloacele specifice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 Cam asta ziceam si eu , da' n-ai cu cine , domle' , n-ai cu cine. SEMNUL EXCLAMARII. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 da un pm si te indrum unde sa sa faci piesa! ca doar nu este facuta de extraterestri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 Eu cred ca daca isi ia dalta si ciocan poate sa o sculpteze in piatra. Dureaza mai mult da'.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 Eu cred ca daca isi ia dalta si ciocan poate sa o sculpteze in piatra. Dureaza mai mult da'.... bleah! din plastilica o face mult mai repede. P.s AI GASIT PIESA ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate