CUXI Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 motoreta carpati din 1962 pret 450 ron negociabil tel.0744190878 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 faina motoreta daca nai fii asa departe as lua eu.dar din pacate ma coasta drumul mai mult decat motoreta.bafta la vinzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 motoreta carpati din 1962 pret 450 ron negociabil tel.0744190878 ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 (editat) @CUXI : pun o poza cu un carb cu tot cu filtru de aer (poate te intereseaza - vad ca nu ai filtru de aer). pret 50 RON (in pret se include si claxon - care are cromul de pe el exfoliat - nu am poza la el dar daca te intereseaza fac foto. parca mai am si un far incomplet...fara sticla si rama...nu mai stiu sigur dar mi se pare ca are si butonul-contactul si mi se pare ca mai e si chestia aia din tabla care flanchiaza claxonul. e posibil - putin probabil - sa mai am si un amortizor). cum am mai spus toate incluse in pretul de mai sus. Editat Iulie 27, 2010 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 @CUXI : pun o poza cu un carb cu tot cu filtru de aer (poate te intereseaza - vad ca nu ai filtru de aer). pret 50 RON (in pret se include si claxon - care are cromul de pe el exfoliat - nu am poza la el dar daca te intereseaza fac foto. parca mai am si un far incomplet...fara sticla si rama...nu mai stiu sigur dar mi se pare ca are si butonul-contactul si mi se pare ca mai e si chestia aia din tabla care flanchiaza claxonul. e posibil - putin probabil - sa mai am si un amortizor). cum am mai spus toate incluse in pretul de mai sus. -salut , ma intereseaza pe mine daca mai sint valabile ! -ai si PM . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat August 3, 2010 Autor Share Postat August 3, 2010 pret nou 400 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 pret nou 400 ron bafta la vanzare! UP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat August 15, 2010 Autor Share Postat August 15, 2010 up... pret nou 350 negociabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristianromania Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 Doresc sa cumpar o motoreta Carpati ptr restaurare. O mai ai la vanzare? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 Cred ca s-a vindut in 5 ani ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate