Pop Mihai Lucian Postat August 18, 2017 Share Postat August 18, 2017 Caut garaj in Dacia, pentru 3-4 motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_74 Postat Septembrie 10, 2017 Share Postat Septembrie 10, 2017 Caut garaj de inchiriat pe Brandusei-Torontal(capatul 4 ),la(langa)ultimele turnuri.Ofer 50 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiFlorea Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 Caut coleg de garaj in zona AEM ( Complex Uranus Plaza -) , este o boxa situata in parcarea subterana de la Uranus Plaza , accesul se face prin parcare care are bariera cu telecomanda dupa care se intra in parcarea subterana care la randul ei are use cu telecomanda dupa care se intra in boxa care este inchisa cu cheia , mai protejata de atat cred ca este in apartament , temperatura nu cred ca coboara sub 10-12 grade pe timp de iarna Momentan discut cu proprietarul despre dimensiuni iar pretul pentru tot este de 250 de lei care se imparte frateste depinde cate motoare intra ( unu peste altu sau unu langa altu ) ) daca nu mai gasesc pe cineva nu cred ca o sa dau 250 de lei singur deci... Daca sunt inca persoane care nu au unde sa bage trotinetele pe timp de iarna ca si mine va rog sa ma contactati Tel : 0759027007 - Andrei PS Eu stau chiar in bloc deci pt trece dimineata sa le dau de mancare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanShef13 Postat Ianuarie 11, 2018 Share Postat Ianuarie 11, 2018 salut, am disponibil un loc in garaj in zona GIROCULUI langa biserica, intre LIDIA si MURES. garajul e destul de mare, e loc destul pentru o motocicleta si/sau alte acareturi. cost 50 ron/luna. 0724379019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bolog Postat Aprilie 26, 2018 Share Postat Aprilie 26, 2018 Salut baieti am pentru cine vrea loc in garaj in zona bucovina ,cetatii langa san marzzano . 0770827153 . 50 de ron pe luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Mai 18, 2018 Share Postat Mai 18, 2018 Salut, cineva cu un loc liber in zona stadion, judetean? Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Onemouse Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 Salutari, are cineva un loc liber in garaz in zona complexului studentesc ? Mersi fain ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bitza93 Postat Iulie 25, 2018 Share Postat Iulie 25, 2018 Salut, Caut garaj pentru o motocicleta in zona Calea Urseni / Ciarda Rosie / Casa lui Contra / Saguaro. Mersi mult! P.S.: Dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bitza93 Postat Septembrie 7, 2018 Share Postat Septembrie 7, 2018 Salut, Caut coleg de garaj in zona Soarelui, mai exact langa Generala 30. Pretul este de 200 lei/ luna pt tot garajul, cu cat ne strangem mai multi cu atat suma/persoana este mai mica. Momentan am ramas doar eu acolo, deci sigur inca 2-3 am incapea lejer. Mersi mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShyJoker Postat Septembrie 21, 2018 Share Postat Septembrie 21, 2018 Servus! Caut un garaj in zona Iulius Mall. Colegul bolog e si el interesat, deci suntem 2 deja. Bogdan - 0745 972 048 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robz Postat Octombrie 6, 2018 Share Postat Octombrie 6, 2018 Salut. Caut Garaj in zonele Gheorghe Lazar / Dacia / Circumvalatiunii / Cetatii, inchiriere pe termen lung. Robert 0751 498 491 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kempflar Postat Octombrie 22, 2018 Share Postat Octombrie 22, 2018 Salut! Caut loc in garaj ZONA MODERN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebastian_dorca Postat Ianuarie 22, 2019 Share Postat Ianuarie 22, 2019 Închiriez loc în garaj, zona sala Olimpia. Telefon: 0741-266.299 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanCTM Postat Februarie 24, 2019 Share Postat Februarie 24, 2019 Buna! Caut loc in garaj, zona Calea Aradului (Cugir/Orsova). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bitza93 Postat Februarie 25, 2019 Share Postat Februarie 25, 2019 Salut, Caut garaj sau loc in garaj pentru o motocicleta in zona Calea Urseni / Ciarda Rosie / Casa lui Contra / Saguaro. Mersi mult! P.S.: Dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zurlik Postat Martie 24, 2019 Share Postat Martie 24, 2019 Caut loc intr-un garaj, in zona Calea Sagului-Piata Doina-Hărniciei sau zonele adiacente. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Martie 25, 2019 Share Postat Martie 25, 2019 Caut loc in garaj zona Balcescu. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Aprilie 2, 2019 Share Postat Aprilie 2, 2019 Caut loc sau garaj zona Olimpia - Stadion, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_doe Postat Mai 30, 2019 Share Postat Mai 30, 2019 La 18.07.2016 la 18:16, dragos_doe a spus: Salut, Am 1 loc liber in garaj pe strada Liege ( Aradului, zona p-ta Verde ) conditii f. bune; 50 de lei / luna de motocicleta Ferit de priviri indiscrete..:-)....spatios, incuietoare si lacat noi. Se poate surubari in garaj. Mai este o motocicleta Daca vreti detalii...dati-mi PM Multumesc Rog adminul sa stearga aceasta postare. nr meu "public" aici a ajuns sa fie postat aiurea pe alt site; Un soi de farsa..I guess Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Iunie 21, 2019 Share Postat Iunie 21, 2019 Un loc in zona Olimpia-complex-giroc? Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Owens_k2 Postat Iulie 11, 2019 Share Postat Iulie 11, 2019 Caut loc in garaj zona Bucovina, Iulius Mall sau Circumvalatiuni. Ms! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorin. Postat August 12, 2019 Share Postat August 12, 2019 Dacă are cineva ceva pe lângă soarelui /complex, aș fii interesat! Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mos3n3 Postat Octombrie 21, 2019 Share Postat Octombrie 21, 2019 Închiriez loc în garaj, zona Dorobantilor/Modern. Strada Eugen Pop. Detalii PM. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evilpieceofdust Postat Mai 2, 2020 Share Postat Mai 2, 2020 (editat) Salut, caut sa inchiriez garaj in zona Calea Urseni, Ciarda Rosie. multumesc! Editat Mai 2, 2020 de evilpieceofdust Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M Stef Postat Mai 12, 2020 Share Postat Mai 12, 2020 La 24.02.2019 la 23:24, DanCTM a spus: Buna! Caut loc in garaj, zona Calea Aradului (Cugir/Orsova). Salut Colegu, ai gasit garaj? Vrei sa ne cuplam la un garaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate