rola Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 Doua locuri vacante pentru doua moto...in spate pe strada Petru & Pavel (ex.Borzesti) Calea Lipovei...mai multe detalii la No.tel 0724.961.630 mai ai vreun loc liber? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmg Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 Mai este loc,suna la numarul afisat pt detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 In apropierea complexului nu are nimeni un garaj liber sau macar loc pt o mobra de pe 1 aprilie,contra cost evident ??multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sofbike Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 (editat) In apropierea complexului nu are nimeni un garaj liber sau macar loc pt o mobra de pe 1 aprilie,contra cost evident ??multumesc mult Mai am un pic de lucru la garaj( probleme cu acoperisul),dar curte e destula.Eu stau pe Loga intre Pedagogic si Cinica ASCAR(aproape de Prefectura) ...daca te ajuta locatia,putem sa vorbim. Editat Martie 18, 2013 de sofbike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 Mai am un pic de lucru la garaj( probleme cu acoperisul),dar curte e destula.Eu stau pe Loga intre Pedagogic si Cinica ASCAR(aproape de Prefectura) ...daca te ajuta locatia,putem sa vorbim. daca nu gassc nimic in vreo 2 sapt ,care sa fie mai aproape de camin,o sa vorbim si vedem cum facem....ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaibrabila Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 Si eu am nevoie de un loc pt moto in complex, tocmai ce m`am ales cu un cauciuc taiat ) deci no sa`l mai parchez in fata scari... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bazy Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 Ceau, Stie/are cineva garaj de inchiriat in zona Soarelui? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harlequin Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 Caut loc in garaj pentru o motocicleta. Ideal ar fi in zona Dacia. Sau cat mai aproape. Multumesc anticipat pentru orice informatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 Prin Girocului stie cineva daca e loc intr-un garaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaster Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Am un prieten care cauta loc de un motor intr-un garaj, o curte... in zona Dacia..., Da-ti un PM daca stiti ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 (editat) Am un vecin care ar vrea să închirieze garajul. Eu țin motoru undeva prin Mehala, la un prieten în curte, dar dacă aș mai găsi 2-3 motocicliști, m-aș băga să închiriez garajul vecinului; E vorba de zona Bucovinei, Str. Ioan Nistor. P.S. Apropo, cam cu cât se vând garajele astea de prin spatele blocurilor, modelul „clasic”, prefabricate din beton, montate în baterie? Mi-ar tenta un spațiu din ăsta intim, pentru meștereală... balconul și beciu mi-au rămas cam mici. Editat Aprilie 19, 2013 de high_voltage_tm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CataDRC Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Caut si eu garaj in zona dacia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaster Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Hmm, cam departe..., mai aproape de piata nu stie nimeni? Cata, poate gasesti unul prin zona..., da un PM ca se baga si prietenul..., garantat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CataDRC Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Sigur. Nu mi-ar strica un coleg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 in lipovei vrea careva ? mai avem un loc liber. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CataDRC Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 (editat) Daca mai e valabil garajul vecinului tau de pe Ioan Nistor eu ma bag Editat Aprilie 22, 2013 de CataDRC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 e la 5 minute de mers pe jos de piata noua, daca te intereseaza da-mi un pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 (editat) Mai e valabil, doar că, până acum, doritori am fi numai noi doi; cum chiria vine cam de 50€/lună (poate 40, mai negociez), cred că ar fi convenabil să împărțim costurile măcar la 3. Dacă vrei să vi să vezi garajul, o să îl caut pe vecin și ne întâlnim într-o zi; el s-a mutat la casă, deci pe la garaj probabil că ar putea veni mai mult în weekend. Editat Aprilie 22, 2013 de high_voltage_tm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shameless19ro Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 Caut loc in garaj, zona Torontal (pe langa Parcul Bucovina). Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Caut garaj in Girocului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shameless19ro Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Am un vecin care ar vrea să închirieze garajul. Eu țin motoru undeva prin Mehala, la un prieten în curte, dar dacă aș mai găsi 2-3 motocicliști, m-aș băga să închiriez garajul vecinului; E vorba de zona Bucovinei, Str. Ioan Nistor. P.S. Apropo, cam cu cât se vând garajele astea de prin spatele blocurilor, modelul „clasic”, prefabricate din beton, montate în baterie? Mi-ar tenta un spațiu din ăsta intim, pentru meștereală... balconul și beciu mi-au rămas cam mici. Eu stau in apropiere, pe Soroca... mi-ar prinde bine un garaj in zona. Daca apare ceva, sunt deschis! Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzvn Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Salut, caut sa inchiriez un loc in garaj in zona Aradului-Liege-Torontalului. Nu imi permit singur, de aceea as prefera sa ma asociez cu altii care au motociclete in garaje din zona. 0722431335 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator poph_sm Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Salut, Ma intereseaza si pe mine un garaj in zona Complex Studentesc. Ma intereseaza fie tot garajul fie loc de un motor. Telefon: 0742192539. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Si eu inca mai caut in Girocului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shally Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Am un vecin care ar vrea să închirieze garajul. Eu țin motoru undeva prin Mehala, la un prieten în curte, dar dacă aș mai găsi 2-3 motocicliști, m-aș băga să închiriez garajul vecinului; E vorba de zona Bucovinei, Str. Ioan Nistor. P.S. Apropo, cam cu cât se vând garajele astea de prin spatele blocurilor, modelul „clasic”, prefabricate din beton, montate în baterie? Mi-ar tenta un spațiu din ăsta intim, pentru meștereală... balconul și beciu mi-au rămas cam mici. Mai e valabil, doar că, până acum, doritori am fi numai noi doi; cum chiria vine cam de 50€/lună (poate 40, mai negociez), cred că ar fi convenabil să împărțim costurile măcar la 3. Dacă vrei să vi să vezi garajul, o să îl caut pe vecin și ne întâlnim într-o zi; el s-a mutat la casă, deci pe la garaj probabil că ar putea veni mai mult în weekend. Daca mai e valabil ma bag si eu stau pe Ion Inculet. Da-mi un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate