Baracuda Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 (editat) E mica...25km, sper sa apuc sa ii fac cat mai multi Asfalt uscat si bulan maxim. Va salut Poate stiti cumva unde gasesc un capacel care sa acopere gaura lasata de suportul de numar Editat August 6, 2006 de Baracuda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 (editat) Faina iubita ai Editat August 6, 2006 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baracuda Postat August 6, 2006 Autor Share Postat August 6, 2006 Faina iubita ai Multumesc. Si a ta e foarte frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALO Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 Este incredibila; eu nu sunt un fan Yamaha dar motorul asta este minunat. Sa il stapanesti sanatos. Felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baracuda Postat August 6, 2006 Autor Share Postat August 6, 2006 Multumesc frumos. Eu n-am o marca preferata...primul meu motor a fost un gixer600. Am trecut la yamaha pentru ca imi place extraordinar de mult cum arata. P.S ....parca suzuki se auzea mai bine (ori ca nu stiu eu cum se aude yamaha peste 10mii de ture ca e in rodaj, ori ca avea gixeru toba schimbata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 Poate stiti cumva unde gasesc un capacel care sa acopere gaura lasata de suportul de numar Dar unde ai pus numarul, ca in poze nu se vede pe nicaieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baracuda Postat August 6, 2006 Autor Share Postat August 6, 2006 Care numar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 (editat) Ai grija cum mergi fara semnalizari spate. Si eu am probleme cu numarul.E foarte mare suportul si nu se vede roata.Numai ca eu nu am ce sa-i fac, pt ca am toba sub coditza. Asa arata cand am luat-o. Acum am reusit noi sa mai scoatem ceva plastice de pe-acolo, sa dam alte gauri la numar si sa-l prindem de altundeva. Editat August 6, 2006 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baracuda Postat August 6, 2006 Autor Share Postat August 6, 2006 Ai grija cum mergi fara semnalizari spate. Am inteles ca exista un stop care include si semnalizarile. Daca stie cineva mai multe sa ma ajute si pe mine cu un link sau o adresa ceva. Pana una alta la cum se circula in bucuresti oricum sunt cam inutile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 meserias R6-le . si mie imi palce foarte mult modelul . totusi , unde pui numarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baracuda Postat August 6, 2006 Autor Share Postat August 6, 2006 meserias R6-le . si mie imi palce foarte mult modelul . totusi , unde pui numarul Pai as putea sa il "lipesc" sub coditza...dar sincer imi place cum arata fara Si pentru 250mii amenda in 48 de ore...mai ales la cat de des sunt opriti motociclistii chiar nu are rost sa-mi fac griji Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 Frumoasa jucarie intradevar, sa te bucuri de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat August 6, 2006 Share Postat August 6, 2006 tare bestia sa o rodezi sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 E motor de turatie mare, trebuie sa dai serios in el ca sa te prinzi care e sound-ul Oricum, felicitari, arata bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baracuda Postat August 8, 2006 Autor Share Postat August 8, 2006 Multumesc mult tuturor Ieri am fost la kawa motors pentru accesorii rizoma, deocamdata doar rezervoarele de lichid de frana...le-am inlocuit cu unele roshii metalice. Vineri sper sa vina semnalele si grip-urile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 frumoasa rau iubita ta m-am indragostit si eu de ia:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 Si eu m-am indragostit de ea,de prima data de cand am vazut-o in Moto Life Sa ai grija de ea si sa nu o trantesti pe jos ca ar fi pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_R6 Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 Cea mai frumoasa bestie sa o stapanesti sanatos Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 E mica estem pixda de motoreta... sa ai parte de ea nene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulterieri Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 E super marfa!!! Iubesc la nebunie r6 Iti urez multa bafta cu el si ai grija ca-i nervoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 Visul oricariu adolescent Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate