ziemenz Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 In trece prin zona, un accident pe Antiaeriana ora 10-11 seara, 05.08.2010 Skoda Octavia neagra a facut stanga pe straduta nu s-a asigurat, cel cu motorul a intrat in plin in masina. Motorul cazut la 1.5m de masina, carenele si toata fata facute varza, masina nu parea sa aiba usile infundate(era neagra, noapte si nu am vazut prea bine), parea sa fie lovita mai mult in zona pragului. Politie, masuratori, televiziune, n-am vazut alte motoare prin zona, ambulantele deja plecasera. Nu m-am uitat la numerele de inmatriculare si nici nu cunosc toate modelele de biciclete. Cineva care a trecut prin zona mi-a zis ca avea viteza mare motorul ceva gen 150+ (din dinamica accidentului nu cred, inca nu plouase) si ca bikerul ar fi fost luat cu sacul negru. Urmariti stirile poate poate. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Mi-a spus si mie un prieten despre accident.Am inteles ca era un gsx-r 600, destul de avariat. Motociclistul era deja luat de ambulanta si nu a aflat mai multe. Sper sa fie doar o exagerare faza cu "sacul negru". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Am observat ca in ultima vreme cam la toate accidentele in care sunt implicate motociclete se vehiculeaza , martori, presa, tv, etc, viteza de 150km/h. Tot este bine ca a mai scazut de la 200. Cu putin noroc, in ceva vreme ajunge la 100. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 In trece prin zona, un accident pe Antiaeriana ora 10-11 seara, 05.08.2010 Skoda Octavia neagra a facut stanga pe straduta nu s-a asigurat, cel cu motorul a intrat in plin in masina. Motorul cazut la 1.5m de masina, carenele si toata fata facute varza, masina nu parea sa aiba usile infundate(era neagra, noapte si nu am vazut prea bine), parea sa fie lovita mai mult in zona pragului. Politie, masuratori, televiziune, n-am vazut alte motoare prin zona, ambulantele deja plecasera. Nu m-am uitat la numerele de inmatriculare si nici nu cunosc toate modelele de biciclete. Cineva care a trecut prin zona mi-a zis ca avea viteza mare motorul ceva gen 150+ (din dinamica accidentului nu cred, inca nu plouase) si ca bikerul ar fi fost luat cu sacul negru. Urmariti stirile poate poate. Asfalt uscat. IML-ul nu are saci negrii. Nu mai sunt in dotare de 3 ani. Toti sacii mortuari sunt albi P.S.: Nu a fost mortal... cel putin nu inca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob_debruce Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 (editat) IML-ul nu are saci negrii. Nu mai sunt in dotare de 3 ani. Toti sacii mortuari sunt albi P.S.: Nu a fost mortal... cel putin nu inca... Salut.Da-ne, te rugam, mai multe detalii..am un prieten care sta in zona (sos Alexandriei) cu un gsxr de 600 si sunt ingrijorat.Mi-a povestit si tatal meu ca aseara au trecut doua ambulante, asa ca ma gandeam ca au scapat.Multam fain. Editat August 6, 2010 de rob_debruce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stlk Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Am observat ca in ultima vreme cam la toate accidentele in care sunt implicate motociclete se vehiculeaza , martori, presa, tv, etc, viteza de 150km/h.Tot este bine ca a mai scazut de la 200. Cu putin noroc, in ceva vreme ajunge la 100. Da, ai observat ca si motociclistii s-au cumintit ? Nu mai depasesc pe-o roata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Da, ai observat ca si motociclistii s-au cumintit ? Nu mai depasesc pe-o roata ... Asta mi-a scapat, ai vazut tu asa ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue-angel Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Cineva care a trecut prin zona mi-a zis ca avea viteza mare motorul ceva gen 150+ (din dinamica accidentului nu cred, inca nu plouase) si ca bikerul ar fi fost luat cu sacul negru. Urmariti stirile poate poate. Asfalt uscat. 150 sa fim seriosi avea cumva radar? accident motor vs masina clar motociclistul a fost de vina, avea viteza.... bla... bla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lethal.energy Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 Da, ai observat ca si motociclistii s-au cumintit ? Nu mai depasesc pe-o roata ... eu inca mai depasesc, destul de des... ON: pan' la urma ce a patit baiatul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ziemenz Postat August 7, 2010 Autor Share Postat August 7, 2010 http://observator.antena1.ro/social/Accide...tala_16588.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 Motorul pare a fi un F4i argintiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 Am observat ca in ultima vreme cam la toate accidentele in care sunt implicate motociclete se vehiculeaza , martori, presa, tv, etc, viteza de 150km/h.Tot este bine ca a mai scazut de la 200. Cu putin noroc, in ceva vreme ajunge la 100. Adevarat graiesti... li s-or fi terminat bateriile la radarele audio tip supozitor vibrator. Oricum... sub o suta... nu avem nici o sansa sa ajunga sa mearga o mobra... eu inca ma dau jos de pe ea la 120. Sanatate bikerului si asteptam vesti bune despre el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate