Endurache Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 Endurache, dacă Âştii numele unei persoane Âştii cum să o cauți. Invers cum faci? Dupa miros? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bikerz Postat August 22, 2006 Autor Share Postat August 22, 2006 Hahaha, dupa miros nu ai cum sa ma gasesti, sau sa iti dai seama cine sunt Poate am postat eu pe undeva ca fac parte din FIAT Team....poate... Altcumva numai de la Televizor sa ma cunosti, sau poate ca a scapat-o gura pe Alina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 Era non Alina, ma la vostri faccia e motociclo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 Hahaha, dupa miros nu ai cum sa ma gasesti, sau sa iti dai seama cine sunt Poate am postat eu pe undeva ca fac parte din FIAT Team....poate... Altcumva numai de la Televizor sa ma cunosti, sau poate ca a scapat-o gura pe Alina sau de aici : http://www.fmx.ro/index.php?showtopic=82 restul era simplu de dedus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ktm-Kox Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 Dudex ce sa ziccc....ma cam luat gura pe dinainte m-am documentat putzinn siii...nah...e ok treab si sa ajungi sa fii si tu super cunoscut in rest Numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Bikerz am o intrebare.Am vazut ce sa(kestia pe care stai la moto)ai si nu doare la aterizare?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nepo Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 salutare.vad ca incet incet apare si FmX`u pe la noi.sincer sa fiu rideri de Freestyle ar fi dapoi nu prea avem cu ce.si eu sunt mare FmX Freak.si chiar as practica dar ink nu am cu ce.destul de trista faza dar asta este.pana atunci Freestyle de la tastatura .oricum e bine de stiut ca mai este cineva pe acolo.sper sa ne intalnim curand.spor la sarituri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alina Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Ma bucur ca apare si in Romania acest "virus" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Bikerz , dc nu iti faci tu o poza alaturi de cu o foaie de hartie pe care sa scrii ceva la intamplare si in felu asta probabil te va crede lumea si nu spune ca nu ai cu ce ca nu te cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ktm-Kox Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Bikerz,Respect My Ass.Lumea chiar credea ca e ceva de capul tau dar tu eshti vai steaua ta.Practici FMX de la Tastatura. LOOSER _! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Bikerz,Respect My Ass.Lumea chiar credea ca e ceva de capul tau dar tu eshti vai steaua ta.Practici FMX de la Tastatura. LOOSER _! Asta cum trebuie sa inteleg? Biker nu e un FMX guy? NUmai un practicant de PC? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ktm-Kox Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Dap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Uite-o si pe nevasta-sa ...Alina cica...aici ... Are thread-ul ei aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 Uite-o si pe nevasta-sa ...Alina cica...aici ... Are thread-ul ei aici... MMMMda...baiatu are fantezie puternica...dar a visat un lucru frumos...problema nu el e ca a pacalit ci ca la noi numai visam la asa ceva...hehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 Ce labagii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 (editat) cel putin am primit un multumesc pentru layout ( http://www.fmx.ro/forum/index.php?showtopic=4 ) chiar daca nu am apucat sa il finalizez, speram totusi sa nu fie adevarata discutia voastra dar se pare ca ... cineva a avut dreptate Editat August 30, 2006 de dezu_ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 Ce labagii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 bah omule...ce ii cu pozele alea de pe olafpix.com.?? aiiii? si cum se face ca nu a auzit nimeni de tine pe dincolo si nici in concursurile de Fmx.? un roman practicant de fmx ?nu cred.mai ales asa cum eshti tuh. Parerea mea este ca tu PRACTICI FMX DE LA TASTATURA si nici decum cu motorul. Nishte dovezi cum ca ai fii roman si practicant de asha ceva te-ar ajuta darrr..........daca nu U SUck Respect my asss!!!!!!!! Bai cat de repede gasesti un (cuvant urat) criticant pe la noi.... Ne pune omul poze belea, arata Kawa aia de nu se poate si nu ne place...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 Asta este un copil tzicnit care sta in fata calculatorului non-stop, care nu are nici o treaba cu motoarele dar vrea sa se bage in zeama din cand in cand dar nu stie cum. Critica si vorbeste ca un gunoi (ceea ce si e) exact atunci CAND NU ESTE CAZUL... Parerea mea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ktm-Kox Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 Mdah....Univet cum poti sa fi atat de inconstient si sa nu iti dai seama ca acela nu e un rider adevarat de Fmx,si ca doar isi bate joc de noi cu poze luate de la profile de rideri de Fmx... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 (editat) Ktm-Kox de tine vorbeam.... Si inca ceva... Scoate Haita de la club sa nu te trezesti cu picioare in ochi de la bucuresteni si nu numai... Cât despre Bikerz, tot respectul... Editat Septembrie 28, 2006 de TazzY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 TazzY, în caz că nu te-ai prins de ceea ce deja Âştie tot forumul: Bikerz Âşi Alina sunt doar niÂşte impostori. Pozele lui sunt de fapt ale unui italian numit Alvaro Dal Farra, iar ale Alinei sunt de fapt ale unei austriece, parcă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ktm-Kox Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 (editat) Btw Tazzy de unde ma cunosti tu pe mine si ce ai cu Haita ?AAA...apropo Haita e clubul de enduro din Deva asa ca nu am de ce sa primesc picioare in ochi de la bucuresteni.Si inca ceva Tazzy mie mi se pare ca esti cam derutat omul in privinta mea pt. cu siguranta am mai multe concursuri de enduro si experienta in teren decat tine.Asa ca sorry man......A si ca sa vezi ca exist poftim: http://ktmracinkteam.hi5.com si nu mai vorbi daca nu stii ce Editat Septembrie 28, 2006 de Ktm-Kox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 Macar am avut dreptate ca esti copil.. Poate o sa avem ocazia sa ne dam sa vedem cine e forjator... Btw... De unde stii cate concursuri am facut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ktm-Kox Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 No offece...dar cu un lc4 nu prea aveai cum sa ai prea multe concursuri dar in privinta ca iis KINDER ai avut dreptate Numai Bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate