billylazio Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 ...am plecat azi la o plimbarica.. deoadata vad ca nu se mai accelereaza mobra desi io trageam de manson la greu dau sa opresc si ma trezesc cu cablul de acceleratie rupt nu va imaginati ce fata am facut cand am vazut cablul ... primu gand : thai sa imi bag mana, am ce impinge acuma, eram la fro 10 km de sat, n-aveam nimic la mine eram complet chel nici tel, nici nimic ma dezechipez, ma uit in stanga, dreapta ce sa gasesc decat pomi, copaci , buruieni, boscheti, etc, ce patent , sarma ce ar fi fost util . bun, pana la urma am bolborosit eu prin zona si ia uitati ce acceleratie mi-am tras: invatatura de minte: chit ca merg 1 km sau 100, fara un patent , sarma, tel nu ma mai risc! o zi superba sa aveti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aran Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 (editat) Tare accelaratia ta Mi s-a intamplat exact aceeasi treaba cu un CZ de cross si tot cam la 10..15 km de casa. In cazul meu nu se mai putea folosi lungimea cablului si am "conectat pe direct" o sarma cam de un metru lungime,la carburator Editat August 7, 2010 de Aran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 Ce chestie, si eu am avut problema tehnica de curand. Am avut niste limbrici care imi ziceau sa merg pe o rampa.... am pus motocicleta in lumanare si am cazut in fund. Ridic motocicleta si surpriza, maneta era rupta... am desfacut ciotu ala de maneta si cand schimbam vitezele trageam de un bat... Lemne FTW! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 bravo Dragos !!!! Pont: la DR 350 poti sa folosesti decompresorul daca muti cablul !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryusmaryus Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 mie knd mi sa rupt cablu de acceleratie, am strans din surubul de turatie de la carburator (o tura de surub e de ajuns) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 Acum imi aduc aminte ca am citit aici pe forum de cineva care folosise in loc de cablu de acceleratie guta de pescuit: ingenios omu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 BRAVOS MAESTRE!!! m-a facut asta, recunosc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate