Sari la conținut

transalpina + transfagarasAn


papadie
 Share

Postări Recomandate

Intentionez sa plec perioada 27.08-30.08 Transalpina+Transfagarasan.

Ce ziceti merge?

 

 

salut!eu vreau sa merg,plec vineri in jurul orei 16.00 din bals,vreau sa innoptez la novaci vineri seara,sau in zona ,sambata la obarsia lotrului,iar duminica plec spre valcea..poate ne intalnim in horezu...sau novaci...sau ranca...tel meu este 0744565274,marian..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

e abrambureala totala pe topicul asta. unii vor sa plece imediat, altii in w/e urmator, unii cu masini, altii cu motociclete... nu se mai intelege om cu om. :laugh:

 

pe transalpina drumul este destul de bun intre novaci si obarsie ca sa te bagi cu masina, dar (parerea mea) cred ca intre obarsie si sebes iti trebuie o masina cu garda la sol mai mare si pachet de drumuri grele, cum ar spune cei de la reno/dacia.

 

oricum (iarasi parerea mea) cred ca la intrebarea "se poate face traseul x cu masina y?" ar putea primi raspunsul "da, dar exista si metode mai placute" (la fel ca in bancul 'cela tampit cu "se poate lua HIV de la un cui ruginit?".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu vreau sa plec sambata dimineata..Doar pe Transfagarasan dar nu stiu pe unde sa urc...pe la Curtea de Arges sau dinspre Fagaras?? mai merg cu 3 baieti cu motoare si 2 masini... plecam de sambata dimineata si vrem sa ne intoarcem duminica seara ...stiti cumva niste locuri bune de cazare gen hostel , nebunii? Se poate dormi la cort seara sau e prea frig ?;) noi plecam din Onesti(Bacau) sambata la 7 de la Petrom din Onesti..daca mai vrea cineva sa vina e binevenit!! :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am fost si eu pe trans joi, frumos nevoie mare , dar ca multe lucruri de excelenta implica si multa concentrare si stapanire de sine , de riscuri nici nu mai vorbim . Gropile sunt de necrezut dar nu de netrecut . Eu desi am carnet de multi ani ,nu pot spune acelasi lucru si despre experienta si mai ales in zona montana . Asa ca am comis-o pe nisip intr-o curba stransa , doar stricaciuni minore , dar asta este prima in 16 ani de A .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

M-am intors :P am fost dinspre Sibiu spre Curtea de Arges pentru ca oricum la coborare nu te lasi cum te lasi pe urcare si nu avea rost sa o iau pe drum rau la urcare :P A fost foarte frumos , soare , chiar si sus la un moment dat a dat o raza de soare! A fost nasol a 2-a zi la intoarcere ca a si plouat am prins si drum rau ... si frig si tot ! Un singur incindent a fost la coborare cand un biciclist a taiat calea unui prieten si a cazut fara pagube prea mari.. zgariata cutia din spate , un pic strambat plasticu la radiator si aripa din fata crapata ! Chiar mi`a placut enorm ( mai mult pe urcare) in ciuda faptului ca am prins si vreme naspa!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut!am facut traseul ranca -obarsia lotrului,un chopper si o vitezana...pana la ranca,frumos,pana la obarsie,portiuni de sport extrem si chinuit motoare,care nu sant facute pentru altceva decat asfalt....oricum,a meritat din plin,chit ca imi intrase morcovul cu frunze cu tot....m-a ajutat sa-mi revin si ploaia de sambata seara,care m-a insotit tot drumul pana aproape de casa.. :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

avem o tara frumoasa, ...... pacat ca e locuita ......

io am fost p`colo...... in grupu` de ciopare , bine k l-am prins asa,... k oricum au inceput loganistii sa faca gratare pe acolo...+pet.uri..............

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare,

 

As vrea si eu sa fac Trasalpina Weekendul viitor(11-12 Sept).

So as vrea sa stiu:

1. daca mai e deschis.

2. daca e practicabil(stiu ca pe Transfagarasan a nins)

 

eu am un TA,

sunt incepator in tainele enduro ;)

si as vrea sa merg si cu pasager.

 

Astept sfaturi si informatii.

Multam fain.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

Pun si eu pozele de pe Transfagarasan...cam tarziu ca acum am facut rost de ele...Poate multi sunteti plictisiti de Transfagarasan , dar totusi.... :X

post-49858-1285748758_thumb.jpg

post-49858-1285748792_thumb.jpg

post-49858-1285748812_thumb.jpg

post-49858-1285748826_thumb.jpg

post-49858-1285748848_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...