Ativix Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Motocicleta a fost dezmembrata pentru reconditionare . Dar asta nu se va mai intampla prea curand. Este completa si cu acte. Primele componente pe care doresc sa le vad sunt urmatoarele: motor , cadru, furca fata> In ordinea aceasta . Ar fi de preferat ca cel care doreste motorul sa profite de acte ( adica sa il ia cu tot cu cadru ). Preturi : Motor - 270 lei - recomandat ar fi sa i se schimbe segmentii ( acestia nu sunt foarte uzati , mai merg, costa 15 lei setul) Mai importante sunt bucsile - 5 lei bucata , este necesara schimbarea lor Cadru - 100 lei a fost curatat de rugina si revopsit Furca fata : 50 lei - probabil schimbate simeringurile (nu am verificat ) si uleiul . Sunt din bucuresti . La motor nu am foto inca, cadrul este cel din poza , dar se da fara cutiile laterale , suspensia spate, etc. Doar cadrul . Mesaj completat Motorul, cand era pe motocicleta. Acum este dat jos si curatat . Mesaj completat Piese IZH Jupiter 5 Motocicleta are acte. Motor : Recomandat ar fi sa i se schimbe segmentii ( acestia nu sunt foarte uzati , mai merg, costa 15 lei setul) Mai importante sunt bucsile - 5 lei bucata , este necesara schimbarea lor.are aprindere electronica. 270 lei Coturi Unul din coturi are o mica infundatura . 50 lei Tobe Un pic cam indoite pe laterale. -40 lei. Bobine. Stare buna. 80 lei. Carburator 60 lei Filtru de aer 40 lei Instalatia electrica 40 lei Cadru: A fost curatat de rugina si revopsit. Nu e stramb , lovit, indoit ,etc 100 lei Furca Fata Probabil schimbate simeringurile (nu am verificat ) si uleiul . 50 lei Far Stare foarte buna, sticla in regula , a fost revopsit. 40 lei Bord Revopsit, schimbate becurile arse. Functional . 50 lei Roata fata Stare buna, trebuiesc schimbati sabotii de frana . 50 lei. Ghidon Cu tot cu comenzi, manete de frana , etc. 50 lei Rezervor Nu pierde benzina. Ornamentele cu “izh” sunt crapate. Am dat jos ornamentele de cauciuc , fiindca era rugina sub ele. Am indepartat ce mai ramasese din suportul acestora. 60 lei Cutiile laterale Stare buna . 50 de lei ambele. – au fost curatate de rugina. Stopul spate Necrapat . Il dau cu tot cu suportul pe care se prinde – 40 lei Aripa spate Avea o taietura de flex , 5 cm aprox. Nu stiu de ce . In orice caz , am sudat toata zona. Pret asa- 30 lei . O indrept +chituit+vopsit (albastru inchis) – 50 lei. Aripa fata Stare buna, 30 lei. Suspensi spate Curatat +vopsit cu crom. 70 lei Bascula spate Vopsita in culoarea cadrului -50 lei Pinion spate (nu stiu exact cum se numeste ) Curatat si vopsit crom . 50 lei Sabotii sunt in stare buna. Lant 30 lei Cric Central si lateral 30 lei Frana spate Pedala plus tijele aferente – 30lei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 -Salut , ma intereseaza roata fata si carcasa cu pinion si sabotii de spate dar numai daca se pot trimite cu posta ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat August 17, 2010 Autor Share Postat August 17, 2010 -Salut , ma intereseaza roata fata si carcasa cu pinion si sabotii de spate dar numai daca se pot trimite cu posta ! Salut! mai eu cred ca se poate , de ce nu. Nu stiu insa cu costurile. Sper ca spre sfarsitul saptamanii sa reusesc sa trimit piesele atat tie cat si celor cu care am mai discutat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Salut! mai eu cred ca se poate , de ce nu. Nu stiu insa cu costurile. Sper ca spre sfarsitul saptamanii sa reusesc sa trimit piesele atat tie cat si celor cu care am mai discutat. OK , vorbim pe PM ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell`s angel Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Sal. M-ar interesa motorul. Ca sa putem vorbi imi poti da un numar de telefon ? Mi-l poti lasa pe privat. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat August 22, 2010 Share Postat August 22, 2010 Stopul spate Necrapat . Il dau cu tot cu suportul pe care se prinde – 40 lei din sa mai ai ceva?!? doar suportul separat il dai? daca da cat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat August 23, 2010 Autor Share Postat August 23, 2010 din sa mai ai ceva?!? Doar buretele. Mesaj completat UPDATE: Furca s-a dat . Mesaj completat UPDATE: Roata fata si pinionul spate s-au vandut . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionita_Alexandru90 Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 (editat) salut ai si carcasa de aluminiu pentru lant roata spate? Las Id mess ionita_alexandru90 daca ai buzz me sau pm Editat August 28, 2010 de Ionita_Alexandru90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 " Motocicleta a fost dezmembrata pentru reconditionare . Dar asta nu se va mai intampla prea curand. Este completa si cu acte. Primele componente pe care doresc sa le vad sunt urmatoarele: motor , cadru, furca fata> In ordinea aceasta . Ar fi de preferat ca cel care doreste motorul sa profite de acte ( adica sa il ia cu tot cu cadru ). Carburator 60 lei Far Stare foarte buna, sticla in regula , a fost revopsit. 40 lei " ma intereseaza carburatorul si farul iti dau 100 lei cu tot cu transport prin posta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat August 29, 2010 Autor Share Postat August 29, 2010 Carcasa de aluminiu nu o mai am , s-a dat . Sunt de acord pentru carburator si far, astept un pm cu adresa spre care sa livrez. Mesaj completat Piese IZH Jupiter 5 UPDATE 2: mai am doar piesele de mai jos. Fotografiile sunt pe pagina intai. Motocicleta are acte. Motor : Recomandat ar fi sa i se schimbe segmentii ( acestia nu sunt foarte uzati , mai merg, costa 15 lei setul) Mai importante sunt bucsile - 5 lei bucata , este necesara schimbarea lor.are aprindere electronica. 270 lei Coturi Unul din coturi are o mica infundatura . 50 lei Tobe Un pic cam indoite pe laterale. -40 lei. Bobine. Stare buna. 80 lei. Filtru de aer 40 lei Instalatia electrica 40 lei Cadru: A fost curatat de rugina si revopsit. Nu e stramb , lovit, indoit ,etc 100 lei Ghidon Cu tot cu comenzi, manete de frana , cabluri, etc. 50 lei Rezervor Nu pierde benzina. Ornamentele cu “izh” sunt crapate. Am dat jos ornamentele de cauciuc , fiindca era rugina sub ele. Am indepartat ce mai ramasese din suportul acestora. 60 lei Stopul spate Necrapat . Il dau cu tot cu suportul pe care se prinde – 40 lei Aripa spate Avea o taietura de flex , 5 cm aprox. Nu stiu de ce . In orice caz , am sudat toata zona. Pret asa- 30 lei . O indrept +chituit+vopsit (albastru inchis) – 50 lei. Aripa fata Stare buna, 30 lei. Suspensi spate Curatat +vopsit cu crom. 70 lei Bascula spate Vopsita in culoarea cadrului -50 lei Lant 30 lei Cric Central si lateral 30 lei Frana spate Pedala plus tijele aferente ; 30lei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VETERANU_AXE Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 cutiile laterale au ajuns,totul e ok ,multumit ,sper sa mai colaboram ,recomand omu cu incredere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 ceva poze cu tobele sunt interesat de ele pt alt proiect ma intereseaza daca untimii 50cmm ai tobelor nu sunt botiti sau indoite .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 ceva poze cu tobele sunt interesat de ele pt alt proiect ma intereseaza daca untimii 50cmm ai tobelor nu sunt botiti sau indoite .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Septembrie 13, 2010 Autor Share Postat Septembrie 13, 2010 Piesele de mai sus , in continuare de vanzare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticutz4you Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Piesele de mai sus , in continuare de vanzare. sal stopul spate il mai ai si probabil instalatia electrica! da-mi bip pe 0762628325 pls Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Octombrie 21, 2010 Autor Share Postat Octombrie 21, 2010 Am incercat , dar fara raspuns. In orice caz piesele din lista de mai sus sunt valabile! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k-oss Postat Februarie 1, 2011 Share Postat Februarie 1, 2011 mai e valabil anuntul si pentru cadru? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate