Rainmaker Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Salut, Am schimbat recent filtrul de aer si am reusit performanta sa stric 2 suruburi pe care nu le gasesc pe nicaieri (nici la Yamaha) ... deci, surub de 5 ca in attachment stie cineva pe unde gasesc ? (in afara sa le fac la strung) Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 (editat) Pina una alta , improvizeaza. Eu am facut asta la capacul de chiuloasa si nu iese pic de ulei. La filtrul de aer e gluma. Parerea mea , de familie sa nu injuri , ca in rest... Editat August 13, 2010 de lil debul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Un surub de 5 o saiba plata si o mica tevuta pe el ca si distantier... Asta pana gasesti originalul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat August 13, 2010 Autor Share Postat August 13, 2010 Nu de improvizat e problema ... acum nu va ganditi ca stau cu motorul desfacut din cauza asta ... doar ca mi se pare ciudat ca nu gasesc pe nicaieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 le-a luat rossi pe ultimele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 daca nu te mai descurci , itit dau eu un strungar ,care mi-a facut mie suruburile de la capacul de chiuloasa. Ca nu le-am mai montat dovedeste , inca odata , ca sint tigan. Deoarece tigania pe care am improvizat-o merge si acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rainmaker Postat August 14, 2010 Autor Share Postat August 14, 2010 le-a luat rossi pe ultimele Cred ca ... probabil ii trebuiau la piciorul ala rupt ) daca nu te mai descurci , itit dau eu un strungar ,care mi-a facut mie suruburile de la capacul de chiuloasa. Ca nu le-am mai montat dovedeste , inca odata , ca sint tigan. Deoarece tigania pe care am improvizat-o merge si acum. Merci, am vb deja cu cineva de un strungar ... la suruburi am stricat capul nu filetul si tin, dar vreau sa le schimb acum ca o sa ma chinui sa le desfac cand o sa trebuiasca sa curat filtru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate