tatabobu Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Care diploma, vrajitorule? Ca eu cred ca nici bacu' nu l-a dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 eu cred ca sunteti aman2 pe dinafara de fapt sunt convins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euinsumi Postat August 25, 2006 Autor Share Postat August 25, 2006 Topicul asta e ca o hirtie de muste, atrage fraierii si-i tine ocupati. Ba, io tot nu cred ca esti avocat. Poti sa scanezi diploma si sa o pui aici? m-ati prins, n-am bani (nici) de scaner.Dar ce-i ala BAC ?ala pe care trece mashinurili apili? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euinsumi Postat August 25, 2006 Autor Share Postat August 25, 2006 FUCK! M'am gandit eu ca am fost prea simpatic,speram ca ne troznim pe traseu sa vedem care e vai steaua lui Imi surade varianta ta,scrie si tu ce nr de inmatriculare ai ,sa ne gasim mai ushor Avocatu agramatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Alo, domnu, nu mai imi trimite mesaje pe personala, fii barbat si pune-le pe fata. Explicatie: am primit un mesaj pe personala de la meseriasu, plin de injurii (crede el). Din bun simt, nu il pun aici, ca restul oamenilor nu au gresit cu nimic, dar daca sint interesati, ii pot da un forward. Poate topicul asta ar trebui inchis sau cel putin mutat de la aria asta. Nu are nimic de-a face cu accidentele, cel mult cu accidentele naturii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Topicul asta e ca o hirtie de muste, atrage fraierii si-i tine ocupati. Bleah, dupa ce mi-am pierdut 5' din viata citind proza moderna mi-am mai si furat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 vrajitoare,dar de ce nu va intalniti mah o data sa rezolvati totul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euinsumi Postat August 26, 2006 Autor Share Postat August 26, 2006 Alo, domnu, nu mai imi trimite mesaje pe personala, fii barbat si pune-le pe fata. Explicatie: am primit un mesaj pe personala de la meseriasu, plin de injurii (crede el). Din bun simt, nu il pun aici, ca restul oamenilor nu au gresit cu nimic, dar daca sint interesati, ii pot da un forward. Poate topicul asta ar trebui inchis sau cel putin mutat de la aria asta. Nu are nimic de-a face cu accidentele, cel mult cu accidentele naturii. Iar batzi campii.Nu ti-am trimis nimik desi meritzi.Ai vazut filme multe. vrajitoare,dar de ce nu va intalniti mah o data sa rezolvati totul? este hocupat vrajitorul Bleah, dupa ce mi-am pierdut 5' din viata citind proza moderna mi-am mai si furat-o nu intelegi ca vrajitorul asta este ,vorba lui HORIABT,,,o cauza pierduta",dupa cum isi si spune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 nu intelegi ca vrajitorul asta este ,vorba lui HORIABT,,,o cauza pierduta",dupa cum isi si spune Prietene, stai linistit, parerile mi le formez singur, nu prea inghit idei servite. Parerea mea e ca probabil sunteti cu totii oameni OK, si aici va certati ca bezmeticii. Daca v-ati pune in pielea unui cititor impartial, vi s-ar face rusine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 eu sunt impartial si mi se rupe..doar ca ma oftica vrajitoru ca n-are sange in el =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
azumir6 Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 mey redenumiti cocleala asta, cred ca s-ar potrivi ceva de genul "borfaiala" STITI CEVA! CRED CA ESTE CEL MAI BUN EXEMPLU DE LIPSA DE RESPECT SI ONOARE INTRE MOTOCICLISTI; MAI BAIETI, SUNTEM PUTINI, SUNTEM VANATI, SUNTEM SINUCIGASI, CICA VREM SA DISCUTAM, SA NE AJUTAM, SA INVATAM CEVA, DAR VAD CA NU FACEM ALTCEVA DECAT SA NE CERTAM, SA NE BARFIM CA NISTE TZATZE PROASTE; BRAVO MAH! RUSINE! as mai avea o sugestie, daca sunt prinsi, turnati, mirositi cumva cei care n-au treaba cu motociclismul sa fie borati de pe forum, ca mi s-a facut scarba sa citesc posturi facute de toti conservarii obositi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euinsumi Postat August 27, 2006 Autor Share Postat August 27, 2006 mey redenumiti cocleala asta, cred ca s-ar potrivi ceva de genul "borfaiala" STITI CEVA! CRED CA ESTE CEL MAI BUN EXEMPLU DE LIPSA DE RESPECT SI ONOARE INTRE MOTOCICLISTI; MAI BAIETI, SUNTEM PUTINI, SUNTEM VANATI, SUNTEM SINUCIGASI, CICA VREM SA DISCUTAM, SA NE AJUTAM, SA INVATAM CEVA, DAR VAD CA NU FACEM ALTCEVA DECAT SA NE CERTAM, SA NE BARFIM CA NISTE TZATZE PROASTE; BRAVO MAH! RUSINE! as mai avea o sugestie, daca sunt prinsi, turnati, mirositi cumva cei care n-au treaba cu motociclismul sa fie borati de pe forum, ca mi s-a facut scarba sa citesc posturi facute de toti conservarii obositi stiu cine sunt conservari.Cei care nu_si dau nr. de inmatricualre. , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate