Torra Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 Are un prieten de`a meu un Tgb r500x de vanzare ..Ii din 2005 , 6CP , 49 CMC , 3300 km ! Ce parere aveti , merita sa dau pe el 900 E ??? Astept cat mai repede sfaturile voastre !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gbordura Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 Tgb r500x suna cam ... Chinezesc scuterele chinezesti cunoscute in general pentru (ne)fiabilitatea lor... daca e vorba de bikeshop arata bine dar cuvantul "neinmatriculat" ascunde multe probleme cu actele in general. PS nu vrei sa sti cum e sa iei teapa de la un prieten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 (editat) eu nu am mai auzit despre firma TGB. eu... sincer nu as da atatia bani pe o treaba deaia chinezeasca tgb=taiwan golden bee ) site tgb dar, fiindca nu am avut ocazia sa vad, si nu am auzit pe nimeni sa se planga de calitatea scuterelor tgb, merita sa zicem ca sunt mai bune decat celelalte chinezarii. ca si kimco. dak este cel din poza ce a pus-o gbordura, arata foarte bine. si ochelarii imi plac Editat August 13, 2006 de Snake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 (editat) eu nu am mai auzit despre firma TGB. eu... sincer nu as da atatia bani pe o treaba deaia chinezeasca tgb=taiwan golden bee ) site tgb dar, fiindca nu am avut ocazia sa vad, si nu am auzit pe nimeni sa se planga de calitatea scuterelor tgb, merita sa zicem ca sunt mai bune decat celelalte chinezarii. ca si kimco. dak este cel din poza ce a pus-o gbordura, arata foarte bine. si ochelarii imi plac Din fericire nu se poate baga Kymco in aceeasi oala cu celelalte chinezarii, ma refer aici in special la FB, GoPop, Lastunel, Kangda, EuroScooter si altii. Kymco ofera calitate, cine are un scuter Kymco stie despre ce vorbesc. Modelele mai vechi foloseau patentul de la motoarele Honda. Nu va mai zic ce de kituri de tuning exista pentru scuterele Kymco... Din 2006 am inteles ca-si produc ei motoarele... nu stiu ce sa zic, dar daca sunt cel putin la fel de reusite, merita toti banii! Asfalt uscat si salutari cu farul! Editat August 13, 2006 de alias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 Ma v-am zis si va zic iar... Nu va mai luati marci dinastea fantoma... Firstbike, tgb, prince etc... Piagio, malatuti, gilera, peugeot si chestii dinastea luatziva... Faceti cum credeti dar asta e parerea mea... Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 Din fericire nu se poate baga Kymco in aceeasi oala cu celelalte chinezarii, ma refer aici in special la FB, GoPop, Lastunel, Kangda, EuroScooter si altii.Kymco ofera calitate, cine are un scuter Kymco stie despre ce vorbesc. Modelele mai vechi foloseau patentul de la motoarele Honda. Nu va mai zic ce de kituri de tuning exista pentru scuterele Kymco... Din 2006 am inteles ca-si produc ei motoarele... nu stiu ce sa zic, dar daca sunt cel putin la fel de reusite, merita toti banii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 Din fericire nu se poate baga Kymco in aceeasi oala cu celelalte chinezarii, ma refer aici in special la FB, GoPop, Lastunel, Kangda, EuroScooter si altii. am bagat kimco si tgb in aceeasi oala, deoarece ambele sunt fabricate in taiwan. dar, tot asa cred si io... kimco ii mult mai tare decat tgb, deoarece exista de mai multa vreme decat tgb, si atunci are experianta mai multa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 nu conteaza neaparat experienta ci calitatea,despre kymco am auzit doar vorbe de bine dar nu este exact aceasi calitate ca la un italian, am mers cu un singur kymco cum am mai zis, kymco super9 si mi-a placut pt ca este destul de mare si are si performante destul de bune..cu tgb nu am mers si nici nu cred ca o voi face... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 (editat) am vazut un singur scuter Kymco de 250cc... si am ramas uimit cat de frumos arata si ce calitate aveau materialele.... la inceput am crezut ca e vrun maxiscuter yamaha.... se auzea asa frumos motoru..... :X tgb... din ce am vazut la ei pe site la design sunt dragute asa... bine ca nu au aceeasi forma dar cu alta firma pe ele..ca first bike, go pop, lastunel si multe alte chinezarii... Editat August 14, 2006 de Sima7x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 am vazut un singur scuter Kymco de 250cc... si am ramas uimit cat de frumos arata si ce calitate aveau materialele.... la inceput am crezut ca e vrun maxiscuter yamaha.... se auzea asa frumos motoru..... :X tgb... din ce am vazut la ei pe site la design sunt dragute asa... bine ca nu au aceeasi forma dar cu alta firma pe ele..ca first bike, go pop, lastunel si multe alte chinezarii... Nu m-ai minti ma lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 6, 2006 Share Postat Octombrie 6, 2006 nu minte:P mi se pare ca exista kymco de 250cc,e putin mai bun ca tgb si fb,e o firma de mijloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 nu minte:P mi se pare ca exista kymco de 250cc,e putin mai bun ca tgb si fb,e o firma de mijloc tgb nu il poti compara cu fb. e mult mai bun si mai fiabil. daca te uiti pe net o sa vezi ca e la fel de bun cum e si kimco sau malagutti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate