george Postat Martie 29, 2004 Share Postat Martie 29, 2004 MOTO UNION VA ASTEAPTA INTRE 30 APRILIE-02 MAI IN MAMAIA CAMPING HANUL PIRATILOR UNDE SE VA DESFASURA O INTALNIRE A MOTOCICLISTILOR DIN TARA.MENTIONAM INCA O DATA CA DESCHIDEREA OFICIALA A SEZONULUI SE VA FACE LA CLUJ, LA MARE NE INTALNIM LA O BERE PROGRAMUL IL VOM FACE LA LOCUL FAPTEI DUPA CUM AVEM CHEF.PRETURILE SUNT DE 5 EURO PENTRU O CASUTA DE 2 LOCURI, 20 EURO CAMERA CU INCALZIRE,AER COND. SI BAIE PROPRIE, INCLUSIV MIC DEJUN, 65 EURO APARTAMENT CU 2 CAM SI LIVING+MIC DEJUN PENTRU 4 PERSOANE.PRETURILE LA MANCARE SUNT ACCEPTABILE MICI 8.000 LEI/BUC, CEAFA PORC 65000LEI ETC. DORITORII NE POT CONTACTA LA SALONUL MOTO INTRE 2-4 APRILIE LA STANDUL UCMR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOND Postat Aprilie 20, 2004 Share Postat Aprilie 20, 2004 Detelii despre cum pot rezerva o casuta,o camera..... Merci..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Aprilie 20, 2004 Share Postat Aprilie 20, 2004 Cam neklara desfasurarea evenimentului. Eu am jurat ca nu mai vin la mare de 1 mai, ca mi-e sila de alcoolisti si drogati. Pt. plimbare merge dar la fel de bine merge o plimbare si la munte sau in alta parte. Macar aleg o destinatie mai putin populara ca sa nu ma calc cu toti soferii pe degete. Asadar, asteptam o descriere. Venim si stam ca pensionarii? Sau se intimpla si lucruri cu sens? R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Aprilie 21, 2004 Share Postat Aprilie 21, 2004 Tu oricum te-ai pensionat.Asa ca ne vedem acolo ca in vremurile bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Aprilie 21, 2004 Share Postat Aprilie 21, 2004 haha, rade ciob de oala sparta.....ba ceberelule, mai bine ia-l si pe nitescu aka gran'daddy si fugiti voi cu duba la o padure alaturi de soferii daciilor 1300...bagati un mic si un "noroc" ...va aduceti aminte de avatarul meu.... , antisociabilule, vezi ca ai reply la scutere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Aprilie 21, 2004 Share Postat Aprilie 21, 2004 cred ca nu stii ce vb cox! anu' trecut am fost stresat cu renovarea apt. dar anu asta recuperez! cit despre tataie...nu inteleg de ce nu se inscrie intr-un club de curling (sportul ala cu pietre pe gheatza si nu un club de lins in poponeata). Ar putea face performantza....daca reuseste sa se aplece sa puna piatra jos...cred ca il cam tzin shalele!!!! R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Aprilie 21, 2004 Share Postat Aprilie 21, 2004 Ati deviat de la subiect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 21, 2004 Share Postat Aprilie 21, 2004 CBR ICA, NKZ, SISCREW si ZAHEI -> OFFTOPIC REPETAT. Aveti 20% Daca continuati...continui si eu. Nu am nimic personal cu voi. Trebuie sa intelegeti ca tema topicului nu era cum se scrie _C_U_R_ ci intalnirea de 1 Mai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 21, 2004 Admin Share Postat Aprilie 21, 2004 CBR ICA, NKZ, SISCREW si ZAHEI -> OFFTOPIC REPETAT. Aveti 20% Daca continuati...continui si eu. Nu am nimic personal cu voi. Trebuie sa intelegeti ca tema topicului nu era cum se scrie _C_U_R_ ci intalnirea de 1 Mai. Discutiile despre cuvintele urate sunt aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Aprilie 21, 2004 Share Postat Aprilie 21, 2004 CBR ICA, NKZ, SISCREW si ZAHEI -> OFFTOPIC REPETAT. Aveti 20% Daca continuati...continui si eu. Nu am nimic personal cu voi. Trebuie sa intelegeti ca tema topicului nu era cum se scrie _C_U_R_ ci intalnirea de 1 Mai. termina cu scuzele, esti un om rau la suflet on-topic: va anunt vineri pe 30 daca vin sau nu. si uitati-va bine in oglinzi, s-ar putea sa fiu chiar eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Aprilie 21, 2004 Share Postat Aprilie 21, 2004 io vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george Postat Aprilie 21, 2004 Autor Share Postat Aprilie 21, 2004 Rezervarile pentru casute se fac la receptie la campingul Hanul Piratilor care este situat intre Mamaia si Navodari la numarul de telefon 0241-831.454.Tariful pentru o casuta de 2 locuri este de 5 Euro/noapte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOND Postat Aprilie 21, 2004 Share Postat Aprilie 21, 2004 Merci, George. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Aprilie 27, 2004 Share Postat Aprilie 27, 2004 cred ca nu stii ce vb cox! anu' trecut am fost stresat cu renovarea apt. dar anu asta recuperez!cit despre tataie...nu inteleg de ce nu se inscrie intr-un club de curling (sportul ala cu pietre pe gheatza si nu un club de lins in poponeata). Ar putea face performantza....daca reuseste sa se aplece sa puna piatra jos...cred ca il cam tzin shalele!!!! R. Cum recuperezi,maestre? Stind acasa in pat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Aprilie 27, 2004 Share Postat Aprilie 27, 2004 Daca este cineva interesat sa mearga cu masina ma poate suna.Costuri sunt mai mici ca la tren . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Aprilie 28, 2004 Share Postat Aprilie 28, 2004 HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEI! E joi - motiv de panica! Nu stiu ce sa fac: sa merg in VV, unde imi place la nebunie, sau la "party" in Mamaia?!?!?! Dati-mi niste preturi la cazare intr-o parte sau alta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george Postat Aprilie 29, 2004 Autor Share Postat Aprilie 29, 2004 5 Euro/noapte casuta de 2 locuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_michael Postat Aprilie 29, 2004 Share Postat Aprilie 29, 2004 Cand se pleaca cu motoarele din Bucuresti si de unde? Ady Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate