Didis Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 Deci: duminica am fost (din nou) la plimbare (eu si Dragos K75RT), cu intentia de a vizita Curtea de Arges si Manastirea Cozia (ca puncte principale). - plecarea pe la 9.30, facut autostrada (sau ce-o mai fi acum) destul de lejer, portiunea de drum pe care se circula pe o singura banda e in orice caz practicabila (hmmm.... dupa cum spuneam intr-un post anterior, incercati drumul Voila-Agnita, pentru o portiune cu adevarat nasoala...). Mai nasol parea sa fie in Pitesti... Pauza de suc. - in Curtea de Arges am vizitat (doar) manastirea, lume multa (poate si din cauza ca era Duminica, spre pranz) - mers frumos spre Ramnicu Valcea si Cozia. La Cozia aglomeratie si mai mare, astfel incat am decis sa nu mai oprim si am mai mers un pic spre Manastirea Turnu. - drumul spre Manastire e doar pietruit, asa incat pentru caramizile din dotare conditiile au fost aproape enduristice: La Manastire ne-am tras un pic sufletul, am baut apa (rece, buna), am admirat peisajul si am sters-o spre Ramnicu Valcea, condusi de foame... - inapoi pe autostrada, totul a fost bine pana am ajuns la portiunea cu lucrari. La intrarea pe respectiva portiune era un nene politist care, din motive necunoscute mie, oprise circulatia, rezultand o mare balamuceala si multe zeci de masini asezate la coada. Ne-am strecurat destul de delicat si am ajuns in fata, spre disperarea unora. In orice caz, sunt unele momente in viata in care te feliciti ca esti pe 2 roti... De acolo, cu oarecare aproximatie s-a mers bine, pana in Bucuresti, parcare, scara blocului, etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 Frumoase poze, frumoase locuri, frumoasa mini-excursie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 Cum s-au descurcat Caramizile inetapa enduro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 Cum s-au descurcat Caramizile inetapa enduro? Vrei să-ți zic eu? Se descurcă f bine! Ca un Ducati multistrada! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 Bravo domnilor zidari caramidari! Felicitari! Frumoase poze! Data viitoare poate ajung si eu cu voi in excursii din astea, pana acum nu am regretat! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Didis Postat August 15, 2006 Autor Share Postat August 15, 2006 @Purghy: saru'mana @MOTOBRAND: etapa a fost enduristica pentru mobrele noastre, grele si cu cauciucuri de strada. A fost OK, am mers incet, iar distanta a fost mica. @Hellryder: domnu', data viitoare nu cred ca mai scapi, chiar daca te folosesc pe post de rucsac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Am fost si noi cu motoarele pana sus in rezervatie superb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate