el_nynios Postat Septembrie 4, 2010 Share Postat Septembrie 4, 2010 (editat) poate este util cuiva care intelege limba maghiara .. este un site cu preturi bunisoare zic eu .. insa nu ma pricep sa navighez prin"" el poate stie si vb cineva maghiara si ne spune si nou cum sta treaba in special cu taxele de transport ... http://translate.google.ro/translate?hl=ro...ategory%3D28165 Editat Septembrie 4, 2010 de el_nynios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Septembrie 4, 2010 Share Postat Septembrie 4, 2010 am impresia ca tu ai pus linku ala sa faca omu de rand infarct cand vede 2000 de euro pe un piston pe un piston de jawa 125, sau e vreo eroare de traducere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Septembrie 4, 2010 Autor Share Postat Septembrie 4, 2010 (editat) am impresia ca tu ai pus linku ala sa faca omu de rand infarct cand vede 2000 de euro pe un piston pe un piston de jawa 125, sau e vreo eroare de traducere? PRETURILE SUNT IN FORINTI PRETUL VALABIL E CEL DIN PARANTEZA DUPA TVA.. 100 forinti === 1,4roni Editat Septembrie 4, 2010 de el_nynios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Septembrie 4, 2010 Share Postat Septembrie 4, 2010 da au veva dar de modele mai noi, de mz 125 rt nu am vazut nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Septembrie 4, 2010 Autor Share Postat Septembrie 4, 2010 da au veva dar de modele mai noi, de mz 125 rt nu am vazut nimic. intradevar nu prea au piese modele mai vechi ..oricum au ceva piese moto comuniste ..eu sunt interesat de taxe de expediere dar nu pricep maghiara ..de asta ziceam poate ne ajuta cineva care pricepe ca sa stim si noi cum sta treaba ..e de retinut siteul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 este! mai uitat la jawa 350 si poti sa faci o motocicleta intreaga cu tot ce e acolo ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_mobra Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 foarte interesant sait-ul, tocmai le-am trimis un mail, sper sa-mi raspunda in engleza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Septembrie 5, 2010 Autor Share Postat Septembrie 5, 2010 foarte interesant sait-ul, tocmai le-am trimis un mail, sper sa-mi raspunda in engleza e bun ca le-ai dat email...poate ne lamuresc .. acuma daca taxele de expediare nu sunt mari se merita sa facem o comanda mai mare..ne unui mai multi .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 asa-i la ce pret sunt e bun calitatea sa nu lase de dorit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_mobra Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 foarte interesant sait-ul, tocmai le-am trimis un mail, sper sa-mi raspunda in engleza sau mai bine zis, sper sa-mi raspunda.... niciun raspuns pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
donici Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 ar merge o comanda mai mare ! as lua si eu un piston de cz ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Septembrie 14, 2010 Autor Share Postat Septembrie 14, 2010 ar merge o comanda mai mare ! as lua si eu un piston de cz ! ideea e sa la scrie cineva in maghiara .. daca se pricepe pana acum nici un doritor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 Vb cu RobertBK350. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_mobra Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Au raspuns intr-un final la un mail trimis in limba lor. Din pacate nu trimit in Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Noiembrie 6, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2010 Au raspuns intr-un final la un mail trimis in limba lor. Din pacate nu trimit in Romania nasol ar fi fost bn sa trimit si la noi ..(si mai vor autonomie !!!!!!!!!!!!!!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 (editat) m-am uitat pe site. este un magazin virtual.faci comanda ...si astepti coletul acasa . in ungaria doar.e recomandat sa intrebi si sa te asiguri de toate datele necesare inainte sa faci comanda la piese.si eu as cumpara 2 pistoane de jawa. cam 40 ron / buc. Mesaj completat nasol ar fi fost bn sa trimit si la noi ..(si mai vor autonomie!!!!!!!!!!!!!!) cine vrea autonomie? ungaria? terminati cu prostiile. Mesaj completat Au raspuns intr-un final la un mail trimis in limba lor. Din pacate nu trimit in Romania daca nu reusesti sa traduci....trimite-l prin mail la adresa mea,si se rezolva Mesaj completat am trimis si eu un mail sa vedem ce si cum si cat si unde. Editat Noiembrie 7, 2010 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Un site ok este: http://www.motorrad-stemler.de Oamenii vorbesc engleza, accepta mai multe modalitati de plata si se pare ca trimit si in Romania. Eu vreau sa ii incerc la urmatorul proiect de restaurare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate