Alina Postat August 19, 2006 Autor Share Postat August 19, 2006 Alte poze cu mine...in care pot sa fiu si mai feminina, chiar daca in echipamentul de motocross arat ca un barbat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 Buna pt. voi...1in RO nu exista sponsori pt. asa ceva, 2spitaluri sunt proaste, 3nu avem banii sa incepem undeva...oricum yo sper ca si in RO fac cativa sportul aceasta si in curand vom avea sponsori ... pana atunci fac Hardenduro...care e altfel dar are vraja. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alina Postat August 19, 2006 Autor Share Postat August 19, 2006 (editat) In Italia Freestyle este intr-o continua crestere....chiar si copii de 12-13 ani fac asa ceva ( bineinteles, pe motociclete de 50cmc ), sper sa se faca asa ceva si in Romania cat mai repede...pana atunci....facem ce putem Editat August 19, 2006 de Alina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPITER_M Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 Pai daca sotul meu nu apare in cadre, inseamna ca el le-a facut Oricum, dupa cum am mai zis...nu ies singura la plimbari off-road si la FreeStyle ( daca pot sa zic asa, la nivelul de incepatoare la care sunt ) Incepatoare?? mei Alina nu te stiam modesta de fel ai inceput sa scri ca o mamica . Cand mai vin la voi in tg jiu sa-mi arati ultimele fitze in materie de freestyle Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alina Postat August 19, 2006 Autor Share Postat August 19, 2006 Ti-am zis ca te asteptam pe 30 Octombrie Pana atunci...mai am de invatat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 bravo fata, RESPECT MAXIM, alte cuvinte sunt de prisos, nu lua in seama gurile rele care spun ca e periculos,tre sa fi nebun si alte prosti de gen. bucurate de fiecare secunda pt ca nu sti niciodata cand se opreste "ceasul" si apare pe ecran GAME OVER! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 mai, baiatule, viata nu e un joc! si ai grija la ortografie! ai si tu dreptate cu ceva: respect maxim. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alina Postat August 19, 2006 Autor Share Postat August 19, 2006 Deocamdata sunt tanara...peste 10 ani poate o sa ma las... Dar deocamdata practic cu ce-a mai mare placere.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 Hahaha, oare ce reactii au fetele de varsta ta (gen "legume de terasa","chiriashe de cluburi","mironositze") cand afla cu ce sport te ocupi de fapt? Sunt curios ce ganduri le incearca Adica daca noi te vedem ca o zeitate moto, ele ce-or mai fi zicand? Bine a spus cineva mai devreme: HOLY SH*T! Ai sansa sa faci ceva intr-adevar exotic! Adica fete motocicliste - hm, cam rar, fete pe enduro - chiar rar, iar fete practicante FMX - nemaivazut! Enjoy it!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alina Postat August 19, 2006 Autor Share Postat August 19, 2006 (editat) Da ai dreptate....dar uite unde stam noi in Italia ( Catanzaro ) sunt 2 fete care practica si ele FreeStyle la un nivel de incepator... Asa ca incet incet, o sa apara si fete pe "piata" Noi de ce sa fim mai prejos ca barbatii ?...Doar suntem toti oameni...si motociclisti daca vrem Editat August 19, 2006 de Alina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddye Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 (editat) Vai tare-i!!!! Nota 10cu* . Editat August 19, 2006 de Eddye Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 tot respectul pentru o motociclista adevarata! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spike_Andy Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 Da ai dreptate....dar uite unde stam noi in Italia ( Catanzaro ) sunt 2 fete care practica si ele FreeStyle la un nivel de incepator... Asa ca incet incet, o sa apara si fete pe "piata" Noi de ce sa fim mai prejos ca barbatii ?...Doar suntem toti oameni...si motociclisti daca vrem Incapatanata!!! Asta-i bine!!! Mi-aduci aminte de cineva!!! Jupiter_M se pare ca nu stiai cu ce ma ocup....oricum, asa sot asa nevasta )) Spike_Andy sa fie sanatos, si sa ajunga tot Rider Merci! Merci! Am ex moto la inceputul lui sept, sa-mi tineti pumnii! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 cred ca vorbea de kidul ei. dar bafta la examen, spike! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alina Postat August 20, 2006 Autor Share Postat August 20, 2006 Ai dreptate Fannyflint...dar merge si asa )) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat August 20, 2006 Share Postat August 20, 2006 Deocamdata sunt tanara...peste 10 ani poate o sa ma las... Dar deocamdata practic cu ce-a mai mare placere.... Eu îți urez să apuci cei 10 ani Âşi chiar mai mulți. Nu Âştiu dacă are legătură vârsta cu acest sport, poate abia pe la 50 să îți pui problema de lăsat din motive de vârstă. Dacă m-aÂş apuca de acest sport m-aÂş lăsa instantaneu din motive de risc, nu de vârstă. Poate chiar m-aÂş apuca la 50 de ani, cu copii mari Âşi independenți Âşi cu mare parte din viață trăită. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thunder_fx Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 Ce pot sa va spun...si eu sunt pasionata de FMX, fiind sotia unui practicant de asa ceva ( Bikerz ) Am luat-o si eu pe urmele lui, am inceput cu fost lui motocicleta, o Honda CR 125, care deocamdata este foarte buna pentru mine Sa nu va speriati ca vedeti fete practicand Freestyle Some pictures... Ai participat la vreun concurs?? premii ceva in palmares? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alina Postat August 22, 2006 Autor Share Postat August 22, 2006 Am participat la concursuri locale de motocross, la fmx nu am participat pana in prezent, asa ca nu am cu ce sa ma mandresc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 Am participat la concursuri locale de motocross, la fmx nu am participat pana in prezent, asa ca nu am cu ce sa ma mandresc interesanta fata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 Bravo, asa sotie "s-o tie dumnezeu" si baiatu ala de-l are de barbat! Felicitari si sa ne mai pui poze! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alina Postat August 22, 2006 Autor Share Postat August 22, 2006 Multumesc ! O sa mai vina si poze cand o sa am timp liber ca sa ma duc la ceva antrenamente! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan_bz Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 FFF frumos, bravo, si sa aveti numai aterizari bune. Am si eu o mare curiozitate, zi-mi si mie te rog, daca vrei, unde sunt facute pozele acelea cu mare, palmieri, apar si motoare (cred inchiriate)??? Superbe peisaje. Mersi mult si toate bune Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alina Postat August 24, 2006 Autor Share Postat August 24, 2006 FFF frumos, bravo, si sa aveti numai aterizari bune. Am si eu o mare curiozitate, zi-mi si mie te rog, daca vrei, unde sunt facute pozele acelea cu mare, palmieri, apar si motoare (cred inchiriate)??? Superbe peisaje. Mersi mult si toate bune Pozele acelea cu palmierii sunt facute in Indonezia.. Da, motocicletele erau inchiriate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pcl Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Da da asa meseriasa mai rar. Alina trebuie sa ne spui povestea vietii tale. Cum ca te numesti Sabine Doppelhofer si mama ta e romanca - italiana si tatal austriac (sunt acceptate si combinatii) . Dar te-ai mutat in Italia ca sa practici FMX. Daca intradevar practici FMX pune te rog poze cu tine si nu copiate de pe diverse site-uri.( http://www.mx-girls.com/aboutme/aboutme.htm) Da da ce trist cu relocarile astea in toata lumea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 Super!!! Nota 10 din partea mea, nu ma asteptam la asa poze http://www.mx-girls.com/aboutme/aboutme.htm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate