ianachim Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 prima tura lunga se terminase din pacate in brindisi la trecerea cu feribotul catre grecia si toata lumea ma inebunise cu ...ce pacat ca nu ai reusit sa cobori pana in toc unde adriatica se ...imprieteneste cu mediterana dar cu un pic de noroc am reusit sa ajung si pe acolo...fara moto insa recomandare sosele bune drumuri de costa bestiale manacare exceptionala dar nu intre 2 si 5 cand toata lumea dispare de pe fata pamatului plaje de vis golfuri unice stanci feroce apa...apa...apa de pe o alta planeta mergeti in salento si daca va pot ajuta cu inf cu mare drag o fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 9, 2010 Autor Share Postat Septembrie 9, 2010 1 Mesaj completat Ce ironie !Exact destinatia asta o visam acum 1 an si ceva, insa cred ca o sa aman ,,excursia" ceva timp mai incolo ............. poate in urmatoarea viata, cu putin noroc ! Mai pune poze, daca ai mai facut ! Bafta mare ! P.S. ... m-am lasat de fumat ! tare asta cu fumatul ..prietenii stiu de ce... sincer ar merita la vara prin mai ..iunie de dat o fuga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 9, 2010 Autor Share Postat Septembrie 9, 2010 2 Mesaj completat 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marook Postat Septembrie 10, 2010 Share Postat Septembrie 10, 2010 TE URASC!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 10, 2010 Autor Share Postat Septembrie 10, 2010 TE URASC!!! te rog frumos sa.ti astepti cuminte randul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 TE URASC!!! ia un bon de ordine intai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Vreau si eu un bon de ordine!!! Pana mea, am facut si eu niste poze frumoase, intr-o calatorie frumoasa, dar dupa ce am vazut pozele tale, am renuntat sa le mai postez.Asa ca...un bon de ordine, va rog!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate