Sari la conținut

Please Help


Nocturnus85
 Share

Postări Recomandate

Servus tuturor!

 

De trei luni mi-am luat prima mea mobra, o Honda Shadow vt 125 an 2006. Ieri ma intorceam de la munca si totul decurgea normal. Cand am vrut sa pornesc de la stop mi s-a oprit motorul brusc. Am incercat sa o pornesc si ciuciu...Nu pornea nici macar electromotorul. :hurt: Am urcat-o pe trotuar si am mai incercat sa-i ,,dau un buton" dar tot nimic. Se auzea un tacanit sau , ma rog , un parait ciudat :lol: .Am sunat pe cineva si mi-a zis ca e de la baterie. Buun. Am impins-o si a pornit.Cand sa-mi iau casca si sa ma urc pe ea, motoreta iar a crapat.. Am mai incercat manevra de cateva ori si tot degeaba. pornea dar nu puteam sa o urnesc din loc.Am vb cu lume si mi s-a spus ca e bateria descarcata... :D Bun, am luat un incarcator de bateria si intradevar, era ZERO.Din cate stiu bateria se incarca in mers.La mine se pare ca nu a vrut sa mai incarce. Anyway, am incarcat-o si am pus=o pt proba. A pornit din prima.Am lasat-o cam 15 minute la relanti ,apoi am dat-o jos si am pus-o pe incarcator. Surpriza mea a fost ca bateria deja era descarcata la jumate.

 

Nu sunt mecanic dar deduc faptul ca ori bateria e moarta, si-a dat duhul subit , ori e o chestie electrica gen releu de incarcare sau alternator. Repet nu ma pricep la motoare si nici nu sunt vreun columbeanu sa-mi permit sa schimb totul de pe dansa.

 

Voi ce ma sfatuti sau ce credeti ca ar putea fi?

 

Mentionez ca bateria este originala, deci are vreo 4 anisori.In cazul nefericit in care totusi nu este bateria, ce ar putea fi si de unde as putea sa cumpar? Se potrivesc releele de incarcare, diodele sau alternatoarele de la alte mobre?

 

Multam si dau o bere pentru ajutor :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut.Ai probleme cu incarcarea...releul de incarcare cel mai probabil dus si eventual bateria prea slaba si nu mai tine curent,sau dus elementii.incearca sa verifici mufele si tot ce mai poti si apoi alt releu...daca nu iti incarca.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...