Nobloody Postat Martie 31, 2004 Share Postat Martie 31, 2004 Si uite-asa, de la simplul vis de a pilota o motocicleta am ajuns ieri la stadiul de proprietar si maine-poimaine si de motociclist in adevaratul sens al cuvantului A fost sa fie un IJ JUPITER 5, care actualmente "troneaza" la mine in garaj. Poze in episodul urmator, knd oi ajunge acasa sa-l lustruiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Martie 31, 2004 Share Postat Martie 31, 2004 felicitari! inca un roman fericit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biticu Postat Martie 31, 2004 Share Postat Martie 31, 2004 asteptam pozele omule...sa vedem dracia...sa ne clatim si noi ochii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 1, 2004 Admin Share Postat Aprilie 1, 2004 Sa-ti traiasca sanatoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Aprilie 1, 2004 Autor Share Postat Aprilie 1, 2004 Multumesc. Partea proasta e k motoru e acum in Suceava, acasa, iar eu in Bucuresti . Eh, pana se termina anu univ. mai este... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motor_Fan Postat Aprilie 2, 2004 Share Postat Aprilie 2, 2004 FELICITARI DRAGUL MEU VECIN!!!! S-O STAPANESTI SANATOS, DE EA SA FII BUCUROS...SI CAT SE POATE DE BAFTOS...E INTELEGI TU CE VREAU SA ZIC. DE-ABIA ASTEPT SA TE SALUT CU FARUL..PANA UNA ALTA....RIDE WITH PRIDE...SI CAT MAI MULT PE VERTICALA PAUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Aprilie 2, 2004 Share Postat Aprilie 2, 2004 bravo nobloody! felicitari! du-te si tu de paste acasa si fa-i poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Aprilie 2, 2004 Autor Share Postat Aprilie 2, 2004 Daaa, stai s-o lustruiesc, s-o bibilesc, sa dau o tura prin oras k alt maniac pe care-l stiu eu si dupa aia ii fac si poze. Asa k idee e ultimu' model de Jupiter de acum 14 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Aprilie 2, 2004 Share Postat Aprilie 2, 2004 bine ai venit printre motociclisti! sa ai parte de momente nemaipomenite pe motorul tau, spor la scoala(la obtinerea permisului), si vezi sa incerci sa stai cat mai vertical pe motor... si las' vrajeala ca e de acu' 'spe ani, pune poze, sa ma oftici, ca si eu tot ij am... hai bafta si drum uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Aprilie 2, 2004 Autor Share Postat Aprilie 2, 2004 De ce sa te oftic? Fiecare isi iubeste motoru, chiar dak nu e ultimu racnet, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate