Joe Black Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 foaaaaaarte tareeeeeeeeeeeeeee... CASA DE PIATRA MIRILOR shi nashilor: SA VA TRAIASCA FINII!!! cel mai mare regret este insa cel ca nu am fost de fatza cand a zis popa faza in care "roaba" trebuie sa fie supusa barbatului... cred ca leshinam da ras... eu am apucat sa vorbesc cu mirele cand era in baie shi se "aranja"...deh, sper sa nu lucrez cand m-oi capatui shi eu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scar Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 casa de piatra si felicitari,ati facut o nunta de invidiat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fratele lu mielu Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Casa de piatra lu fratele Mielu si Mutulica adica cumnatica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi28 Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 Salut, vecine! Te felicit ca esti al doilea care detine o poza cu "prinsul buchetului"! Faina nunta avu' frate-tau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 (editat) CASA DE PIATRA! sau de cacao,sa nu-si bage nimeni nasul. Imi pare rau ca n-am ajuns,dar eram plecat din tara in acel moment.Motorbrandu' imi spuse de eveniment,dar era deja programata iesirea din tara. Editat August 26, 2006 de DLI(prietenii stiu de ce!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 Multumiri la toti pt. urari , si mai ales celor prezenti care au facut sa iasa totul asha de frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 Multumiri la toti pt. urari , si mai ales celor prezenti care au facut sa iasa totul asha de frumos cu placere!!!! :P mai venim shi data viitoare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi28 Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 adik la nunta de argint vrei sa spui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat August 30, 2006 Share Postat August 30, 2006 Multumiri la toti pt. urari , si mai ales celor prezenti care au facut sa iasa totul asha de frumos A fost placerea noastra, altfel mai veneam? Sa fiti fericiti, frumosilor! PS: venim si la nunta de argint, vorba Dorei Daca ne mai vreti nuntasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 Abia acum am apucat sa vad si eu pozele! Imi pare tare,tare rau ca nu am venit si noi, de fapt imi e ciuda tare Draga Mona, sper ca ma ierti ca nu am putut veni la asemenea frumusete de nunta.Am vazut din poze ca a fost o super, super petrecere si nu-ti poti imagina cat regret ca santatea nu m-a lasat sa ajung si eu. Eu va doresc din tot sufletul sa aveti parte numai de bucurii, iubire multaaa si vesnica , intelegere, sanatate, sinceritate si putere sa treceti peste toate "hopurile" vietii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 13, 2006 Autor Share Postat Septembrie 13, 2006 A fost placerea noastra, altfel mai veneam? Sa fiti fericiti, frumosilor! PS: venim si la nunta de argint, vorba Dorei Daca ne mai vreti nuntasi. offtopic: mai aveti o portie de sarmale in curand. Daca sunteti exagerat de cuminti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 offtopic: mai aveti o portie de sarmale in curand. Daca sunteti exagerat de cuminti poate o sa fie mai bune de data asta saru'mana pt masa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 13, 2006 Autor Share Postat Septembrie 13, 2006 Ce, ma, au fost nashpa?.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 (editat) offtopic: mai aveti o portie de sarmale in curand. Daca sunteti exagerat de cuminti Eu le-am ratat pe cele de la nunta Monei, dar sper ca pe astea nu le mai ratez. Si sunt convinsa ca vor fi buuuuuune! Aaa... daca ingrasa, vreu portie dubla! Si o sa incerc sa fiu exagerat exagerat (nu, nu m-am repetat aiurea ) de cuminte! Editat Septembrie 13, 2006 de BooBoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate