sambartonro Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 ...am un rontait metalic cand accelerez peste 5000 ture si in sarcina si pe loc se aude la fel....zgomotul se pare a veni din zona unde se cupleaza alternatorul la cutie..in zona aia se aude mai pronuntat zgomotul...aveti idee de la ce poate fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Din cate stiu eu la RF alternatorul este invartit de un lant, ala-i sursa zgomotului. Deobicei daca ai farul aprins zgomotul se atenueaza un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 da' ulei suficient ai??? sau cand ai facut schimbul, ce indicativ de ulei ai bagat in comparatie cu vechimea motorului, ai cumva un intinzator mecanic acolo??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sambartonro Postat Septembrie 13, 2010 Autor Share Postat Septembrie 13, 2010 (editat) m-am uitat la ulei si e sub low....o sa completez dar nu cred ca are treaba cu zgomotul acesta..de cand o am am bagat numai motul 5100ester 10W40 Editat Septembrie 13, 2010 de sambartonro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Daca nu ai ulei destul poate suna lantul de distributie pt. ca nu se amorseaza intinzatorul hidraulic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 Din cate stiu eu la RF alternatorul este invartit de un lant, ala-i sursa zgomotului. Deobicei daca ai farul aprins zgomotul se atenueaza un pic. nu e pe lant dar sunt o groaza de pinioane acolo Daca nu ai ulei destul poate suna lantul de distributie pt. ca nu se amorseaza intinzatorul hidraulic. n-are, e mecanic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 ...ca ba nu! Ca da n-ar fi electromagnetic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 e clasic bre, cu clichet si arc, n-are treaba cu oloiu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 acelesi ulei(dat in cartea tehnica) l-am bagat si eu in 1000 RR si am acelasi zgomot, neplacut. Inainte de schimbul de ulei nu aveam zgomotul asta. Cred ca uleiul este vinovat. Ma gandesc sa schimb uleiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sambartonro Postat Septembrie 13, 2010 Autor Share Postat Septembrie 13, 2010 de la distributie nu are cum sa fie ptr ca abea am schimbat-o anul trecut....zgomotul vine din partea dreapta..si se aude ca si cum ar vibra ceva acolo....ca si cum ar fi ceva slabit..... zgomotul este la fel ca intensitate si in mers si pe loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate