maephisto Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 Am un Suzuki Savage din 98, si aseara am observat o problema : atunci cand am ambreiajul apasat si ii dau drumul, cam dupa jumatate din cursa manetei incepe sa se auda un pacanit metalic, ca si cum ceva care se roteste ar atinge ceva fix. Se intampla si in viteza si in neutru. Vreo idee care ar putea fi problema? Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 Am un Suzuki Savage din 98, si aseara am observat o problema : atunci cand am ambreiajul apasat si ii dau drumul, cam dupa jumatate din cursa manetei incepe sa se auda un pacanit metalic, ca si cum ceva care se roteste ar atinge ceva fix. Se intampla si in viteza si in neutru.Vreo idee care ar putea fi problema? Mersi! Agata cablul sau maneta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maephisto Postat Septembrie 14, 2010 Autor Share Postat Septembrie 14, 2010 (editat) Agata cablul sau maneta. Mersi de raspuns! Poti sa imi dai mai multe detalii? E complexa problema, pot verifica eu sau sa chem un mecanic? P.S. : zgomotul de care vbesc vine din maruntaiele motorului, si isi mareste frecventa cu cat dau drumul la ambreiaj mai mult... Mersi frumos! Editat Septembrie 14, 2010 de maephisto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 eu merg pe rulmentul de la placa de presiune 90% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 eu merg pe rulmentul de la placa de presiune 90% si eu votez tot rulmentul ala unde pun stampila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
testos Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 trebuie desfacut capacul, altfel, degeaba ne dam cu presupusu`..... nu e greu, d-ai toba si cotul jos...si capacu` are cateva suruburi....nu strici nimic dak le desfaci io l-am desfacut de vreo doo ori, tre sa ai grija la garnitura, la mine s-a rupt si am dat cu silicon,.. e super ochei, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate