REA2010 Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 (editat) de obicei, noi incheiem sezonul. asadar... Localitatea: Sarata Monteoru –Jud Buzau - Secretariat si parc ferme la Pensiunea Paducelu TRASEUL : -clasa A: 3 ture/ziua I x 45km -clasa A: 2 ture/ziua II x 45km -clasa B :2 ture/zi x 42 km -clasa C : 2 ture/zi x 40 km -probe speciale MX=700 m si enduro test=1 500 m. (prima tura din prima zi nu se ia in calculul clasamentului) -2 controale orare/tur Numerele de concurs vor putea fi procurate la locul concursului: Categoria A: – E1,E2,E3,Juniori si Veterani (cifre negre pe fond galben) Categoria B :– (cifre negre pe fond alb) Categoria C :– baieti,fete (cifre negre pe fond rosu) Conditii de participare: -cerere de licentiere semnata si stampilata de catre club -vizita medicala de la o POLICLINICA SPORTIVA -asigurare pentru competitii sportive(se elibereaza de catre FRM) cv 30 euro/ 1 an(valabila 24 de ore din 24) sau 25 lei/6 luni (doar pentru licenta de 1 cursa) - acordul notarial al ambilor parinti, pentru participarea sportivilor minori la competitiile de motociclism(cu specificatia perioadei acordului) - taxa de participare: 250 RON Plata taxei se face in cont: Banca Transilvania Buzau IBAN: RO93 BTRL 0100 1205 S158 77XX -SPORTIVII STRAINI care nu poseda LICENTA, vor prezenta o dezlegare de la Federatia natala si vor achita o asigurare de sportivi, cv 10 euro/zi Licente: -1 cursa - cv 20 euro CAZARE: - PENSIUNEA FAVORIT Tel: 0238415171; - CASA FLAMANDA Tel : 0754041950; - CAZINOU MONTEORU Tel: 0727155218; - CAPRICE Tel: 0238415029; - CASA CU TEI Tel: 0238415255 Mesaj completat inca ceva cazari... HOTEL CERES 0238451076 SI 0238241073 -aici vom face cina festiva sambata seara HOTEL MONTEORU SI HOTEL MONTANA 0747044614 PENSIUNEA VITA DE VIE 0238451272 PENSIUNEA CERBUL 072124561 PENSIUNEA LUMINITA 0238451053 PENSIUNEA MON AMI 0723607281 VILA OLGA 0238451218 Editat Septembrie 16, 2010 de REA2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Unde a fost etapa cu numarul 4 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 (editat) on line mark! revin cu poze de pe traseu care fata de anul trecut de la izvorani e cu mult mai greu . Editat Septembrie 16, 2010 de teodaniel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kebacsorin Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Hai Teo, pregateste ceva fain... Bz-ul nu-l ratez.. Spor la treaba!! :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 (editat) Hai Teo, pregateste ceva fain... Bz-ul nu-l ratez.. Spor la treaba!! :D vreau sa zic ca am bagat crem de la crem din zona tot ce stiu de 3 ani de cind ma dau aici.eu cu alec o sa deschidem traseul dimineata daca ploua cumva scoatem 2 bucle la C care oricum nu e dificil,A SI B e mega talent mai ales speciala de enduro e belea intra si iese de pe un riu si tot asa . multam sorine! Editat Septembrie 17, 2010 de teodaniel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
REA2010 Postat Septembrie 17, 2010 Autor Share Postat Septembrie 17, 2010 Unde a fost etapa cu numarul 4 ? bauiesc ca a fost cea anulata de sibieni... titlul de a 5-a e luat din regulamentul particular aprobat de FRM...deci ca sa nu fie confuzii... regulament_ENDURO_Buzau.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Etapa anulata de la Sibiu a fost etapa de Endurocross. Interesant, inseamna ca nici FRM nu stie cate etape de Enduro avem anul asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 (editat) Este etapa 5 est-europeana!si a 4 nationala!Asa am fost informat.va pupa jan!!Etapa de la monteoru este si est-europeana markus cornelius. Editat Septembrie 17, 2010 de teodaniel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 (editat) Editat Septembrie 17, 2010 de siadimet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Este etapa 5 est-europeana!si a 4 nationala!Asa am fost informat.va pupa jan!!Etapa de la monteoru este si est-europeana markus cornelius. Adica o sa am prilejul sa concurez alaturi de Castraveti est-europeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Adica o sa am prilejul sa concurez alaturi de Castraveti est-europeni? Daca vin?si vin doar la A.nu stiu garantat. Mesaj completat Mesaj completat poze si filmari de pe traseu clasa C si traseul comun ABC.pe buclele de A si B urmeaza sa pun azi sa terminat de marcat 90% Mesaj completat poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macacu Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 la paducel se poate plati si in euro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 la paducel se poate plati si in euro? Da, da tu de unde ai euro macacule parinti tai stiu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 la paducel se poate plati si in euro? Da, da tu de unde ai euro macacule parinti tai stiu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAMQuadistul Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 primiti cu quaduri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 primiti cu quaduri? Trebuie intrebat la frm.dar e f greu si pe c ptr quad sint inclinatii laterale si ingust !?vb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAMQuadistul Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 nu conteaza daca este este, daca nu nu va bateti capul Vin si eu sa ma dau la paducel daca e sa nu mi se strica jucaria si la Xcountry. Norocul a fost sa se strice la REA din prima mea zi nu te-am recunoscut, poate tu m-ai vazut dar.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Pentru cei ce vor sa reduca cheltuiala linga parc ferme se poate campa,spatiul dispune de toalete si dusuri.Fara taxa! Mesaj completat Pentru cei ce vor sa reduca cheltuiala linga parc ferme se poate campa,spatiul dispune de toalete si dusuri.Fara taxa! camparea si parc ferme cu supraveghere video! Mesaj completat Pentru cei ce vor sa reduca cheltuiala linga parc ferme se poate campa,spatiul dispune de toalete si dusuri.Fara taxa!Mesaj completat camparea si parc ferme cu supraveghere video! Mesaj completat meteo stam bine. http://www.weather.com/outlook/travel/busi...tenday/ROXX0004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 o, da....ador sa reduc cheltuielile ....mai trece un castravete campant pe lista ...te sun maine ptr details Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 o, da....ador sa reduc cheltuielile ....mai trece un castravete campant pe lista ...te sun maine ptr details sa sti ca nu e o lista dar loc e berechet.te astept ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 o, da....ador sa reduc cheltuielile ....mai trece un castravete campant pe lista ...te sun maine ptr details sa sti ca nu e o lista dar loc e berechet.te astept ! Mesaj completat dupa o noapte de ploaie torentiala azi sa mers la markat si retusat.tot traseul se face in bune conditii dar mai tehnic o tira.tot tracul este in padure nu pe drumuri de taf sau alte naspeuri cu noroi pina la git.total drumuri de legatura sint 2 km maxim adica forestier. A si B stiu ce au de facut nu sit in masura sa dau sfaturi dar la C cauciuc nou pe spate e bine venit,terenul este fara piatra! sinbata deschizatori de traseu vor hotari in functie de vreme,de sol daca scot 2 mici bucle de la C care sint si comune cu A-B,nu se pot face de C daca e ud.variante de ploaie e marcata dar nu si intrarea in ea,asa ca ploua ninge se poate baieti.traseele sint exclusiv moto,carare,ravene.nu am pus poze ca am f accidentat si sint inca dar ma recuperez.bafta si va astept !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rufusz Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 O sa venim! M-ar interesa daca speciala enduro este si pentru clasa C ? Cred ca multi ar prefera speciale de tip enduro pentru clasa C in favoarea celor de MX (de ex. cum a fost in Lupeni) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 O sa venim! M-ar interesa daca speciala enduro este si pentru clasa C ? Cred ca multi ar prefera speciale de tip enduro pentru clasa C in favoarea celor de MX (de ex. cum a fost in Lupeni) Speciala este a si b. .c nu are speciala,joi vine frm ul si stabilm.facem imediat de o trebui.multam!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Pacat ca nu are si clasa c speciala. Multi sportivi de la clasa C au fost super incantati la Lupeni, unii au zis ca a fost chiar cea mai frumoasa etapa din cn... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Pacat ca nu are si clasa c speciala. Multi sportivi de la clasa C au fost super incantati la Lupeni, unii au zis ca a fost chiar cea mai frumoasa etapa din cn... daca trebuie facem nu ne ferim de munca,sa muncit la traseu care nu e usor la C si are 42km iar la A SI B 48KM.REPET DACA TREBUIE SE FACE . SAU FOLOSIT LA MARCAT 2400 DE BENZI(+/-) KTM SI 400 HUSABERG + 4 KM DE ROLE KTM PE SPECIALE. Mesaj completat VIZITA MEDICALE SE POATE FACE LA FATA LOCULUI.cerere de licentiere semnata si stampilata de catre club merge si pe cuvint(spune fiecare din ce club face parte).se poate face tot la fata locului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate