uscatu090 Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 in momentul asta e vopsit si pus cate ceva pe cadru dar va fi minunat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uscatu090 Postat Aprilie 1, 2004 Autor Share Postat Aprilie 1, 2004 inca cate ceva din motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uscatu090 Postat Aprilie 1, 2004 Autor Share Postat Aprilie 1, 2004 si ultima ca ajunge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 cred ca ar fi cool sa precizezi ce marca e, nu ma pricep la piese de schimb adun-o intr-o bucata ca a venit primavara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s_miky2 Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 e ij jupiter 4 a l;u uscatu daca aveai si tu comunista sigur stiai ce e dupa motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 lasa mai ca zahei are un site in care poti afla tot ce vrei despre motoare )))) nu numai dupa motor ci si dupa cadru sau carcasa foii de lantz. toate marca IZH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Aprilie 1, 2004 Share Postat Aprilie 1, 2004 man da' ai lungit furca aia nu gluma .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uscatu090 Postat Aprilie 5, 2004 Autor Share Postat Aprilie 5, 2004 da, e furca cu roata cu tot de etz si e lungita cam 20 cm cred. sambata am desfacut motorul si e praf tot pe acolo doamne ajutama sa pot sail asamblez la loc. mi-am comandat ambelaje urmeaza setu sa il comand si setu de semerngi di tot motorul tre sa vina pitucu sa mil asambleze ca am belit un cal in ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Aprilie 5, 2004 Share Postat Aprilie 5, 2004 lasa mai ca zahei are un site in care poti afla tot ce vrei despre motoare )))) exact. despre motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Aprilie 5, 2004 Share Postat Aprilie 5, 2004 Beton motoru frate.. sa-l stapanesti sanatos. Arata bestial. Bravo. Te invidiez. PS: ce legatura are cu ninja? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Aprilie 5, 2004 Share Postat Aprilie 5, 2004 asa le alinta comunistii. io unul mor de ciuda ca astia se pricep la mecanica nu ca mine care daca-mi iese fisa de la bujie chem acr-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Aprilie 5, 2004 Share Postat Aprilie 5, 2004 Poi atunci fa un downgrade si ia-ti ceva de productie sovietica, sa inveti mecanica de nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Aprilie 5, 2004 Share Postat Aprilie 5, 2004 asa le alinta comunistii. io unul mor de ciuda ca astia se pricep la mecanica nu ca mine care daca-mi iese fisa de la bujie chem acr-ul ce-i aia "fisa" ca bujia-i aia ce mere din 4-n 4 ... se pare ca unii nu-i cunosc umorul "sarcastic" al lui Zahei Coane, nu te ofusca, ca n-are rost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate