scr33ky2000 Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 Bicicleta ,nebicicleta io ma plimb cu astia mari Tu??? uite eu mai vreau sa traiesc vro 10 ani tu cati mai ai sau mai bine zis cate ore mai ai .inteleg ca stii sa conduci o motocicleta ai permis tot in regula dar vine un bou nu iti da prioritate tu ai mai multe sanse sa o mierlesti eu poate mai scap la 60km/h si doar ii ziceam lu astia mah asa ca ma certa pe mine Alias ca dc nu pot veni la cursa ferodo ca u ai avut ceva prob da tot ai venit si am venit si eu intr-un final stai linistit ca nu te luam la misto sau mai stiu eu ce ca nu imi permit sal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 uite eu mai vreau sa traiesc vro 10 ani tu cati mai ai sau mai bine zis cate ore mai ai .inteleg ca stii sa conduci o motocicleta ai permis tot in regula dar vine un bou nu iti da prioritate tu ai mai multe sanse sa o mierlesti eu poate mai scap la 60km/h si doar ii ziceam lu astia mah asa ca ma certa pe mine Alias ca dc nu pot veni la cursa ferodo ca u ai avut ceva prob da tot ai venit si am venit si eu intr-un final stai linistit ca nu te luam la misto sau mai stiu eu ce ca nu imi permit sal pfff....daca o luam cu muritul, pot muri cand cobor pe scari sa ma duc sa imi iau cola. Hai in fine. Alias este plecat cu scuteru la mare? Face concediu pe drum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 Salut tuturor ,trebuie sa cumpar un scuter de la cineva din Iasi si nu am cu ce sa il transport pana in Bucuresti,va rog sa ma ajutati cu firme ceva...sa transporte scutere,marfa grea,etc...cu seriozitate,multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 Salut tuturor ,trebuie sa cumpar un scuter de la cineva din Iasi si nu am cu ce sa il transport pana in Bucuresti,va rog sa ma ajutati cu firme ceva...sa transporte scutere,marfa grea,etc...cu seriozitate,multumesc Getax- furgonete 3,00 3,00 - 0723-111.953 0745-119.541 9531 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scooternos.net Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 SCOOTERNOS.NET ---------------------- the best club. custom show. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 Bomba unui politist de la Ordine Publica ( parca asa ii zice ), pe la 3 dimineata probabil din lipsa de ocupatie... Nenea` : - Domne, de ce nu porti vesta ? Eu : - Pai nu-mi trebuie vesta ca scuterul nu e omologat ca moped. Nenea` : - Ia sa vedem..., atunci, de ce nu ai trusa medicala, triunghi reflectorizant si extinctor ? ca daca nu e moped , atunci e motocicleta si ai nevoie de astea Eu : - Pai ati vazut vrun` motociclism cu trusa, triunghi si extinctor? Nenea ` : - Pai n-am vazut, dar o sa incepem sa ne luam si de ei ca nu le au ) Eu : - Pai domne, unde sa punem toate astea? ca nu suntem masini...imi agati triunghiu reflectorizant de gat? Nenea` : - Bine ma, hai da-i drumu de aici ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 Apropo chiar daca nu e omologat ca moped iti trebuie vesta insa probabil nici el nu stie asta...Vezi codu rutier ca nu exista decat 2 clase moped si motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 pai stiu, dar eu ii mai pacalesc ca sa scap de vesta aia ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 Revin la intrebarea referitoare la un silencer(vezi pe pagina precedenta ). Si inca o intrebare -cat de bine/rau e sa bagi cativa ml de ulei in rezervorul de benzina, la un scuter cu ungere separata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 O sa ai o ungere mai buna,o sa scoate mai mult fum(depinde de cantitatea de ulei),o sa fuga mai incet E recomandat sa faci treaba asta cand e scuterul in rodaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 hai bah care vine in buzau???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 salut..care are ulei bixxol de la omv ?? mi`am luat azi un litru (50 ron). care a mai avut ? se simte diferenta..pana acuma am avut mineral...asta e full sintetic dedicat motoareler supra solicitate...asa scrie pe bidon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
necu2k5 Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 fratilor, spuneti-mi si mie daca mi-am luat teapa cu urmatoarele tipuri de ulei cumparate de la first-bike (cand mi-au si schimbat uleiul): Mobil - Premium - Fully Synthetic - Gear Oil - 75w-90 = 55 RON si Mobil - Extra 4T - Semi Synthetic - 10w-40 = 39 RON... sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 Doamne...ce ai cautat la FB sa-ti iei uleiuri? :| Exista magazine numai cu asa ceva...data viitoare sa-ti iei de-acolo. Nu zic ca sunt proaste, dar mai bine mere un motul sau un omv sau ceva bun decat aduse de astia de la FB. La cat de dusi sunt m-as mira sa nu puna altcv in ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 rolly... ce conteaza daca cumperi ulei MOBIL de la FB sau de la magazin specializat ? poate il iei mai scump, dar calitatea este aceeasi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dj_faffy_2005 Postat Iunie 21, 2007 Share Postat Iunie 21, 2007 salut baietii... dupa indelungate bale o sa imi iau si eu un scooter, sambata cred....nu am prea multi bani asa ca o sa imi iau un rieju paseo 50cc....care vine sa fac cinste, ca am obervat ca asa se face cand te bucuri de o noua achizitie....va salut cu respect si asfalt uscat ps:de scuter ce impresie aveti, e ceva de capul lui?as lua ceva mai bun da am numai 850 euro si vreau sa fie ceva reliable Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 salut baietii... dupa indelungate bale o sa imi iau si eu un scooter, sambata cred....nu am prea multi bani asa ca o sa imi iau un rieju paseo 50cc....care vine sa fac cinste, ca am obervat ca asa se face cand te bucuri de o noua achizitie....va salut cu respect si asfalt uscat ps:de scuter ce impresie aveti, e ceva de capul lui?as lua ceva mai bun da am numai 850 euro si vreau sa fie ceva reliable cumparati second-hand un aprilia de 850 de euro , si o sa fi multumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dj_faffy_2005 Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 cumparati second-hand un aprilia de 850 de euro , si o sa fi multumit as cumpara da ti'am zis ca vreau ceva reliable asa ca mai bine imi iau nou, sa stiu ca are garantie si tot la ea...cu toate ca ma cam atrage in ultimul timp un enduro de 49 cm3....care arata exact ca un ktm numai ca e un pic mai mic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
necu2k5 Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 Doamne...ce ai cautat la FB sa-ti iei uleiuri? :| Exista magazine numai cu asa ceva...data viitoare sa-ti iei de-acolo. Nu zic ca sunt proaste, dar mai bine mere un motul sau un omv sau ceva bun decat aduse de astia de la FB. La cat de dusi sunt m-as mira sa nu puna altcv in ele pai chestia e ca cica daca te duci la fb sa-ti schimbe uleiul, ei nu ti-l schimba decat cu ulei de la ei... respectiv d-ala scump... si mi-era sa nu zica ceva de genul daca intervine altcineva decat cel de la service-ul first-bike asupra scuterului, poti pierde garantia deh... acuma stiu sa nu mai schimb la ei... (prima oara am schimbat la un nene si i-am bagat valvoline, dar alora de la fb nu le-am zis asta...) numai bine P.S: de unde pot sa cumpar si eu o creasta de punk pentru casca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 P.S: de unde pot sa cumpar si eu o creasta de punk pentru casca ? pai crestele astea sunt direct incorporate in casca...daca vrei sa iti iei o casca cu creasta am eu pe cineva e pana in 200 ron! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 Nu sunt direct incorporate, se gasesc la Louis, diferite culori parca si se ataseaza de casca cu ventuze. (www.louis.de) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
necu2k5 Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 Nu sunt direct incorporate, se gasesc la Louis, diferite culori parca si se ataseaza de casca cu ventuze. (www.louis.de) daca le si gasesc ar fi excelent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 http://www.louis.de/_30bbec2e3b194c152be97...tnr_gr=20012111 Comanda poti da pe forum la userul Romi3. Gd luck! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 @Snake: asta era si ideea De ce sa dai mai multi bani pe acelasi lucru? @dj faffy:garantie=iluzie @necu2k5:de ce nu schimbi chiar tu uleiul... Decat sa le dai altora bani pentru asta. Acu depinde daca e ceva in legatura cu garantia, dute la ei, n-ai ce face, dar daca nu, DA-I BICE La faza cu louis daca vrei sa comanzi, vorbeste cu tipul dupa www.accesorii-moto.ro, el aduce dupa site-ul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
necu2k5 Postat Iunie 26, 2007 Share Postat Iunie 26, 2007 mersi pentru link guys de la romi o sa comand, ca tot el mi-a livrat si casca pai uleiul prima data l-am schimbat eu la motor, dar la transmisie era atat de tare strans surubul ala incat se indoia cheia in el... asa ca m-am dus la aia de la fb macar sa le arat ca "uitati am incercat sa-l schimb, dar nu mergea desfacut surubul. incercati si dvs. daca se rupe/indoaie ceva macar sa fie rupt/indoit de voi" numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate