Rolly Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 asa e si al meu...merci de informatii. DAR! voi aveti jiglere marite? ca mie imi trage prea mult aer filtrul si se ineaca motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 asa e si al meu...merci de informatii. DAR! voi aveti jiglere marite? ca mie imi trage prea mult aer filtrul si se ineaca motorul al meu e stock, dar nu cred ca am carburatorul de 12 .. e mai mare..cel putin asa vad... o sa ma uit ce scrie pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 (editat) Incearca sa mai reglezi pe acolo...trebuie sa mearga,eu am de 21,dar nu stiu cum merge ca sunt prin casa toate piesele... Si vroiam sa va mai intreb ceva > cum si-a pus asta numar normal (alb) ? vreau si eu Editat Decembrie 26, 2007 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 Incearca sa mai reglezi pe acolo...trebuie sa mearga,eu am de 21,dar nu stiu cum merge ca sunt prin casa toate piesele... Si vroiam sa va mai intreb ceva > cum si-a pus asta numar normal (alb) ? vreau si eu whoaaaa...aleluiaaaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 Si vroiam sa va mai intreb ceva > cum si-a pus asta numar normal (alb) ? vreau si eu pai nu e inregistrat la primarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 (editat) whoaaaa...aleluiaaaaaaaaaaa pai nu e inregistrat la primarie vaii mersi pentru explicatie Editat Decembrie 26, 2007 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 vaii mersi pentru explicatie pei ce explicatie vrei ma atunci ... nu vezi ca e numar "adevarat" ... sa zic asa ... nu cacao*** dastea de la primarie galbene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady4 Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 Scuterul ala e inscris la politie... nu inregistrat la primarie k majoritatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 si eu pe jetforce aveam tot numar de politie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady4 Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 si eu pe jetforce aveam tot numar de politie ... Erai secretos cand erai mai mic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 si eu pe jetforce aveam tot numar de politie ... Numar de forjator Ia zi-ne, ce scuter iti iei in primavara? Sau amagesti lumea? Scuterul ala e inscris la politie, poate are omul bani sa plateasca taxe dupa el Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Decembrie 26, 2007 Share Postat Decembrie 26, 2007 Mda pai logic ca merge cu carburator de 21...dar cat iti mananca gaz? Eu am bagat un burete in filtrul de aer sa traga mai greu, sper sa mearga, asa a facut un tovaras cu carburator tot de 12. Vreti sa fiu sadic? Cat ati dat pe filtru? Cred ca am mai zis cat am dat eu pe el Cu numarul alb...e simplu, il inmatriculezi la politie, dai mai multi bani si trebuie asigurare obligatoriu. Si ptr ca tot e acest topic...hai sa radem http://www.groulen.dk/Billeder/Juli05/Junk...uto_Somalia.jpg mi-au dat lacrimile cand am vazut poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 (editat) Mda pai logic ca merge cu carburator de 21...dar cat iti mananca gaz? Eu am bagat un burete in filtrul de aer sa traga mai greu, sper sa mearga, asa a facut un tovaras cu carburator tot de 12. Vreti sa fiu sadic? Cat ati dat pe filtru? Cred ca am mai zis cat am dat eu pe el Cu numarul alb...e simplu, il inmatriculezi la politie, dai mai multi bani si trebuie asigurare obligatoriu. \/ \/ \/ \/ \/ pai...nu stiu cat "suge" ca deocamdata e prin casa scuteru...dezmembrat...cand o sa vina kitu...si il asamblez iti zic,oricum ma astept peste 8 sa consume,dar sincer nu ma intereseaza.... cat am dat pe filtru ? 7,85 euroi si cu numarul de la politie,m-am lamurit...e de umblat si de dat spaga....mai bine il las cu galbene,asigurarea oricum o fac... apropo,reverse ce scuter iti iei ? Editat Decembrie 27, 2007 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 Erai secretos cand erai mai mic? eram rapid --- Mesaj completat în 27 Dec 2007 09:40 ------------- Numar de forjator Ia zi-ne, ce scuter iti iei in primavara? Sau amagesti lumea? Scuterul ala e inscris la politie, poate are omul bani sa plateasca taxe dupa el Bafta! Ma Vlade , vad ca toti ma intrebati ... O sa-mi iau probabil un Runner de 125 ...oricum ceva minim 125 dar nu maxiscooter ... Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paipoc Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 frate am si eu de vanzare un pgo commet 1 destul de ieftin!adik 300 de euro.pt cei interesati 0726892083 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 Mi-a placut un pm azi redeye imi da mesaj ca sa-mi pun avatar. "nu sti?" nu redeye, eu provin din grota, nu stiu. Care e problema? Daca erai informat ai fi stiut ca am avut poze la avatar, dar le-am sters... Ne inchinam in fata ta atoti-cunoscatorule :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 Mi-a placut un pm azi redeye imi da mesaj ca sa-mi pun avatar. "nu sti?" nu redeye, eu provin din grota, nu stiu. Care e problema? Daca erai informat ai fi stiut ca am avut poze la avatar, dar le-am sters... Ne inchinam in fata ta atoti-cunoscatorule :crack: pur si simplu n-aveam ce face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 mda... bine ca ai scris de unde esti, ca altfel te cam intrebam de prin ce localitate (rurala) provii --- Mesaj completat în 30 Dec 2007 00:11 -------------Mda...in alta ordine de idei, am vorbit si eu cu "stiti voi cine" cu easyparts si mi s-a parut ca e cam neserios...zice ca preturile nu includ TVA, dar pe site scrie clar ca includ. Voi cand ati fost dezamagiti ati fost de el sau de firma in sine? Sa stiu si eu ca as vrea sa comand cateva chestii dup-acolo... Daca mai vrea cineva sa faca comanda, il ajut eu, deci e taxa de livrare 22 euro, o impartim la cati suntem + taxa de posta ramburs + costul piesei dupa site, fara nici o alta taxa Daca e cineva interesat sa-mi dea add pe mess la anton_rolly. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 (editat) Am o intrebare! La scuterele cu bord digital(gen F12 , Sr) , mai exista acea eroare de 10-15 km fata de viteza reala? La multi ani! Editat Decembrie 30, 2007 de RaDuCu_CostEL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 mda... bine ca ai scris de unde esti, ca altfel te cam intrebam de prin ce localitate (rurala) provii <small>--- Mesaj completat în 30 Dec 2007 00:11 -------------</small><br/>Mda...in alta ordine de idei, am vorbit si eu cu "stiti voi cine" cu easyparts si mi s-a parut ca e cam neserios...zice ca preturile nu includ TVA, dar pe site scrie clar ca includ. Voi cand ati fost dezamagiti ati fost de el sau de firma in sine? Sa stiu si eu ca as vrea sa comand cateva chestii dup-acolo... Daca mai vrea cineva sa faca comanda, il ajut eu, deci e taxa de livrare 22 euro, o impartim la cati suntem + taxa de posta ramburs + costul piesei dupa site, fara nici o alta taxa Daca e cineva interesat sa-mi dea add pe mess la anton_rolly. e cam neserios... pe langa faptul ca se adauga tva( asa cum zice el) se mai adauga si 2 euro pe produs (el zice ca adauga easyparts dar nu este deloc adevarat)... eu sunt nemultumit pe el si implicit si pe firma easyparts...pe site apare ca este prodsul pe stoc dar defapt nu este... a si sa-ti raspund... stiu toti se oftica pe bucuresteni .. da nush dc.. bine ca ejti tu din c"" pitestiului .. .si gata k nu vreau sa ma cert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 a si sa-ti raspund... stiu toti se oftica pe bucuresteni .. ce te face sa crezi asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 mda... bine ca ai scris de unde esti, ca altfel te cam intrebam de prin ce localitate (rurala) provii <small>--- Mesaj completat în 30 Dec 2007 00:11 -------------</small><br/>Mda...in alta ordine de idei, am vorbit si eu cu "stiti voi cine" cu easyparts si mi s-a parut ca e cam neserios...zice ca preturile nu includ TVA, dar pe site scrie clar ca includ. Voi cand ati fost dezamagiti ati fost de el sau de firma in sine? Sa stiu si eu ca as vrea sa comand cateva chestii dup-acolo... Daca mai vrea cineva sa faca comanda, il ajut eu, deci e taxa de livrare 22 euro, o impartim la cati suntem + taxa de posta ramburs + costul piesei dupa site, fara nici o alta taxa Daca e cineva interesat sa-mi dea add pe mess la anton_rolly. IO is Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 Nu frate ca ma oftic...imi place Bucurestiul si probabil o sa stau acolo peste 2 ani in timpul facultatii...Ok nu te intreb de locatie (no offense dar dai dovada ca esti crescut in Oarja City), cati ani ai? Nici o suparare dar pm-ul tau a fost PENIBIL, ca al unui copil de 10 ani. M-a deranjat, dar acum consider ca suntem chit, deci putem fi prieteni in continuare (daca mai vrei) Si in legatura cu ala, nu ma pasa de el, dau comanda direct dupa easyparts. Am inteles ca au venit cam "sifonate", e de la el sau de la firma? Si ca tot este acest topic, unde o dati de revelion? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 IO is stim k esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 Si ca tot este acest topic, unde o dati de revelion? O ard pe acasa cu familia pana pe la 1 si apoi cu baietii pe strada....bem mancam,etc.. Un an nou fericit tuturor ! si aveti grija cu si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate