crettz Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 Si aici de asemenea vreme frumoasa insa, am iesit la gramada si motoare si scutere. Am facut vreo 120km. O zi splendida chiar daca pt. unii s'a terminat tragic din pacate. Pana maine sper sa revin si cu cateva poze. Asfalt uscat copii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VioS Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 Am si eu o intrebare .... cum poti imbuntati franele unui scuter ... cu frana fata disic si spate tambur ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 si la me este vreme excelenta au fost 9 grade azi si m-a decis sa merg in una din statiunile apropriate, parang cu niste prieteni, uitati aici o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 Astia am fost noi, mai putin atv'urile...Have fun ppl! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 si la me este vreme excelenta au fost 9 grade azi si m-a decis sa merg in una din statiunile apropriate, parang cu niste prieteni, uitati aici o poza Si la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 crettz de ce evenimente tragice ati avut parte??? Si noi maine dak e vreme buna posibil sa mergem pana in Moigrad! --- Mesaj completat în 27 Jan 2008 01:08 -------------Apropo...cati dintre voi v-ati facut RCA? Eu nici acuma nu is convins dak este obligatorie sau nu...insa nu vreau amenda din pricina ca nu mi-am facut... Si mi se pare si f scumpa. Cu cat dau pe ea imi cumpar benzina pe cateva luni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 sall all hai cine vine azi 27 ianuarie la circ??!?!?.. eu o sa fiu prezent.. ne vedem acolo bafta all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Astia am fost noi, mai putin atv'urile...Have fun ppl! smecher...mai ales Mito-ul gri si eu am dat o tura ieri...mai pe 2 roti,mai pe una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 crettz de ce evenimente tragice ati avut parte??? Si noi maine dak e vreme buna posibil sa mergem pana in Moigrad! <small>--- Mesaj completat în 27 Jan 2008 01:08 -------------</small><br/>Apropo...cati dintre voi v-ati facut RCA? Eu nici acuma nu is convins dak este obligatorie sau nu...insa nu vreau amenda din pricina ca nu mi-am facut... Si mi se pare si f scumpa. Cu cat dau pe ea imi cumpar benzina pe cateva luni... Taman la drumul de intoarcere am avut 2 incidente, unul mai grav, sarit caine in fata la o viteza excesiv de mare pt. LOCALITATE, rezultatul desprins parca din filme si al doilea ceva mai usor, a constat dintr'o portiune maricica de nisip in curba la care s'a alunecat la 40-50km\h. Pacat...chiar fusese o zi splendida si totodata prima noastra iesire asa in "masa" pe anul asta. Asigurarea inca nu am facut'o desi mi'a expirat din noiembrie. Astia la meteo au spus ca se intoarce iar vremea rea asa ca n'are rost sa o inchei daca nu folosesc utilajul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Am iesit si eu ieri si mai putin de 5-10 minute nu am rezistat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Frumos mai esti mah cretzule...ce barbat bine esti in costum ..hai acum la mizil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 <small>--- Mesaj completat în 27 Jan 2008 01:08 -------------</small><br/>Apropo...cati dintre voi v-ati facut RCA? Eu nici acuma nu is convins dak este obligatorie sau nu...insa nu vreau amenda din pricina ca nu mi-am facut... Si mi se pare si f scumpa. Cu cat dau pe ea imi cumpar benzina pe cateva luni... no fi ea obligatorie,asta mai putin conteaza...fereasca sfantul sa ai nevoie de ea si sa nu o ai atunci,sa vezi ce te usuca la buzunare...mai bine sa o ai si sa nu ai nevoie de ea (adica sa nu ai nici un eveniment)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Am impresia ca vorbesc degeaba, nu stiti sa cititi... OUG nr. 69/2007 - pentru modificarea OUG nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice :Alineatul (1) al articolului 76 se modifica si va avea urmatorul cuprins: "Art. 76. - (1) Vehiculele inmatriculate sau inregistrate, cu exceptia celor cu tractiune animala, care circula pe drumurile publice, trebuie sa aiba asigurare obligatorie pentru raspundere civila in caz de pagube produse tertilor prin accidente de circulatie, conform legii." Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Am impresia ca vorbesc degeaba, nu stiti sa cititi... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max XOR Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Hai ca a fost misto cu exceptia gaborilor care ne-au alungat un membru ..dar hai sa privim partea pozotiva au venit dupa 2 si a fost chiar distractiv...Man multumesc de manusi ti-le inapoiez duminica sau poate miercuri .. Respect In viata egzista o singura cale!.. Restul sunt poteci infundate.(iluzii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 don juan se cere asigurare, un preten de-al meu ieri cand am iesit era sa o pateasca numa o avut noroc ca politistu era preten de familie cu me si si coleg de scoala moto, si l-am convins sa il lase, doar de data asta......oricum s-a intors din nou zapada:((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Ok ms ca mi-ai spus. Deci o sa imi fac si eu cand vine primavara(in adevaratu sens). Ca azi toata ziua a ploua aici la noi si acuma spre seara a inceput sa ninga de numa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Detaliati si voi partea cu gaborii. Manusile mi le aduci tu la intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deputamadre Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Multa nesimtire zace in soferii romani... L-am claxonat pe unu ca se urca pe mine cu Passatul ...iar el suparat ca un scuterist indrazneste sa il deranjeze (desi circulam perfect regulamentar) trage brusc de volan in directia mea cu intentia sa ma sperie... Am franat brusc si mi-a "fugit" roata din fata In final m-am zgariat un pic . Abia astept sa-mi fac IZH-ul ca sa ma sui pe ei...va fi vai de tabla lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Multa nesimtire zace in soferii romani... L-am claxonat pe unu ca se urca pe mine cu Passatul ...iar el suparat ca un scuterist indrazneste sa il deranjeze (desi circulam perfect regulamentar) trage brusc de volan in directia mea cu intentia sa ma sperie... Am franat brusc si mi-a "fugit" roata din fata In final m-am zgariat un pic . Abia astept sa-mi fac IZH-ul ca sa ma sui pe ei...va fi vai de tabla lor ce (cuvant urat)...e plina Romania de idioti de-astia nu prea ai ce sa le ceri...bine ca nu ai patit nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 (editat) Flash http://www.hi5.com/friend/video/1497136--6...2529--view-html Si proasta proastelor :bigstar: http://www.top-muzica.net/funny.html Editat Ianuarie 28, 2008 de RaDuCu_CostEL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Flash http://www.hi5.com/friend/video/1497136--6...2529--view-html Si proasta proastelor :bigstar: http://www.top-muzica.net/funny.html aia cu sifonierul e penala discutie intre mine si mdanut pe mess : DaNuTz DaNuTz DaNuTz™: mah DaNuTz DaNuTz DaNuTz™: DaNuTz DaNuTz DaNuTz™: hai ca ma duc la baie DaNuTz DaNuTz DaNuTz™: vb peste 10 min CaTaLiN kTa: la o laba )) DaNuTz DaNuTz DaNuTz™: ) CaTaLiN kTa: bafta DaNuTz DaNuTz DaNuTz™: da CaTaLiN kTa: =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 aia cu sifonierul e penala discutie intre mine si mdanut pe mess : DaNuTz DaNuTz DaNuTz™: mah DaNuTz DaNuTz DaNuTz™: DaNuTz DaNuTz DaNuTz™: hai ca ma duc la baie DaNuTz DaNuTz DaNuTz™: vb peste 10 min CaTaLiN kTa: la o laba )) DaNuTz DaNuTz DaNuTz™: ) CaTaLiN kTa: bafta DaNuTz DaNuTz DaNuTz™: da CaTaLiN kTa: =)) pai si tu acuma il faci de ras ? LOL misto senzatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 aia cu sifonierul e penala discutie intre mine si mdanut pe mess : DaNuTz DaNuTz DaNuTz™: mah DaNuTz DaNuTz DaNuTz™: DaNuTz DaNuTz DaNuTz™: hai ca ma duc la baie DaNuTz DaNuTz DaNuTz™: vb peste 10 min CaTaLiN kTa: la o laba )) DaNuTz DaNuTz DaNuTz™: ) CaTaLiN kTa: bafta DaNuTz DaNuTz DaNuTz™: da CaTaLiN kTa: =)) siiiiii? danutze cum a fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 Eu nu va inteleg...nici cand sunteti casatoriti nu cred ca f**eti in loc sa va jucati singuri. Adica oricat ai f**e tot mai e loc de un hand-job . Doar ca unii recunosc asta, altii nu. Tot respectul ptr cei care recunosc, pacat ca eu nu fac parte din ei Get real! Suntem oameni nu sfinti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate