mdanut Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Care vrea sasi comande de pe easyparts.nl ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 o intrebare... cum pot face server la san andreas (in retea)??? San Andreas merge decat online. pe net. nu in retea. l-am jucat eu de curand pe mai multe servere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 San Andreas merge decat online. pe net. nu in retea. l-am jucat eu de curand pe mai multe servere. SA-MP , si eu l-am jucat mult timp , sunt servere si din romania , si de peste tot de aici download-ezi kit-ul http://www.sa-mp.com/download.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 yo vroiam dar ai venit un pic cam tarziu.am apucats a dau la altcineva.cand vrei sa dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 cauta pe google.... si eu as vrea jocu asta am cautat... da nu am gasit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 am cautat... da nu am gasit... mai cauta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 Care vrea sasi comande de pe easyparts.nl ?? Eu ! Cand vezi postul un buzz repede... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 mai cauta o sa mai caut... din cate am vazut tu ai gasit si ti-ai si facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 o sa mai caut... din cate am vazut tu ai gasit si ti-ai si facut l-am facut,da nu merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 l-am facut,da nu merge l-ai facut calumea? cu masini cu tot felu de comenzi? oi juca sa vad cum lai facut... si ma pui si pe mine admin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 misto semnatura norbi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 (editat) misto semnatura norbi ms razvy... si al tau e misto Multumesc lui Mihaiand ca mi-a facut poza si tie ca m-ai ajutat sa o pun Editat Aprilie 10, 2008 de norbi_bidi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 cine poate sa imi faca si mie o poza asa?pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 tot a mea e mai misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Stie cineva cum se numeste melodia din linkul asta? http://youtube.com/watch?v=IfRCDmdJC7I&feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 POt sa circul cu scuterul daca am decat dovada de la primarie? Nu am primit inca placuta de inmatriculare si noul talon. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Stie cineva cum se numeste melodia din linkul asta? http://youtube.com/watch?v=IfRCDmdJC7I&feature=related Grits-My Life Be Like Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 are cineva idee cu ce program pot sa scot pozele din film? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 are cineva idee cu ce program pot sa scot pozele din film? bsplayer - [shift]+p si iti salveaza imaginea din film, ce vezi in momentu ala, in folderul unde ti instalat bspalyer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 bsplayer - [shift]+p si iti salveaza imaginea din film, ce vezi in momentu ala, in folderul unde ti instalat bspalyer asta nici eu nu am stiuto... am so incerc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 ms razvy... si al tau e misto Multumesc lui Mihaiand ca mi-a facut poza Cu placere cine poate sa imi faca si mie o poza asa?pls Eu ... ID mess. la profil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Cu placere Eu ... ID mess. la profil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 bsplayer - [shift]+p si iti salveaza imaginea din film, ce vezi in momentu ala, in folderul unde ti instalat bspalyer print screen...mai simplu :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 NESIMTITI ! Nu am ce zice ! Pur si simplu n-am cuvinte.. cat de nesimtit pot fi astia 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 [...] Astept parerile voastre referitoare la acesta problema si va invit sa va exprimati parerea AICI! Multumesc. E inadmisibil ce se intampla Alias, vorbim in seara asta sa vedem ce masuri luam pentru a rezolva problema Scrici, sincer ca ai facut-o de oaie, restul fondatorilor nu avem niciun cuvant de spus? Incredibil Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate