alby Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 ) si, b4-3,b8-2,b1-4 let`s play ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 mi se mai zice si lama:D cred ca am zis aproape tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 B 1-1 GG Anyways ... Ratonilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 lol..am uitat sa va zic:P aseara am visat ca am cazut si mi am rupt 12 dinti:O:O..cred ca m am gandit prea mult la motocicleta unui prieten... are o agusta de 1700cc :moto: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 (editat) Esti sigur? ... De 1700? Cred ca e VW ala App: sica_sibiu are wall (Joke) Razvy n-are o treaba Editat Aprilie 28, 2008 de t.H.u.G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Esti sigur? ...De 1700? Cred ca e VW ala ...1700cc numai ma gandesc ca iar visez dinti rupti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 lol..am uitat sa va zic:P aseara am visat ca am cazut si mi am rupt 12 dinti:O:O..cred ca m am gandit prea mult la motocicleta unui prieten... are o agusta de 1700cc augusta 1700cc?! Â ai o poza? poate 700cc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 lol..am uitat sa va zic:P aseara am visat ca am cazut si mi am rupt 12 dinti:O:O..cred ca m am gandit prea mult la motocicleta unui prieten... are o agusta de 1700cc :moto: Dute ba nene cu Agusta ta de 1700 si cu visele tale. Poate era "Brutale de 700" ,incearca sa iei legatura cu un psiholog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 augusta 1700cc?! ai o poza?poate 700cc... e de 1700cc... pe strada nu mai foloseste monstruletul dupa ce a luat cateva trante frumusele...o foloseste numai pe pista de ceva timp..poze nu am .nici eu nu am vazut o mult..si acum vb aia..credeti nu credeti tot aia e..incerc sa il gasesc poate fac rost de poza sa fiu mai convingator...tipul are 30 si ceva de ani dar nu i dau 25..are 6 mobre(mv agusta 1700cc,kawa ninja 1000cc,vespa 50cc,aprilia(scuter nu stiu model)250cc si in rest are 2 crossuri.. ca masina are un porche..e hairstylist si are diverse trofee la cursele de moto...cred ca deia isi permite o agusta:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 e de 1700cc... pe strada nu mai foloseste monstruletul dupa ce a luat cateva trante frumusele...o foloseste numai pe pista de ceva timp..poze nu am .nici eu nu am vazut o mult..si acum vb aia..credeti nu credeti tot aia e..incerc sa il gasesc poate fac rost de poza sa fiu mai convingator...tipul are 30 si ceva de ani dar nu i dau 25..are 6 mobre(mv agusta 1700cc,kawa ninja 1000cc,vespa 50cc,aprilia(scuter nu stiu model)250cc si in rest are 2 crossuri.. ca masina are un porche..e hairstylist si are diverse trofee la cursele de moto...cred ca deia isi permite o agusta:P Â m-am uitat pe google n-am gasit nicio augusta 1700...poate 700cc,ziceam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 m-am uitat pe google n-am gasit nicio augusta 1700...poate 700cc,ziceam nici eu nu gasesc pe google..dar seamana cu asta..dar e pregatita de pista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 E F4 1000 ala.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 E F4 1000 ala.... m am referit la aspect nu putere...cum pe google nu am gasit de 1700cc am pus unul la fel din punct de vedere al carenelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Screme-te si fa-ne sa te credem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_miclean Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 in ziua de pasti nu am avut ce face si mam dus sa imi curat rs dupa 5 minute apar in fata portii 4 baietasi fara maieu pe ei c u o sticla de cotnari in mana, 3 pe scaun si unu pe ghidon , saracii erau morti de beti, la care ma duc sa fac o tura cu motocicleta si dupa 1 km ii vad pe marginea drumului cu scuteru rupt in doua si ei erau cu sticla in mana pe bordura incostienti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 m am referit la aspect nu putere...cum pe google nu am gasit de 1700cc am pus unul la fel din punct de vedere al carenelor referitor la motorul de 1700 cc .. e cam dubios .. pt ca, din cate stiu eu la 1600 cc ajunge o hayabusa modificata si din fabrica are (1200cc) iar la mv augusta mai mult de 1300cc nu o poti "tuna"... dar poate o fi aparut ceva mai nou si eu nu sunt la curent ... numai bine !! am o gilera Sioux .. 50 cc (ii trebuie set motor) .. o vand .IEFTINN... cineva interesat ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Am revenit cu poze de la locul unde mi s-a bagat un tip cu scuterl meu...i l-am dat pentru ca nu am scapat de el pana nu il las sa faca o tura...(are 29 de ani, si de meserie e mecanic auto) Deci el a zburat cu scuterul meu intr-un sant sapat pe marginea drumului...mergand la deal, a accelerat blana, si neavand experienta a pierdut scuterul, cand acesta a inceput sa ''propulseze''. Uite aici poze cu locul accidentului. Tipul nu avea casca(si am insistat sa sio puna), si si-a cam nenorocit fata, fiind proiectat cu capu intr-un morman de pamant. Si asa arata scuterul dupa ce l-am scos din service... Totul a costat 12 mil...suportate de catre cel care a busit scuterul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 (editat) Am revenit cu poze de la locul unde mi s-a bagat un tip cu scuterl meu...i l-am dat pentru ca nu am scapat de el pana nu il las sa faca o tura...(are 29 de ani, si de meserie e mecanic auto)Deci el a zburat cu scuterul meu intr-un sant sapat pe marginea drumului...mergand la deal, a accelerat blana, si neavand experienta a pierdut scuterul, cand acesta a inceput sa ''propulseze''. Uite aici poze cu locul accidentului. Tipul nu avea casca(si am insistat sa sio puna), si si-a cam nenorocit fata, fiind proiectat cu capu intr-un morman de pamant. pune si niste poze cu scuteru cum arata acum scuze...nu am vazut ca le-ai pus Editat Aprilie 28, 2008 de Razvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 foarte nashpa.. eu pe al meu nu dau la nimeni ...doar la prieteni la care am increderei experienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 (editat) Pentru el e foarte naspa...insa pentru mine e destul de bine. Deja ma plictisisem de vechiul design. Vroiam ceva nou.Ma gandeam sa il vopsesc, insa acuma nu mai e nevoie... Carenele care le-am psu acuma pe el is ca noi. Nu au nici o clema rupta. Toate vin la fix, si nu joaca nimic. Chestia asta creste si pretul la vanzare...avand in vedere ca motorul merge brici, si nu are nici alte defecte. Editat Aprilie 28, 2008 de don' juan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Am revenit cu poze de la locul unde mi s-a bagat un tip cu scuterl meu...i l-am dat pentru ca nu am scapat de el pana nu il las sa faca o tura...(are 29 de ani, si de meserie e mecanic auto)Deci el a zburat cu scuterul meu intr-un sant sapat pe marginea drumului...mergand la deal, a accelerat blana, si neavand experienta a pierdut scuterul, cand acesta a inceput sa ''propulseze''. Uite aici poze cu locul accidentului. Tipul nu avea casca(si am insistat sa sio puna), si si-a cam nenorocit fata, fiind proiectat cu capu intr-un morman de pamant. Si asa arata scuterul dupa ce l-am scos din service... Totul a costat 12 mil...suportate de catre cel care a busit scuterul. e mai fain acum -ieri am luat si eu o cazatura cu scuterul , sa nu mai zici la nimeni mersul asta in grup .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 (editat) @juan: Oo da ... arata belea mai ales combinatiile de culori pun si eu 3 poze ...care nu mi`au mers acum 1-2 zile sa le bag aaa vreau sa`i pun si km d`ala de bicla... sa vad cu cat 100 la ora merg intr`o roata )) Editat Aprilie 28, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 (editat) Arata mai bine acum Juan,dar inainte parca era mai unic,nu avea nimeni sr culoarea verde kawasaki.... Sincer mie imi placea mai mult inainte,acum este mai "comun" cu celelalte scutere. Oricum acum parca este nou Apropo,la multi ani Razvy vezi sa nu prea mult Editat Aprilie 29, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c5ristiano_king Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 nush cum sa incep dar o iau cu subiectu de la 0 ==> am 14 ani , 50 kg si vreau ca dupa pasti sa imi iau un Aprilia RS 50 acte la zi super tare costa cam 1000 euro ,,imi este cel mai mult frica de inaltimea meea am 1.60 cm si mi-e frica ca o sa am probleme cu ajunsu jos cu ambele picioare DAR TOTUSI AS VREA O parere de la MAESTRI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c5ristiano_king Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 nush cum sa incep dar o iau cu subiectu de la 0 ==> am 14 ani , 50 kg si vreau ca dupa pasti sa imi iau un Aprilia RS 50 acte la zi super tare costa cam 1000 euro ,,imi este cel mai mult frica de inaltimea meea am 1.60 cm si mi-e frica ca o sa am probleme cu ajunsu jos cu ambele picioare DAR TOTUSI AS VREA O parere de la MAESTRI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate