sica_sibiu Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 nush cum sa incep dar o iau cu subiectu de la 0 ==> am 14 ani , 50 kg si vreau ca dupa pasti sa imi iau un Aprilia RS 50 acte la zi super tare costa cam 1000 euro ,,imi este cel mai mult frica de inaltimea meea am 1.60 cm si mi-e frica ca o sa am probleme cu ajunsu jos cu ambele picioare DAR TOTUSI AS VREA O parere de la MAESTRI Sigur o sa ajungi , rs50 e foarte usoara si destul de joasa ! doar acum mi-am dat seama , nu crezi ca e mai bine sa astepti macar inca un an ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 nush cum sa incep dar o iau cu subiectu de la 0 ==> am 14 ani , 50 kg si vreau ca dupa pasti sa imi iau un Aprilia RS 50 acte la zi super tare costa cam 1000 euro ,,imi este cel mai mult frica de inaltimea meea am 1.60 cm si mi-e frica ca o sa am probleme cu ajunsu jos cu ambele picioare DAR TOTUSI AS VREA O parere de la MAESTRI e destul de joasa...mai ales modelul nou din cate am auzit e mai mare ca modelul nou..cel vechi e si mai incomod...i ati modelul nou..dar mai intai fa i o proba. eu am 14 ani 90 kg si peste 1.80 sper sa ajung jos la modelul vechi da nah...raman la cel nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 nush cum sa incep dar o iau cu subiectu de la 0 ==> am 14 ani , 50 kg si vreau ca dupa pasti sa imi iau un Aprilia RS 50 acte la zi super tare costa cam 1000 euro ,,imi este cel mai mult frica de inaltimea meea am 1.60 cm si mi-e frica ca o sa am probleme cu ajunsu jos cu ambele picioare DAR TOTUSI AS VREA O parere de la MAESTRI Din modul tau de a scrie imi dau seama ca esti un tip mult prea copilaros pentru a te sui pe un RS. Si pe langa asta ai si o inaltime mica, si nici nu poti tine bine motoru in mana. Foarte des o sa ti se intample sa il scapi pe o parte... Cu alte cuvinte esti prea mic pentru ati indeplinii moftu. Mai asteapta 2 ani...credema ca nu o sa iti para rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Arata mai bine acum Juan,dar inainte parca era mai unic,nu avea nimeni sr culoarea verde kawasaki....Sincer mie imi placea mai mult inainte,acum este mai "comun" cu celelalte scutere. Oricum acum parca este nou Apropo,la multi ani Razvy vezi sa nu prea mult mersi Brick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 (editat) Eh intradevar arata mai deosebit cu verdele ala...insa eu m-am fost plictisita de acea culoare...si deja carenele erau zgariate in ultima vreme, si imi statea in cap sa il revopsesc. Cu carenele astea parca e alt scuter...si macar asa am si eu senzatia ca am schimbat scuterul Editat Aprilie 29, 2008 de don' juan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 are cineva manual de reparatii pt piaggio zip 4T ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 nu vrea cineva dintre voi .. un ktm exc de 450 .. ?? poate de pe scutere sariti pe dealuri .. eu incerc sa ma incadrez in toate categoriile .. dar momentan vreau sa dau capra .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 stie careva cat costa un electromotor de scuter? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 stie careva cat costa un electromotor de scuter? intre 75 si 150 ron depinde de scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 intre 75 si 150 ron depinde de scuter la un pegasus sky de 49 ma intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Scump! Nu ne permitem Scump! Nu ne permitem Ita ce fac fetele la standu MV Agusta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Ita ce fac fetele la standu MV Agusta :moto: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 (editat) :moto: Mi-a ajuns comanda de la easyparts. In seara asta montez toba Editat Aprilie 30, 2008 de gileRik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Scump! Nu ne permitem Ita ce fac fetele la standu MV Agusta parca sunt niste caini care alearga dupa moto ca sa muste roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Mi-a ajuns comanda de la easyparts. In seara asta montez toba vezi..sa strangi bine suruburile...ca poate sa explodeze scuterul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 vezi..sa strangi bine suruburile...ca poate sa explodeze scuterul vrei sa l sperii sau asa e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 vrei sa l sperii sau asa e? m`ai facut sa rad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 m`ai facut sa rad si eu rad in gandu meu fara caterinca..teoretic nu bubuie..practic nu are de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 si eu rad in gandu meu fara caterinca..teoretic nu bubuie..practic nu are de ce in cel mai rau caz iti tiuie urechile cateva minute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 si eu rad in gandu meu fara caterinca..teoretic nu bubuie..practic nu are de ce de fapt era doar o figura  de stil k el crede orice...intreaba 10 zile pe forum cum sa desfaca un surub Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 poate baiatu merge la sigur..vreau sa desfaca toate suruburile fara riscuri...stiti cate se pot intampla cand desfaci un surubel? poate face o scanteie din cauza frecarii si pozate bubuii din cauza vaporilor de benzina...sau daca nu il strange bine poate ca toba sa cada si sa raneasca pe cineva sau daca o picatura de ulei este pe surub se va dezfileta...stiti cate pericole sunt cate pericole ai intampina cat stai si te holbezi ca prostu la calculator ..lol nici nu vreau sa ma gandesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Scump! Nu ne permitem Ita ce fac fetele la standu MV Agusta ce urateni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Mi-a ajuns comanda de la easyparts. In cat timp ti-a ajuns comanda din momentul in care ai platit ? ce urateni Jafuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 (editat) @brick : 5 zile Nici nu ma asteptam sa ajunga asa de repede.. am zis ca mai putin de 1 sapt.. nu o iau Daca mai intereseaza pe cineva lista cu ce mi-am luat , o pun mai jos ~ Toba : Gianelli Reverse ~ Variator : Mallosi Multivar 2000 3,5/3,8 gr. ~ Arcuri Ambreiaj : Malossi [ Negru + Rosu + Albastru ] ~ Curea Kevlar : Polini ~ Tyre Marker ~ Cric lateral Buzetti Deocamdata am pus doar toba si cricul lateral. Top Speed : 90 km/h Bafta! Editat Mai 1, 2008 de gileRik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos16_no1 Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 cine are scuter malaguti fifty sa ma contacteze si pe mine k am cateva nelamuriri in legatura cu el. asfalt uscat si salutari cu farul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate