Borosescu Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Ce rau esti, brick eu cred ca are dreptate brick .. :| .. is mari dobitoci unii conducatori auto .. si in special soferii TAXI .. de unul dintre ei m-am lovit si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3mIx Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 bai fratilor care stiti ma dc nu se aprinde stopu pe spate cand pun frana? Si nu , nu este ars becul pt ca am mai pus inca doua si degeaba....care ar fi buba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 p asta crezi k il vede? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 (editat) Ori intrerupatorul de la maneta de frana ori vreun fir smuls sau care nu face contact . PS:Zicku' ar mai fi o solutie si asta Editat Mai 28, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 sau asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 In felul asta ai atrage mai multe priviri decat trebuie... Daca umblii cu o chestie ca aia in spate ca pasager,vei vedea in oglinda numai accidente cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 cu siguranta cred ca nici gaborii n`ar mai zice nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 dar destept mai te crezi..vrei sa spui ca ziua nu te vede soferul daca nu ai vesta..nu domne` ar trebui sa poarte si biciclistii ca altfel i`ar calca pe toti sarmanii..nu de alta, dar am spus pentru ca pe urma se ia politistii de restul care nu purtam ziua, iti zic:pai nu il vezi pe ala?el de ce poarta vesta pe timp de zi?crede`ma cunosc cazuri si aia trebuie purtata pe timp de noapte de aceea se si numeste vesta reflectorizanta Mai baiete, de cate ori ai auzit tu ca se dau amenzi doar prin puterea exemplului. In romania nu se practica dreptul anglo-american. Pt ca "ala poarta vesta" nu constituie motiv pt amenda/avertisment (conform legii nu conform "mai stiu eu cazuri"). Vesta aia reflectorizanta este totodata fluorescenta ( proprietatea pe care o au unele substanțe de a emite lumină cât timp sunt iradiate cu radiații luminoase sau ultraviolete) adica sa fie vizibile ziua. Intelegi? Poate daca pun o poza cu mine cu geaca cu protectii o sa-mi zici si mie sa n-o mai port, ca cine stie, poate te intreaba si pe tine politia de ce nu porti. Stai jos, ai nota 4!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 AM O PROBLEMA MARE ! 1.cum schimb arculetele de la ambreaj ? 2. am pus toba sport ...merge greu 45 dar daca prind o vale mica si ia 50 se tureaza calumea si ia 75...deci motoru nu are turatii deloc.de pe loc daca il turez o ia si dupa 4-5 secunde se tureaza la maxim (lafel ca de la 50 la 75) ce ii fac ?? acum am scuteru desfacut in fata casei si miam bagat nasu la ambreaj frana spate acolo si nu stiu sa desfac cercu ala mare , sa'l separ de partea c cureaua ASTEPT RASPUNS REPEDE MERSI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Raspuns rapid: pentru toba, cel putin un jigler marit si un filtru aer sport, daca nu un carb mai mare. Iti trage prea putin aer si arunca prea mult, trebuie sa mai "aerisesti motoru". Pentru ambreiaj: nu ai ce sa-i faci decat sa te duci cu el la vulcanizare la pistol. In cel mai bun caz, ti frana spate apasata si desfaci cu o cheie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Raspuns rapid: pentru toba, cel putin un jigler marit si un filtru aer sport, daca nu un carb mai mare. Iti trage prea putin aer si arunca prea mult, trebuie sa mai "aerisesti motoru". Pentru ambreiaj: nu ai ce sa-i faci decat sa te duci cu el la vulcanizare la pistol. In cel mai bun caz, ti frana spate apasata si desfaci cu o cheie. Faza cu frana spate nu merge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 tii frana spate apasata si desfaci cu o cheie. ce tare .. cum sa faci asta omule ? tie ti-a mers vrodata ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor_vclic Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 don' juan, ai reuÂşit să refaci scuterul după accident? În ce stagiu eÂşti cu reparațiile? Cum arată acum? AtaÂşez o poză (i-am redus din calitate să nu ocupe mult) cu al meu. Sper să vă placă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 dadar imi facea lafel si inainte sa pun toba . tot lafel se tura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 incearca la un mecanic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 (editat) gata am rezolvat cu turatia am pus role de yamaha mbk (nu stiu gramaju) si de la 10 la orase tureaza calumea dar trage pana la 60:( cu rolel de 6,5 nu tragea deloc dar dupa 45 ii dadea aproape 70 sa vad ce si cum acum trebuie sa'mi reglez carburatoru ca imi da cam multa benzina ps: pot sa dau rateuri Editat Mai 29, 2008 de iReal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi42 Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Sal baieti! as vrea sa-mi cumpar un kit spray pentru pene dar de care sa-mi iau sa fie bun pt scuter cu roti de 10 cat aer are?cum sa-l folosesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Buna intrebare. Sunt si eu curios unde gasesc si cat e... In ceea ce priveste ambreiajul, am zis in cel mai bun caz, daca a fost desfacut de curand...adica nu din fabrica. Prima data pe al meu l-am desfacut cu pistolul si l-am strans cu cheia. Acu il desfac cu cheia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebastyan Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Am luat si eu acum aproape o sptamana un sprei dasta, am dat 12 lei pe el dintr-un supermarket. Pana acum in 15 minute eram pe janta, acum am aproape o saptamana si e ok. Mod de utilizare: pui roata cu valva in sus, roata sa fie cam jumate desumflata, incepi si bagi sprei(eu am bagat cam jumate de tub), dupaia dai o tura cu ea ca sa se imprastie bine prin cauciuc si daca mai e nevoie mai bagi aer. Spreiu asta merge si la roti tubeles si dastea cu camera. Uitati-va s aluati unul cat mai scump, si e bine sa lasati tubulu cu ce va ramane in portbagaj ca cine stie pe unde te lasa iar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 si nu lasati spray-ul la soare .. cel putin dupa ce l-ai folosit prima data ! :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Ba, Mi-am pus RimStripes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Ba, Mi-am pus RimStripes am vazut la poze cu scuterele noastre arata misto scuteru cu rimstripes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 acuma am vazut pozele arata beton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 de acord...in ziua de azi nu stii la ce sa te astepti si sper sa nu te opreasca vreun gabor daca te`o prinde vreodata fara vesta fiindca ai plecat pana la magazin si nu ai mai pus`o sa iti dea amenda din cauza celor ce o poarta ziua.nu iti dorescPS:nu te mai lua de oameni facandu`i in toate felurile ca asa te pot face si eu in toate felurile dar am obraz..asfalt uscat Tu tot nu vrei sa intelegi ca nu-ti dau amenda dupa pofta lor. Legea spune ca esti obligat sa porti vesta reflectorizanta noaptea. ATAT. Restul este la latitudinea fiecaruia. La Calarasi se practica dreptul Anglo-saxon, care este un drept cutumiar (adica functioneaza puterea exemplului). Vorbesti numai tampenii. Mergi la scoala mai intai si apoi vino pe forum. Apropo, vezi ca apostroful nu tine loc de cratima. Stai jos, ai patru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate