bidiutza Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 ce ani si cati km...a mai fost lovit?ce modificari are-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlaaad Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 pai nush cat sa cer cere 600e ca sigur il dai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 1200 E ... Sa ai de unde sa lasi! Dar nu mai jos de 1.000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 1200 E ... Sa ai de unde sa lasi! Dar nu mai jos de 1.000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 ce ani si cati km...a mai fost lovit?ce modificari are-? ii din 2004 , are 8000 de km , set de 80 , si toba sport arrow si nu a fost lovit 1200 E ... Sa ai de unde sa lasi! Dar nu mai jos de 1.000 sa speram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlaaad Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 (editat) ce vrei sa iti iei in loc la runner ? Editat Iunie 1, 2008 de Vlaaad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 ce vrei sa iti iei in loc la runner ? un piaggio ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 un piaggio ciao :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlaaad Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 un piaggio ciao faci o alegere foarte buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 faci o alegere foarte buna nu-i sigur ca dau runneru da daca prind oferta il dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlaaad Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 (editat) v-ati uitat azi la marele premiu al italiei la MotoGP ? io da Editat Iunie 1, 2008 de Vlaaad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 v-ati uitat azi la marele premiu al italiei la MotoGP ?io da wow....dar cum reusesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlaaad Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 ar trebui sa fie metrouri in toate orasele http://www.infopro.ro/stiri/monden/video-s...-la-metrou.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 ar trebui sa fie metrouri in toate orasele http://www.infopro.ro/stiri/monden/video-s...-la-metrou.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 daca are cineva idee cum sa mai ridic suspensia lascuter (prin ce metoda) sa imi zica si mie sa'mi fie mai usor ca sunt cu suspensia in mana si nu stiu ce sa fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 (editat) Razvy? Cum plm Ciau d`ala? Editat Iunie 1, 2008 de t.H.u.G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 A glumat ma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Vai de p88a mea cum a ajuns Scooter Mania,multumiri baietilor care au contribuit . A ajuns un forum de tristi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Razvy? Cum plm Ciau d`ala? ala consuma mai putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 ala consuma mai putin pai tot asa ai consumu si acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 pai tot asa ai consumu si acum? umpic mai mare,dar se rezolva saptamana asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 are careva din buc. o suspensie inalta ? si numaiare ce face cu ea sa nu ma apuc sa sudez la a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 umpic mai mare,dar se rezolva saptamana asta E durere cu,consumul la Runner-uri??E o optiune destul de buna zic eu,luand in considerare pretul mai scazut fata de Aprilia...Un prieten are Runner de 125 cmc si consuma 5-5.5 l/100 km ...am crezut ca e pus carburator mai mare pe el,dar vad ca si Razy are probleme cu,consumul...Deci e o caracteristica generala la Gilera Runner consumul ridicat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 E durere cu,consumul la Runner-uri??E o optiune destul de buna zic eu,luand in considerare pretul mai scazut fata de Aprilia...Un prieten are Runner de 125 cmc si consuma 5-5.5 l/100 km ...am crezut ca e pus carburator mai mare pe el,dar vad ca si Razy are probleme cu,consumul...Deci e o caracteristica generala la Gilera Runner consumul ridicat? da , dar nu la toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 vreau sa imi schimb rolele de la variator pentru un demaraj mai bun...ce greutate imi recomandati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate