EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Putin mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 oare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 saracu , numa nu poate face burnout Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 ce imi recomandati pentru a mari puterea la turatii mai mici?? o toba noua sau un carburator mai mare?? ma gandeam la unu de 17.5 deja am schimbat jigleru cu unu de 75 dar tot nu ma multumeste cum trage. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 ce imi recomandati pentru a mari puterea la turatii mai mici?? o toba noua sau un carburator mai mare?? ma gandeam la unu de 17.5 deja am schimbat jigleru cu unu de 75 dar tot nu ma multumeste cum trage. toba sport frate..hai sa-ti dau eu una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 (editat) cat vrei pe ea?? sti cumva ce model e?? Editat Noiembrie 13, 2008 de TheIceman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 cat vrei pe ea?? sti cumva ce model e?? e arrow si o dau in 150 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 aroww stiu ca e ,, dar ma intrebam modelu cum e leo vinci tt x-pro.. etc da un film cu ea poti sa faci?? ma inteseara sunetul, daca e diferit de a mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 aroww stiu ca e ,, dar ma intrebam modelu cum e leo vinci tt x-pro.. etc da un film cu ea poti sa faci?? ma inteseara sunetul, daca e diferit de a mea. sunetul e ca la toate arrow ) ... nu stiu ...deocamdata se aude cam tare ca nu are vata in ea,dar mie imi place.. si nu o am pe scuter,e demontata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 (editat) pai am si eu una sport mai jaf,, si nu are vata dar se aude relativ incet si eu vreau sa se auda mai tare// ma gandesc si iti dau raspuns.. poti sa trimiti si prin posta sau curier? aveam odata id-u tau dar acum nu te mai vad online... l-ai schimbat?? Editat Noiembrie 14, 2008 de TheIceman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 ia id-ul de la profil si vorbim pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 am vazut la cineva ca ii tot topeste bujia, de ce oare? prea tare aprinderea, bujia nespecificata pt modelul de scuter? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raulyto Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 (editat) Am si eu o intrebare : am curea noua shi am sprint foarte bun dar se aude un scartit ca si cand ar patina cureaua din ce cauza ar putea fi ? precizez ca nu am schimbat rolele cand am schimbat cureaua! Editat Noiembrie 16, 2008 de Raulyto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 am vazut la cineva ca ii tot topeste bujia Din cauza ca amestecul de aer/benzina nu este reglat cum trebuie. Prea mult aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Imi poate spune si mie cineva care are Boost Bottle pe scuter sau care stie ce face chestia asta sa mi zica si mie ? http://www.easyparts.nl/showarticles/0-968...ower-Boxes.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Imi poate spune si mie cineva care are Boost Bottle pe scuter sau care stie ce face chestia asta sa mi zica si mie ? http://www.easyparts.nl/showarticles/0-968...ower-Boxes.html s-a mai vorbit despre chestia asta, e chiar si un topic facut, nu face mai nimic, sau cel putin la set de 50... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Am o nelamurire, ce fel de motor este acesta, e scuter, motoreta sau ce e, din ce categorie face parte ? Este Honda Wave, are 4 viteze semiatomate, frana la picior, 100 cmc 4T, si stai ca pe motor. Acelasi model este si la First Bike sub numele de Expert, oare piesele de la Honda Wave merg la Expert doar e copie dupa el ? Si cam ce parere aveti asa cum arata Honda Wave ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hemi Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Buna.Sunt programat la RAR pe saptamana viitoare cu scuterul,este adus din italia.Stie cineva cat va trebui sa platesc acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 eu am platit 210 ron in vara mare diferenta nu poate fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hemi Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 eu am platit 210 ron in vara mare diferenta nu poate fi OK.mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 eu am dat 270 ron cam pe 20 august 08... la statia rar din Voluntari, bucuresti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 vrea sa scap de zgarieturie de pe carene..ce chit ar merge de folosit? apoi..normal...il vopsesc...si vopsea de care sa folosesc ..mata(apoi lac)..metalizata apoi cateva straturi de lac....? vreau sa iasa frumos..nu sa ma se cojeasca dupa aia sau sa crape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 (editat) Hai sa iti explic cum sa faci: Materiale: -chit cu uscare rapida,vezi sa nu pui prea mult ca dupa iti blestemi zilele cand il cureti -4 tipuri de smirghel,intrebi de unde iei chitul si vopseaua ca numai stiu exat dimensiunile -1L de diluant pentru degresat,sa nu iei pentru amestec de vopsea ca nu e bun -spritkit -scoci de hartie -multa multa rabdare Modul de lucru: -prima data dai cu smirghel cam de mijloc(nici sa zgarie dar nici sa mangaie)ca sa iei plasticul in plus -dai cu kit,vezi ca kitul se usuca foarte repede si trebuie sa te misti rapid -iei la lucuru manual piesa cu pricina pana suprafata devine fina,unde dai cu smirghel trebuie sa dai mereu cu apa -degresezi cu diluant -dai 2 straturi de spritkit -dupa ce se usuca spritkitul,degresezi suprafata cu pur/fairi/axion etc. apoi degresezi cu diluant(ai grija sa nu pui mana pe piesa dupa ce ai degresat-o ca ai muncit degeaba) -vopsesti,aici e mai complicata treaba deoarece trebuie sa ai putina mana ca sa iti iasa in caz de se scurge o stergi cu benzina si o iei de la capat,pana la urma trebuie sa iasa bine -vopsirea trebuie sa o faci intr-un spatiu inchis si incalzit Sfaturi pentru vopsea: -la vopseaua mata nu se aplica lac,pe langa asta este si o vopsea mai putin rezistenta -vopseaua metalizata+2 starturi de lac,este o vopsea mai rezistenta dar putin mai scumpa Spor la treaba! Editat Noiembrie 19, 2008 de sunnyboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Hai sa iti explic cum sa faci:Materiale: -chit cu uscare rapida,vezi sa nu pui prea mult ca dupa iti blestemi zilele cand il cureti -4 tipuri de smirghel,intrebi de unde iei chitul si vopseaua ca numai stiu exat dimensiunile -1L de diluant pentru degresat,sa nu iei pentru amestec de vopsea ca nu e bun -spritkit -scoci de hartie -multa multa rabdare Modul de lucru: -prima data dai cu smirghel cam de mijloc(nici sa zgarie dar nici sa mangaie)ca sa iei plasticul in plus -dai cu kit,vezi ca kitul se usuca foarte repede si trebuie sa te misti rapid -iei la lucuru manual piesa cu pricina pana suprafata devine fina,unde dai cu smirghel trebuie sa dai mereu cu apa -degresezi cu diluant -dai 2 straturi de spritkit -dupa ce se usuca spritkitul,degresezi suprafata cu pur/fairi/axion etc. apoi degresezi cu diluant(ai grija sa nu pui mana pe piesa dupa ce ai degresat-o ca ai muncit degeaba) -vopsesti,aici e mai complicata treaba deoarece trebuie sa ai putina mana ca sa iti iasa in caz de se scurge o stergi cu benzina si o iei de la capat,pana la urma trebuie sa iasa bine -vopsirea trebuie sa o faci intr-un spatiu inchis si incalzit Sfaturi pentru vopsea: -la vopseaua mata nu se aplica lac,pe langa asta este si o vopsea mai putin rezistenta -vopseaua metalizata+2 starturi de lac,este o vopsea mai rezistenta dar putin mai scumpa Spor la treaba! mersi foarte mult!!! vopseaua..am vazut in auchan spray la 11 RON este si metalizat. Ai vazut poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lukas Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Salut! am si eu o intrebare, Are ceva dak pun ulei de drujba dinacela verde la scuter in caz de urgenta?Scuterul este in 2 timpi, aprilias si stiu k uleiul de drujba este tot pt. 2T Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate