EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 (editat) ce configuratie ai? iti spun eu cum o sa-ti mearga daca imi zici Iti pun eu o poza cu configuratia mea. Zi-mi te rog daca e buna treaba sau il trag degeaba. Recunosc , calculatorul este antic , dar merge undercoverul la rezolutie de 800x600 , rare ori in reluare. Editat Decembrie 7, 2008 de S o r i n DNA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Eu am 1.8GBz si placa video ati radeon 9200 SE Family. Oare imi merge? am instalat si eu undercoveru..cand intru in el..imi da eroarea aia cu don't send. A meu e si mai antic decat al vostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Clar ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Nu cred ca va merge la nici unu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Am donw 30% din el.imi merge cu 150kb/s. Care se pricepe la pc`uri? vreau sa`mi iau o placa video buna pentru jocuri(sa-mi mearga undercover..gta4...si astea mai noi) Am downloadat 30% din el.imi merge cu 150kb/s. Care se pricepe la pc`uri? vreau sa`mi iau o placa video buna pentru jocuri(sa-mi mearga undercover..gta4...si astea mai noi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 (editat) prea tare ma jur ) ce inseamna sa nu ai casca..crapi pe motor si`n joc )) am incercat sa fac un wheliee cu ala de strada si m`am dat pe spate si am murit ) incercam sa fac poza Iti pun eu o poza cu configuratia mea. Zi-mi te rog daca e buna treaba sau il trag degeaba. Recunosc , calculatorul este antic , dar merge undercoverul la rezolutie de 800x600 , rare ori in reluare. asta am eu si`mi merge perfect :X Editat Decembrie 7, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Eu zic sa te gandesti la un 8000 + . Sper ca intelegi ce vreau sa zic , daca nu contacteaza-ma pe messenger si iti zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 (editat) alea sunt toate sportivele pe care le are? Editat Decembrie 8, 2008 de chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 da ... au un model de "naked" de 600 si 2 carenate de 900rr ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hemi Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 I-mi spune cineva ce trebuie sa fac dupa ce am primit actele noi de la RAR? Trebuie sa i-mi fac asigurare acum,sau dupa ce am primit numarul de la primarie,si daca va rog frumos i-mi spuneti cat mai trebuie sa platesc la primarie,si cat sa imi fac RCA.Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReSpeCT Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 care poate sa imi zica de ce i-mi da eroarea asta la GTA IV ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 care poate sa imi zica de ce i-mi da eroarea asta la GTA IV ?? scrie eroarea in gugla si dai search, vezi paote gasesti ceva si sigur ai sa gasesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 am instalat gta 4 si nu ma pot juca....imi sacadeaza foarte tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Stie cineva niste site-uri pentru telefon(wap) calumea?Ma plictisesc in ore pe la scoala,mai ales muzica,desen si alte porcarii in genu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Inarmeaza-te cu un handsfree si intra pe utube si uita-te la filmulete ) Intra in orange wap.. :-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 nu sunt aceleasi site-uri ca si pe calculator? eu parca asa vedeam cand intram de pe telefon.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Merge HI5,youtube cand selectez un filmuletz imi spune verificati setarile conexiunii.Telefonul e un nokia 6280 nu sunt aceleasi site-uri ca si pe calculator? eu parca asa vedeam cand intram de pe telefon.... Unele site-uri sunt adaptate si pentru telefon acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Merge HI5,youtube cand selectez un filmuletz imi spune verificati setarile conexiunii.Telefonul e un nokia 6280 Unele site-uri sunt adaptate si pentru telefon acum pe youtube nici mie nu imi mergea, n-am mai intrat cam de vreo luna. Telefonul e k800, la fel si pe k810 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Stie cineva niste site-uri pentru telefon(wap) calumea?Ma plictisesc in ore pe la scoala,mai ales muzica,desen si alte porcarii in genu aici gasesti cam tot ce vrei pentru telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 (editat) pe youtube nici mie nu imi mergea, n-am mai intrat cam de vreo luna. Telefonul e k800, la fel si pe k810 Mie imi intra pe site,se vede ca pentru telefon,caut ce video vreau il gasesc,cand dau click pe video imi intra cum as vede un video salvat pe telefon, dar imi zice verificati setarile conexiunii aici gasesti cam tot ce vrei pentru telefon Mersi pentru link Editat Decembrie 9, 2008 de *adytza* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReSpeCT Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 2 ar fi http://www.sharemobile.ro/ sau http://gallery.mobile9.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Vezi ca exista un program cu care intri pe youtube , special pt. telefon Cauta pe www.getjar.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 2 ar fi http://www.sharemobile.ro/ sau http://gallery.mobile9.com/ alea nu is adrese wap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate