Reverse Postat Februarie 1, 2007 Share Postat Februarie 1, 2007 ma vere eu singur nu vin pana la pitesti .Se pot intampla o groaza la un motoras de 50 cc plus ca nu prea stiu nici drumu' lasa ba ca o sa vin yo la tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 ma vere eu singur nu vin pana la pitesti .Se pot intampla o groaza la un motoras de 50 cc plus ca nu prea stiu nici drumu' Nu prea are ce sa se intample eu am facut 100km cu o singura oprire de 2 minute si am mers cu ~70km/h si din cand in cand o tineam in blana peste 90km/h. Si nu am facut numai un singur drum am facut mai multe. Mai ma duceam 60-70km doar drumu fara plimbari pe acolo ,imi lua cam o ora. Oricum sunt marfa drumurile lunigi dar plicticoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
necu2k5 Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 ma fratilor, nu va suparatzi ca va intreb, dar... cum conduceti voi motorishte de 125 cm3 cu permis A1 in conditiile in care pe permis scrie clar A1: < (sau egal) 50 cc ; < (sau egal) 50Km/h ? ultima data m-a oprit un politai si mi-a zis... : "da, vad ca scrie 49 cm3... e bine... unii nu inteleg ca maxim poti conduce 50 cm3 cu A1..." voua ce va zic organele ? ) CHEERS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 ma fratilor, nu va suparatzi ca va intreb, dar... cum conduceti voi motorishte de 125 cm3 cu permis A1 in conditiile in care pe permis scrie clar A1: < (sau egal) 50 cc ; < (sau egal) 50Km/h ? ultima data m-a oprit un politai si mi-a zis... : "da, vad ca scrie 49 cm3... e bine... unii nu inteleg ca maxim poti conduce 50 cm3 cu A1..." voua ce va zic organele ? ) CHEERS! lasa permisu ,citeste legislatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Februarie 2, 2007 Autor Share Postat Februarie 2, 2007 si eu m-am certat cu multi pe chestia asta ca scrie pe permis pana in 50cc.Dar traim in romania si ne ocupa tot timpul! P.s.Reverse,cand vi sa-mi aduci si mie niste aripioare de la KFC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 P.s.Reverse,cand vi sa-mi aduci si mie niste aripioare de la KFC pai...cu noua achizitie nici nu cred ca o sa apuce sa se raceasca aripioarele pana la tine ba esti nebun,la tine la tara n`ai KFC???trist ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Februarie 3, 2007 Autor Share Postat Februarie 3, 2007 nu stiai ca nobilii se trag la periferie ma? de unde iau si eu niste autocolant sa fac si eu ceva in genu din poza?Ma ajuta si pe mine cineva de la oras,adica din bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 Ma ajuta si pe mine cineva de la oras,adica din bucuresti? presupun ca trebuia sa ma simt la faza asta nu..??? costy CALICEA ia ajuta`l ma tu pe varu` OVidiK ...frate,faci sorcova din scooteru ala esti nebun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 presupun ca trebuia sa ma simt la faza asta nu..??? costy CALICEA ia ajuta`l ma tu pe varu` OVidiK ...frate,faci sorcova din scooteru ala esti nebun Ba am numai dalea de cadouri daca vrei iti dau dalea...cu globuri nu vrei? Instalatie electrica?? A iti fac rost de un autocolant cu Mos Craciun si cu reni daca vrei.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 ala mai degraba pare a fi vopsit cu aerograful decat autocolant. pt ca autocolantul ar trebui sa aiba o forma rotunjita (aproximativ ca o jumatate de minge dar nici chiar asa ) ca sa se poata lipi pe carene(care nu sunt plate) plus ca autocolantul nu rezista la apa ca si vopseaua, si nici la contact fizic (ca este colorata si partea aia unde iti pui picioarele) deci ? este autocolant ? PS. OVK ... nu ne-ai mai spus ce ai facut cu jentile. le-ai mai cromat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Februarie 4, 2007 Autor Share Postat Februarie 4, 2007 e autocolant ala.E luata poza de pe un site care comercializeaza asa ceva.Am impresia ca de pe polo-mottorad.de sau sip-scootershop.com . Jantele nu le-am mai cromat fiindca nu prindea pe ele ca sunt de aluminiu... .Acum merg cu ele asa sablate pana cand sa le vopsesc electrostatic inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lkid Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 OVK:Sticker un sticker nu strica sa pui, da nici sa l faci pom de craciun; daca vrei sa ti faci tu un model eu iti spun sa te duci la o firma care inscriptioneaza autocolant pe masini,tiruri.... exemplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 ma ce aveti ma?eu merg in fiecare zi cu el Si eu la fel. Merg zilnic 35 de KM de nevoie (pana la serviciu si-napoi) si inca vreo 5-50 km de placere, desigur daca am destul timp. Imi place sa ma plimb cu scuterul mult. Asa in jur de 25-35km/h, nu sa alerg ca dementul. Daca insa ma grabesc altfel sta treaba, "gonesc" cu 55km/h Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Februarie 5, 2007 Autor Share Postat Februarie 5, 2007 ah..eu alerg de nebun si ma iau cu daciile la liniute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 (editat) La noroaiele care domnesc la mine in sat fac in fiecare zi cateva curse de enduro. Editat Februarie 5, 2007 de Andreas_Krastl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 ah..eu alerg de nebun si ma iau cu daciile la liniute si eu pe aia cu 1300 si 1310 ii iau... dar loganurile ma fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Februarie 6, 2007 Share Postat Februarie 6, 2007 La noroaiele care domnesc la mine in sat fac in fiecare zi cateva curse de enduro. Sal. Sa te interb cum dai noroiul jos de pe scuter dupa sau imi spui tu? Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Februarie 8, 2007 Autor Share Postat Februarie 8, 2007 si eu pe aia cu 1300 si 1310 ii iau... dar loganurile ma fac hai ca-ti zic cum faci si loganurile dar ramane intre noi,da? te apleci spre ghidon,te scremi putin,tragi o basina (dar basina coapta nu fas-fas puturoasa) si cel mai important,te ti BINE!!! Ultimul pas,te uiti in oglinda si o sa vezi un Logan tras pe dreapta si soferul vomitand langa masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 hai ca-ti zic cum faci si loganurile dar ramane intre noi,da? te apleci spre ghidon,te scremi putin,tragi o basina (dar basina coapta nu fas-fas puturoasa) si cel mai important,te ti BINE!!! Ultimul pas,te uiti in oglinda si o sa vezi un Logan tras pe dreapta si soferul vomitand langa masina tu asa faci ? ar fi o idee sa deviez putin basina catre filtru de aer... ca am auzit ca si aia arde... sa vezi dupaia flacari pe esapament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Februarie 9, 2007 Autor Share Postat Februarie 9, 2007 uite vezi unde-s doi puterea creste P.S. ALa care mere cu spatele (Reverse) cum merge noua jucarie ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 Sal. Sa te interb cum dai noroiul jos de pe scuter dupa sau imi spui tu? Cu apa, o perie mare, o periuta de dinti si muuulta rabdare Se spala greu, mai ales ca nu-l spal dupa fiecare tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 P.S. ALa care mere cu spatele (Reverse) cum merge noua jucarie ma? mai tare ca Jetforce`u tau cu toba racheta ce sa zic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Februarie 10, 2007 Autor Share Postat Februarie 10, 2007 ba mai tare ca jet forceu meu nu are cum.oricum cred ca merge bine.S-o STAPANESTI sanatos!vara asta tre sa bem o bere neaparat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 Sal ..... la cati km se segmenteaza un scuter de 49 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Februarie 11, 2007 Autor Share Postat Februarie 11, 2007 pai al meu la vreo 5000 restu la 15000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate