Reverse Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 imi raspunde si mie careva ? dupa ce ai schimbat culoarea , te duci la RAR ,constata culoarea si iti schimba toate actele...nu completezi tu cu pixu bic pe cartea de identitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 Haideti,va asteptam cati mai multi la ploiesti...o sa fie super distractie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 Haideti,va asteptam cati mai multi la ploiesti...o sa fie super distractie sambata sa ma astepti cu cinsteaaaaaa , sa bem .. !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 sambata sa ma astepti cu cinsteaaaaaa , sa bem .. !!! te astept bha... NU UITATI CA E SI O CURSA DE 100 minute DE SCUTERE/MOTOARE PANA IN 50CM3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4_aka Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 Pai in spate la bord nu am unde sa bag cablu de la kilometraj !!!! CA NU E NICI UN LOCASI ACOLO PENTRU CABLU DE LA KILOMETRAJ!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 ARE CAREVA vreo cunostinta, relatie cu cineva care aduce stuff de pe www.scooter-center.com? NU am vazut pe nimeni pe forum. Nu ezitati sa spuneti daca stiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 ARE CAREVA vreo cunostinta, relatie cu cineva care aduce stuff de pe www.scooter-center.com? NU am vazut pe nimeni pe forum. Nu ezitati sa spuneti daca stiti. da-le un email Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 da-le un email ai fost foarte explicit Va da cineva bani pt posturi dastea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 ai fost foarte explicit Va da cineva bani pt posturi dastea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 te astept bha... NU UITATI CA E SI O CURSA DE 100 minute DE SCUTERE/MOTOARE PANA IN 50CM3 si cat sunt incrierile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xdx53 Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 (editat) Dupa accidentul ala dintre o motocicleta si un motoscuter care s.a soldat cu 2 victime am auzit o tampenie de la unu care ar fi vazut la televizor , cum ca o sa ne oblige sa purtam si costum , ati auzit ceva , stiti ceva ? Editat Iunie 9, 2007 de xdx53 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 Dupa accidentul ala dintre o motocicleta si un motoscuter care s.a soldat cu 2 victime am auzit o tampenie de la unu care ar fi vazut la televizor , cum ca o sa ne oblige sa purtam si costum , ati auzit ceva , stiti ceva ? costum? pai ce naiba ma e mai scump un costum decat scuteru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xdx53 Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 costum? pai ce naiba ma e mai scump un costum decat scuteru Poi asa ziceam si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 costum? pai ce naiba ma e mai scump un costum decat scuteru cica trebe sa purtati frac ... si joben in loc de casca lasati ma stirile , ii vine unui militian o idee si o zice pe post si dupaia incepeti toti sa plangeti ... ideea aia pana devine proiect de lege,pana devine lege pana intra in parlament si DACA este votata...mai e ma timp ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 costum? pai ce naiba ma e mai scump un costum decat scuteru Sau poate costum de Baie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 salutare alll mai eu am fost impreuna cu marius microm (pustiulika cu kymco) el a plecat inantea mea sambata am fost si eu si pe la otopeni m-a lasat cureaua s-a spart ventilatoru de curea si a intrat in ambreaj si a facut franjuri cureaua am stat vro 1 h pana a venit un prieten cu 2 curele care le aveam acasa ca desteptul de mine nu le-am luat ca am zis ca e noua merge brici scooteru nu am nevoie de piese dupa mine in fine solidaritatea scuteristilor lasa de dorit pe DN1 in timpul asta de 1h 1:30 min au trecut vreo 30 de motocicliesti si vro 15 scuterisi 2 scuteristi au oprit cinste lor restul motociclistilor incetineau si imi faceau semn daca am nevoie de ajutor dar restul de scooteristi parca erau precum caii aia de au chestiile alea la ochi sa nu vada stanga dreapta in rest...... ce sa zik marius jos palaria debia asteptam sa vii inapoi si sa bagi niste poze pe forum restul muzik rock la greu (pe dinauntru sunt si eu un pic rocker ) m-am bagat la un concurs de skanderberg cu un tip care il cunosteam de undeva si ulterior am aflat ca a fost barman in un club de rock bucurestean in care mai umblam eu in tineretile mele si l-am pus!!!!!!!! dar runda 2 s-a dovedit sa Fie devastatoare am picat cu un tip cam de 3 ori cat mine si a fost o infrangere crancena tin sa mentionez ca acest concurs s-a tinut in ploaie , ce senzatie in rest pe acolo o bericica fara alchool mai o caterinka mai o poza mai un cerculet a fost bine mikron jos palaria tata msi pt invitatie salutare all si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 sal all un nou website pt SCUTERISTI a aparut in sfarsit a facut cineva o treaba buna cu un forum pt scutere www.scuterist.ro sau http://scutere.evonet.ro/2007/e107_plugins/forum/forum.php e mai greu un pic sa intri pe forum din prima pagina am vb sa o puna in meniul principal a lucrat mult la site si la forum a mai gresit pe ici pe colo dar se vede ca a muncit mult la site.. Red eye si merita respectul nostru RESPECT ! Red eye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_kellu Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Acum daca tot am si eu un scuter care merge(repede, adica delimitat partial)...cine imi da si mie setul de stickere cu csr.....alias...mariusjml...cineva....cand? cum? unde?.....nu de alta dar vineri plec la mare si iau si scuteru cu mine...si sa vada lumea in vama ca sunt in club...adica sa fac reclama bunelor maniere.....si nu mai mergeti asa repede...sa nu ne pierdem pe lumea ailalta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 As vreau sa cumpar si eu doua seturi. Am doua scutere. Vine cineva miercuri sau joi pe la arc la miting ? Sau numai duminica la circ ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 vreau si eu stickere....pentru 2 scutere...cum facem ,Alias?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Sper ca stiti ca astept si eu un set prin ramburs???dar fratele Alias nu mai da si el nici un semn de viata??? hai tati ca asteptam, vine craciunul, dar n-are nimic-il sarbatorim aici...dai si tu un semn de viata da? pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightmare_cristy Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 (editat) Sunt mandru ! am facut si eu azi 2000 km . N-am avut nici o problema mecanica si in trafic m-am descurcat OK. Sper s-o tin tot asa. Editat Iunie 12, 2007 de nightmare_cristy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Sunt mandru ! am facut si eu azi 2000 km . N-am avut nici o problema mecanica si in trafic m-am descurcat OK. Sper s-o tin tot asa. bv! cati mai multi km fara accidente si probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 (editat) "Sunt mandru biggrin.gif ! am facut si eu azi 2000 km . N-am avut nici o problema mecanica si in trafic m-am descurcat OK. Sper s-o tin tot asa." [citeaza asta ma oftica:( ] ai delimitat-o ? nu ai avut nici o cazatura ? bv io am 1000, sper sa ajung si eu la urmatorul nr rotund cat de curand Editat Iunie 13, 2007 de kidmeister Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightmare_cristy Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 (editat) Nu l-am delimitat ca cica pierd garantia. Ma gandeam sa fac macar 5000 km cu el sa fiu sigur ca nu are defecte ascunse si la urma cred ca o sa-l delimitez (sper sa fie de acord ai mei ) Editat Iunie 13, 2007 de nightmare_cristy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate