*adytza* Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 gata nu t supara raule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 vind doua casti pentru scuter....pret 150 ron!....una dintre ele fffff putin folosita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 Cu scuter , fara scuter @Reverse ramine tatucul scuteristilor ! vrei sa zici femeia scuteristilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 :blink: Asta a fost tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 vrei sa zici femeia scuteristilor haha ma tot ameninti cu grataru ala si n`am mancat nimica de vreo luna cumpara carne multa ca vine si calicea...si stii cum e el..face ravagii =)) hai ciaules nebunule --- Mesaj completat în 28 Jul 2007 18:07 ------------- Asta a fost tare de ce cauti anturaj cu japca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 haha ma tot ameninti cu grataru ala si n`am mancat nimica de vreo luna cumpara carne multa ca vine si calicea...si stii cum e el..face ravagii =)) hai ciaules nebunule pai in cazul asta putem sa ne consideram flamanzi =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trica Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 Mai baieti, in ce categorie de vehicul se incadreaza piaggio mp3, ma intereseaza sa stiu daca se poate conduce cu B-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat Iulie 28, 2007 Share Postat Iulie 28, 2007 Iti trbuie A1 pt 125 si A pentru restul. Ala de 250 e 5800E!Are un prieten. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iulie 29, 2007 Share Postat Iulie 29, 2007 ce parere aveti despre uleiurile Mobil 1 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Iulie 29, 2007 Share Postat Iulie 29, 2007 m-am dat ieri pe pocket bike , hihihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 29, 2007 Share Postat Iulie 29, 2007 m-am dat ieri pe pocket bike , hihihi si cum e????e comic rau,era unu p aici modificase pinionul,nush c mai facuse el si fugea al draq q 70,fara casca fara nimic,acu c a mai ramas din mini bike mai sunt rotile kre sunt la carutul d dus gunoiul R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Iulie 29, 2007 Share Postat Iulie 29, 2007 e penal ) , nu ai loc , si ghidonul e fff sensibil , dak l-ai scapat , esti p jos , si huruie de inebunesti . E usor de intors , il iei in brate.. ) in ghiozdan la scoala , hihi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 29, 2007 Share Postat Iulie 29, 2007 e penal ) , nu ai loc , si ghidonul e fff sensibil , dak l-ai scapat , esti p jos , si huruie de inebunesti . E usor de intors , il iei in brate.. ) in ghiozdan la scoala , hihi am mers si eu p unu mai de mult...si de atunci nu-mi mai trebe ...intr-o curba,cand sa intorc,s-a dus ghidonu intr-o parte si am cazut in poponeata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 tare asta cu poponeatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 salut.. o intrebare.. la RS 50, exista limitare la rotita dintata din spate?:| merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 M-am plimbat p un scooter honda d 100cc,motor in 2T,140 p bord,fuge lejer cu 100 si. frate am ramas masca knd am vazut c sprint are ,acu nu-mi mai vine sa ma urc p sprinteru meu Scooteru arata asa(asta kre m-am plimbat era albastru) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trica Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 Pai normal la 100CC sa aiba demarajul mai bun, al tau ce capacitate cilindrica are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 Pai normal la 100CC sa aiba demarajul mai bun, al tau ce capacitate cilindrica are? 50cc da e in 4T,deci e mai puturos la demaraj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 Anyway urat scuterul de 100cc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danirosb Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 Sincer eu sunt de acord cu numele 49'ers suna un pic mai putzin oficial ca Comunitatea scuteristilor romani si necesita mai putin timp sa il spui cand vorbesti cu cineva iar referitor la sigla am facut ceva rapid in paint care arata mai "street" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 suzuki meu e de 49 e in 2 timpi fara nici o modificare cand pleaca de pe loc se ridica intr-o roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 Anyway urat scuterul de 100cc.... Urat al draq da trage bine motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate