flroctavian Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 io am moto gp 2007 ... dar intru doar pe odc asa ca daca sunteti doritori puteti sa ma gasiti pe urmatoarele hub-uri : enigma.evolva.ro,dchub.gemenii.ro . numele meu este ronny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 gp3 il am si eu dp torrent da nu prea are fiabiliate motocicleta ori nu sunt eu obisnuit cu ea... ori nush Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 si eu ma joc , MotoGp , dar nu stiu care , scrie 2002 , daca citesti la intrare , Moto gp 2 , nu e , ii mai nou . Inainte ma jucam gp2 , si ii mai slabut ca asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 Salut! AM si eu un FB Sprinter,limitarile: Am fost la magazin si am intrebat und au limitarile au zis k e in CDI,bun i-am explicat k merge pana la 50 tare si deodata park i s taie gazu,asa am un prieten are un FB Tornado a umblat la carb si merge cu 70-75,ma intreb dak pot face si eu la fel sa scot limitarea din carb Acu am o intrebare cu rolele d la variator,sunt universale,adik dak imi cumpar role d 8gr s potrivesc la scuteru meu???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 io am moto gp 2007 ... dar intru doar pe odc asa ca daca sunteti doritori puteti sa ma gasiti pe urmatoarele hub-uri : enigma.evolva.ro,dchub.gemenii.ro . numele meu este ronny Ce dimensiune are jocul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 Gata am si eu RCA! ...Deci Acte am,numar am,Rca am,regulile le respect mai ramane Legislatia aia cnd fac 16 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 (editat) Gata am si eu RCA! ...Deci Acte am,numar am,Rca am,regulile le respect mai ramane Legislatia aia cnd fac 16 ani esti exact ca mine Aceleasi acte , aceasi situatie Editat August 12, 2007 de sica_sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flroctavian Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 io tre sa ma duc maine la udristei sa depun actele pt talon --- Mesaj completat în 13 Aug 2007 01:19 -------------io maine ma duc la udristei sa imi depun actele pt talon:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 esti exact ca mine Aceleasi acte , aceasi situatie si eu exact ca voi ) dar mai trebuie RCA-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 Mie imi mai trebuie RCA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 Sica las ca nu ne trb legislatie ...Daca' chiar stii regulile nu trebuie dar primim amenzi asa...Hai ma care mai sunteti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 mie nu-mi mai trebe nimica ah doar scuter ca nu mai am ..imi faceau militieni poze cand mergeam la saorma cu scuteru ca aveam numar de politie,rca plm tot , permis A ... ziceau ca sunt singuru pe care l-au vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 mie nu-mi mai trebe nimica ah doar scuter ca nu mai am ..imi faceau militieni poze cand mergeam la saorma cu scuteru ca aveam numar de politie,rca plm tot , permis A ... ziceau ca sunt singuru pe care l-au vazut ba da ? ce ii aia saorma . P.S. Puii mei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 ba da ? ce ii aia saorma . P.S. Puii mei ? Pe la tine prin sibiu nu se haleste de-asta : ? P.S. Reverse nu saliva prea mult ca inunzi forumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 Ce-i drept nush da tre sa fie shaorma si la sibiu. In schimb la sibiu este Simba! Ia zi VladuL stii ce-i Simba? SIca tre sa stie hai ca mi-i pofta sa mananc la Simba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 (editat) Pana aici pe forum , nu am auzit nici odata de saorma , P.S. Arata bine Editat August 14, 2007 de sica_sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 AM un Suzuki sepia si am o problema nu imi prind franele cum pot sa le reglez sunt stranse de la surub dar tot in zadar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 AM un Suzuki sepia si am o problema nu imi prind franele cum pot sa le reglez sunt stranse de la surub dar tot in zadar Verifica lichidul de frana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Bai Vlade ce`i aia ma?S-a deschis Geninu...aia e nepoate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Verifica lichidul de frana... nu sunt frane pe disc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 ba da ? ce ii aia saorma . P.S. Puii mei ? bah iar vorbesti?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Bai Vlade ce`i aia ma?S-a deschis Geninu...aia e nepoate Nu s-a deschis ma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Of...ce-as manca si eu o saorma. PS: Citez: "Scooterino is gone". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Of...ce-as manca si eu o saorma. PS: Citez: "Scooterino is gone". unde-i??ti l-a furat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 am si yo o problema mi-am pierdut cheile de la garaj casa si motor cea de la motor cum pot sa o fac nu am avut numai o cheie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate