nobike Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Neatza, As vrea sa fac malul Dunarii prin Serbia cu intrare pe la Portile de fier. Am nevoie de ajutorul vostru pentru cateva intrebari: - daca intru in Serbia pe la Portile de fier, pe unde pot sa re-intru in tara? - mai exact unde trec Dunarea inapoi? - trebuie pasport, taxe ceva? - sunt locuri de cazare in Serbia sau recomandati ceva? Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 22, 2010 Admin Share Postat Septembrie 22, 2010 /index.php?...t=0&start=0 Citeste topicul asta.. Sunt niste peisaje superbe.. Da si detalii..cind vrei sa mergi, poate mai sunt doritori.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Septembrie 22, 2010 Autor Share Postat Septembrie 22, 2010 /index.php?...t=0&start=0Citeste topicul asta.. Sunt niste peisaje superbe.. Da si detalii..cind vrei sa mergi, poate mai sunt doritori.. OK super, am si traseu tot; doar o intrebare, asigurarea se refera la asigurareea de sanatate? Cartea verde de la RCA-ul clasic am impresia ca e buna si pentru Serbia. Multumesc, Cristian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 22, 2010 Admin Share Postat Septembrie 22, 2010 Da, ai nevoie si de asigurarea de sanatate. Uita-te pe cartea verde, sa nu fie bifata(taiata) cu x Serbia, daca nu este atunci poti merge linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 mie nu mi-a cerut asigurarea de sanatate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 ce faci marius, gata, te-ai innoit? sa o stapanesti sanatos pana iei alta si mai tare! banuiesc ca acum iti dai seama de diferenta si ai terminat cu aiurelile ca 600=1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 salut doru, multam frumos, daa, e mare diferenta intre pegaso si asta. vroiam ceva mai puternic si asta e super pt ce mi-am dorit - touring pur sange, asta stie sa faca cel mai bine, trage de rupe, nu m-as mai da jos de pe ea tura prin serbia a fost frumoasa, drumuri bune, iar pe la cazane merita stat o zi intreaga, tare frumos este pe acolo,,, mai vreau sa fac un traseu oarecum similar :dunarea pe la sarbi, apoi cheile nerei si dunarea pe la noi la intoarcere, 1 - 3 oct asta-i tura restanta de anul trecut, nici anul asta n-a iesit,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 hai sambata undeva, ai chef? nu stiu unde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Serbia cu iesire pe la Portile de Fier si ceva invarteala si retur tinand cont ca esti din B... as zice ca pe Belogradchick - Calafat ar fi interesant. Atentie mare totusi ca sarbi sunt gretosi la granita cu bulgarii... minim 30 minute de asteptat, controlat in top case, la chiloti si intrebari de genul "cu ce te ocupi". De-o zi, dar mers, ceva de genul Bucuresti - Drobeta - Smederevo - Zajecar - ( Belogradchick - daca timpul iese ) - Vidin - Craiova - Bucuresti pare ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 hai la sighisoara , mancam o inghetata si venim inapoi eu maine trebuie sa merg la campina, raman acolo peste noapte ne putem intalni sambata dimineata, pe dn1, la intrarea catre campina, la ora 08 00 n-as vrea sa depasesc 700 km dus - intors ( trebuie sa fac schimbul ulei si filtre,,,) intre bv si sighisoara imi place la nebunie, ne dam frumos pe curbele alea cam 600 km dus intors, ce zici? Mesaj completat Belogradchick ar trebui legat cu pestera magura si fortareata din baba vida , in cazul asta sunt in linie locatiile astea http://www.youtube.com/watch?v=3NVZQbDPpm4 Mesaj completat link ul de mai sus nu e bun,,, http://www.youtube.com/user/pescarusul911#...u/0/5tQ8JhHVcgs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Septembrie 23, 2010 Autor Share Postat Septembrie 23, 2010 Ok, m-am hotarat la traseul asta: Bucuresti - Drobeta - Smederevo -Naidas -Sasca si retur. Dupa calculele mele sunt cam 300km in Serbia, ceea ce cred ca e ok pentru o zi intreaga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 Ok, m-am hotarat la traseul asta: Bucuresti - Drobeta - Smederevo -Naidas -Sasca si retur. Dupa calculele mele sunt cam 300km in Serbia, ceea ce cred ca e ok pentru o zi intreaga. poate mi-a scapat mie ... cand vrei sa pleci ? sau ai plecat deja ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Septembrie 27, 2010 Autor Share Postat Septembrie 27, 2010 Am plecat si m-am intors... scuze ca a fost cam pe sestache dar n-am avut timp sa organizez ceva elaborat... Pun poze maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate