boris_zx9r Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Un nou prilej de lectura tomnatica. Compozitie: o serie de comparative, un clasic renascut din cenusa si cateva masuri de sport, dupa gust. Targul de motorete are si el reprezentanti, iar pentru nostalgici am incropit un capitol interesant de istorie motociclistica. Deci, spor la randuiala ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 Un nou prilej de lectura tomnatica. Compozitie: o serie de comparative, un clasic renascut din cenusa si cateva masuri de sport, dupa gust. Targul de motorete are si el reprezentanti, iar pentru nostalgici am incropit un capitol interesant de istorie motociclistica. Deci, spor la randuiala ! dar ce romantic domnule, vreu si eu vreo 3 moka! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freedom Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 Un nou prilej de lectura tomnatica. Compozitie: o serie de comparative, un clasic renascut din cenusa si cateva masuri de sport, dupa gust. Targul de motorete are si el reprezentanti, iar pentru nostalgici am incropit un capitol interesant de istorie motociclistica. Deci, spor la randuiala ! Se dovedeste a n’spea oara: Ce romantica, limba romana ! Cum accepta ea violu’ fara sa zica nu, ba chiar cu prezervativa placere... Valoare intrinseca a cuvintelor ? Stilizari de fraza ? ... Esti pe dinafara, fratioare ! Poezia fezandeaza la orice colt ! Nici nu vreau sa ma gandesc ce dulce maioneza poate rezulta presarata cu relatari tehnice... Am incropit un capitol interesant: Lectura tomnatica ! Compozitie: cenusa si sport, dupa gust ! Deci, spor la randuiala ! Marius... Baga mare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boris_zx9r Postat Septembrie 24, 2010 Autor Share Postat Septembrie 24, 2010 Carcotasii au mereu ceva de obiectat, ma bucur ca i-am oferit "colegului" de forum priceputeanu prilejul sa faca analiza pe text. Dar esential era ca voi, cititorii nostri, sa aflati ca Moto 38 este pe piata. Lectura placuta ! Mesaj completat Carcotasii au mereu ceva de obiectat, ma bucur ca i-am oferit "colegului" de forum priceputeanu prilejul sa faca analiza pe text. Dar esential era ca voi, cititorii nostri, sa aflati ca Moto 38 este pe piata. Lectura placuta ! Mesaj completat Carcotasii au mereu ceva de obiectat, ma bucur ca i-am oferit "colegului" de forum priceputeanu ocazia sa faca analiza pe text. Dar esential era ca voi, cititorii nostri, sa aflati ca Moto 38 este pe piata. Lectura placuta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 si cu numerele mele moka ce se aude? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boris_zx9r Postat Septembrie 24, 2010 Autor Share Postat Septembrie 24, 2010 Pentru tine, marque, cred ca putem rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 desi e criza si a mai scazut numarul de pagini, revista tot de calitate a ramas! preluarile de la ittalieni sunt inspirat alese, bine traduse si trateaza niste subiecte care nu au cum sa nu te intereseze ca rider de 2 roti, triumph, un racer electric, comparatie 990 sm t cu ducati multistrada 1200, iar subiectele din actualitatea interna sunt scrise de oameni implicati in fenomen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 desi e criza si a mai scazut numarul de pagini, revista tot de calitate a ramas! preluarile de la ittalieni sunt inspirat alese, bine traduse si trateaza niste subiecte care nu au cum sa nu te intereseze ca rider de 2 roti, triumph, un racer electric, comparatie 990 sm t cu ducati multistrada 1200, iar subiectele din actualitatea interna sunt scrise de oameni implicati in fenomen. domnu' marque... triumphul ala e Norton toata ziua... Stiu ca-s tot britanice, clasice si alea-alea da'... S-avem pardon, onorabile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
www.patrickmoto.ro Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 (editat) Foarte misto si articolul despre IEFT! Editat Octombrie 12, 2010 de www.patrickmoto.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate