vis-a-vis Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Pai da, hai cu detalii despre Belciugatele: unde, cat, cum ca la un a reiesit cel mai relevant - http://elisadinei.ro/Contact/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 unde ma la belciugatele? circiuma sau ce e acolo? ziceti clar. te duci si mananci sau vand aia pt acasa? daca e carciuma de ce sa bati drumul pana acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 (editat) Este vorba despre un restaurant... http://popasrusticdiana.ro/ de la Cora Pantelimon inca 20 km pina in Belciugatele si la indicator Restaurant la dreapta inca 200m spre apa... ...si bati drumul pina acolo pt locatie, restaurant, mincare si bautura... Editat Septembrie 27, 2010 de cristache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 clar acum, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventurer Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Au si o caprioara in spatele restaurantului. E o zona super frumoasa, unde poti sa dai si la peste. Din cate am inteles, berbecutul la protap se face in weekend sau la comanda ptr mese festive. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 nu esti sanatos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Da' cine e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Deci unde pe langa podul grant? stau in zona si mi-ati facut pofta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Deci unde pe langa podul grant? stau in zona si mi-ati facut pofta Un pic off-topic Must bun in Bucuresti, de unde iau de 2 ani incoace - http://www.vinulnostru.ro/contact.html Pastrama buna, de toate felurile posibile - http://www.norc.ro/pano/HUax1IqF/ Pofta buna QED Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Este vorba despre un restaurant... http://popasrusticdiana.ro/ Vezi doar sa nu fie lume multa, ca ti se ia de asteptat. Am stat odata 50 de minute sa ne aduca un bors de peste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Poate n-aveau peste prin gradina si a durat pana l-au pescuit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 27, 2010 Autor Share Postat Septembrie 27, 2010 QED in 45 min mai " bag " 2 l de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 QED am notat, ms, maine cred ca trec pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 am notat, ms, maine cred ca trec pe acolo Care trimiti si pe Eurolines? Platesc comision ...hai ca am balit pe touchscreen.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Merită Âşi în timpul săptămânii trecut pe acolo? http://popasrusticdiana.ro/ Se merita din plin! Dupa ce am visat numai pastrama si must doua zile , am strans aseara gasca si am fost la Belciugatele. Si da domne, cea mai buna pastrama de oaie acolo am mancat-o, cu mamaliguta si mujdei si cu un must...de inghit in sec numai cand imi amintesc. Programul la bucatarie in timpul saptamanii este pana la ora 23:00, deci daca vreti sa si mancati, ar fi bine sa ajungeti pana atunci! Locul este superb, rustic, mancarea pe masura asteptarilor, deci merita un din partea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 http://popasrusticdiana.ro/ Se merita din plin! Dupa ce am visat numai pastrama si must doua zile , am strans aseara gasca si am fost la Belciugatele. Si da domne, cea mai buna pastrama de oaie acolo am mancat-o, cu mamaliguta si mujdei si cu un must...de inghit in sec numai cand imi amintesc. Programul la bucatarie in timpul saptamanii este pana la ora 23:00, deci daca vreti sa si mancati, ar fi bine sa ajungeti pana atunci! Locul este superb, rustic, mancarea pe masura asteptarilor, deci merita un din partea mea! atentie la site - are troian (kaspersky) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 mergeti cat mai departe de PIRANIA am fost aseara o gasca de motociclisti must doar alb iar o cana de must era 4LEI cand zic o cana ma ref la 200ml. PLUS CA AM REZERVAT MASA TELEFONIC SI NE.AU TAXAT CU 60 RON REZERVARE DECI EVITATI PIRANIA BONUL DREPT MARTURIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 V-au vazut mai prost imbracati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 26, 2013 Autor Share Postat Septembrie 26, 2013 pe 2013 ce se aude? bunicii mei au casa in Valea Calugareasca, cu crama and stuff - confirm, mustul si in general vinul din zona e foarte foarte bun detalii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 mergeti cat mai departe de PIRANIA am fost aseara o gasca de motociclisti must doar alb iar o cana de must era 4LEI cand zic o cana ma ref la 200ml. PLUS CA AM REZERVAT MASA TELEFONIC SI NE.AU TAXAT CU 60 RON REZERVARE DECI EVITATI PIRANIA BONUL DREPT MARTURIE bbaaai ce nesimtire.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 26, 2013 Autor Share Postat Septembrie 26, 2013 tu ai bmw si mergi prea repede:) basti ca alta data nu te mai las sa ma depasesti. bine ca ai nr cu tine ca altfel nu stiam cine e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 sa o ......SCOT.... si bagam o testare...... bbaaai ce nesimtire.... ATENTIE POSTUL E DIN 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 26, 2013 Share Postat Septembrie 26, 2013 ATENTIE POSTUL E DIN 2010 ce tantalau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate