Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 O guma mai lata face toata diferenta ? Mmm, adica ii fwte toata ciclistica ? S-o stapanesti sanatos Thomas. pe janta aia 190/55 nu e mai lata (bine, e dar extraordinat de putin), e mai bombat. 190/50 e mai lat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 6, 2010 Autor Share Postat Octombrie 6, 2010 Asa... dupa primele teste zilnice pe frig si ploaie pot sa zic cateva: - sa le dea D-zeu sanatate celor care au facut hartile interschimbabile, pe frigul si ploaia de zilele astea am mers fluent precum un maxi-scooter, fara nici un stress nici la accelerare, nici la frana de motor. - din cauza inaltimii mobrei si aripii sus (fata) si cam lipsa spate - cam stropeste. Aia e, ei nu s-au gandit ca la noi sunt strazi cu noroi+apa si nu doar cu apa de ploaie ca la ei - consumul, pe modul touring si rain - 7% in oras. Dupa ce o sa stau si pe modul Sport o tura, pot sa vad daca difera major consumul. Trebuie sa ma invat oricum sa nu ma dau la ea ca la precedenta, nu de putine ori m-am surprins ca m-a furat gazul si am cam sarit calul Kipintaci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 in sport te duci cam in 8% (+/- 200 ml, doar ca tu esti in bucuresti, nu stiu ce sa-ti spun acum exact). esti inca la inceputul ei, o sa simti nevoia de alte gume decat oem dupa ceva timp mai ales ca nu conduci de ieri. desi electronica este foarte buna la capitolul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 Ooo, sa o stapanesti sanatos! Frumoasa foc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Octombrie 8, 2010 Share Postat Octombrie 8, 2010 Azi am vazut ca a iesit ''il fratello maggiore'', adica Dorsoduro 1200, cu 130 de CP la 8.700 de turatii. Un monstru ! Link aici : http://www.motoblog.it/post/26059/aprilia-...011-video-promo . Time for a change? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 8, 2010 Autor Share Postat Octombrie 8, 2010 O bestiuță atomică. Dar sa fim seriosi, la mersul de zi cu zi, ce dreaq sa faci cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 Bravo Thomas, o alegere buna pentru strazile din Bucuresti sau soselele din Romania. Sa te bucuri de ea la fel ca de fiecare motocicleta pe care ai avut-o si ai apreciat-o la vremea ei. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 8, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2010 New bike, same kid Cum timpul s-a comprimat rau de cand avem si o fata in familie nu am avut timp de photo-shooting-uri, insa cand a zis fie-miu ca vrea pe moto, am imbinat utilul cu placutul P.S. Trebuie sa ma invat cu ea sa merg mai usor, din 9% nu am scos-o de cand a dat caldurica Mesaj completat Si un comparativ intre Dorsoduro si Hypermotard. Rezultatul il vedeti dupa ce parcurgeti materialul http://yfrog.com/6c2010aprilcomparpage8jx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 (editat) Same kid, dar ce mai creste! Superba mobreta, sa o stapanesti sanatosT E ceva sa scoti din ea consum de 954 mers "normal".. PS: A, si neaparat sa'i pui doar ulei Agip! Editat Noiembrie 24, 2010 de strumfuadi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 24, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2010 Creste-creste Legat de consum, e din cauza ca sunt obisnuit sa stau in ture inalte si asa stau si cu mobra asta. Nu e bine, daca ar sta un radar dupa mine, mi-ar lua permisul de 20 ori zilnic Oricum, conform cu computadorul de bord, consumul sta asa: - mod Touring: 9.6 % - mod Sport: 9.1 % - mod Rain: 9.9% But the feeling.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 (editat) Ai, sa-mi f.u.t una.....ti-ai luat IMS Secsi, ce-i drept! Editat Decembrie 14, 2010 de Achile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 16, 2010 Autor Share Postat Decembrie 16, 2010 (editat) Ai, sa-mi f.u.t una.....ti-ai luat IMS Secsi, ce-i drept! Ti-am aratat-o inghetata ? P.S. 2 ore am dezghetat-o cu foehnul sotiei Sa-i mai crezi pe meteorologi cand zic "o ploaie usoara: Editat Decembrie 16, 2010 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 27, 2011 Autor Share Postat Iunie 27, 2011 Din pacate niste probleme personale ma forteaza sa o vand urgent -> http://bikeshop.ro/handler.php?act=view&src=db&tip=am&ID=387543 Are 1500 km acum, e ca noua, se ofera factura, etc. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 4, 2011 Autor Share Postat August 4, 2011 Dupa ce a trecut perioada de rodaj, a ajuns la consumuri decente Si de asemenea, nici nu i-am dat cat poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate