Sari la conținut

Supermoto

mmisulicaa
 Share

Postări Recomandate

Hey guys and girls!

Nu am mai postat pe aici asa ca voi incepe cu: Bine v-am gasit.

Cel mai probabil in primavara, daca nu chiar in iarna, intentionez sa imi iau un motor (un supermoto mai exact, cum spune si titlul). Am creat acest post pentru ca vreau sa mai aud pareri despre acest gen de motocicleta care e de relativ putin timp pe strazi.

Bafta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hey guys and girls!

Cel mai probabil in primavara, daca nu chiar in iarna, intentionez sa imi iau un motor (un supermoto mai exact, cum spune si titlul). Am creat acest post pentru ca vreau sa mai aud pareri despre acest gen de motocicleta care e de relativ putin timp pe strazi.

Bafta

Cred ca subforumul enduristilor era mai potrivit pentru topicul asta.Eu cred ca aceasta combinatie este foarte fericita din punct de vedere sportiv.SM(sportul) mi se pare super spectaculos.Genul de motocicleta este intradevar nou pe strazi,dar sportul are deja peste 20 de ani.

Link spre comentariu

Reply-uri de genu "da e super tare" sau "sunt fun de condus si practice pe deasupra" nu ma incanta si nu ma ajuta cu nimik pt ca stiu asta deja din acest motiv m-am hotarat sa imi iau asa ceva. Mai mult astept indrumari vis-a-vis de marca, model, daca sa o iau super moto gata facuta sau sa iau in croser si sa il transform (problemele de care m-as putea lovi in acesta situatie) si bineinteles implicatiile financiare.

Link spre comentariu

• Admin

Hey guys and girls!

Bafta

Bine ai venit.

Daca te-ai hotarat deja sa-l iei, inseamna ca deja stii totul despre ele :ok:

Parerea mea: sunt motoare practice pentru oras: usoare, manevrabile, pozitie inalta de condus. La o plimbare inafara orasului esti orecum limitat.

De ales ai intre principalii producatori de enduro.

Yamaha:

1137074720_189.jpg

model derivat din XT-ul enduro

Honda

motor-51.jpg

FMX - model de conceptie noua, scos anul trecut cred

Aprilia

pegaso.jpg

Pegaso Strada - derivat din Pegaso

Husaberg

Husaberg_FS_650c.jpg

FS450/650 - scula hardcore, derivata din modelul enduro de competitie

KTM

640_duke.jpg

Duke II - model stradal

La KTM ai o gama mai mare de modele pt. strada, inclusiv modele derivate din motoarele de competitie ( http://www.ktm.ro/stradal ). Ai si SuperDuke 990 - scos anul trecut, dar nerecomandat incepatorilor

990_superduke_titanium.jpg

Sa derivezi din cross e mai greu, crossul nu e inmatriculeaza si trebuie omologare & shit. Poti deriva din enduro, in functie de model poti cumpara un kit de conversie (roti, frane, furtune, aripa, etc).

Link spre comentariu

Smokey,

In primul rand merci pentru sugestii; in mare am idee cu ce se manaca acest tip de motor, dar din cauza faptului ca nu am mai avut un asemenea motor (si nici prieteni care sa detina) nu stiu sumele de care este vorba (pentru ca majoritatea aveam aceasta pb..... a banilor).

In oricare din situatii (daca transform un enduro sau i-au un supermoto gata facut) vreau sa mai am o pereche de roti de cros pt iesiri pe teren accidentat. Aveti sugestii despre asta?

Link spre comentariu

Salut! Eu vin de pe o motorisca Suzuki GS 500, dar am vandut'o si ma bate gandul si pe mine la un Supermoto. Nu stiu cam ce vrei tu, dar eu ma orientez la ceva italian (sau, ma rog, ceva din EU) din cauza banilor (nu platesti taxe vamale). Ce imi face cu ochiul ar fi o Cagiva Supercity de 125, in 2 timpi (am descoperit de curand pe la prieteni ce inseamna puterea de 2 timpi). Nu ca nu as vrea ceva mai mare, dar la asta, daca ai ceva prieteni care fac Italia cu dubele, iesi cu totul pe la 600 de euro (un 98-99 si nu chiar epuizat complet). Am doi prieteni cu Supermoto, o Husqvarna si nu-stiu-ce-draq are celalalt, dar trag de ele de doi ani si nu am auzit sa schimbe ceva. In plus ARATA SUPERBINE! Bafta si daca ai/aveti ceva sugestii... multzam fain! hellicks@yahoo.com

Link spre comentariu

Eu am avut o yama XT de 200cc in doi timpi si cei drept ca peste 7000 RPM manca asfaltu, dar sub era cam lenesa si prin oras nu o duci numai in ture multe. Plus ca acum as vrea ceva mai multa putere asa ca as vrea un 500-600 cc.

P.S.plus ca la doi timpi mai e grija uleiului.

Link spre comentariu