mmisulicaa Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 Hey guys and girls! Nu am mai postat pe aici asa ca voi incepe cu: Bine v-am gasit. Cel mai probabil in primavara, daca nu chiar in iarna, intentionez sa imi iau un motor (un supermoto mai exact, cum spune si titlul). Am creat acest post pentru ca vreau sa mai aud pareri despre acest gen de motocicleta care e de relativ putin timp pe strazi. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 Hey guys and girls! Nu am mai postat pe aici asa ca voi incepe cu: Bine v-am gasit. Cel mai probabil in primavara, daca nu chiar in iarna, intentionez sa imi iau un motor (un supermoto mai exact, cum spune si titlul). Am creat acest post pentru ca vreau sa mai aud pareri despre acest gen de motocicleta care e de relativ putin timp pe strazi. Bafta Cred ca subforumul enduristilor era mai potrivit pentru topicul asta.Eu cred ca aceasta combinatie este foarte fericita din punct de vedere sportiv.SM(sportul) mi se pare super spectaculos.Genul de motocicleta este intradevar nou pe strazi,dar sportul are deja peste 20 de ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat August 27, 2006 Autor Share Postat August 27, 2006 Reply-uri de genu "da e super tare" sau "sunt fun de condus si practice pe deasupra" nu ma incanta si nu ma ajuta cu nimik pt ca stiu asta deja din acest motiv m-am hotarat sa imi iau asa ceva. Mai mult astept indrumari vis-a-vis de marca, model, daca sa o iau super moto gata facuta sau sa iau in croser si sa il transform (problemele de care m-as putea lovi in acesta situatie) si bineinteles implicatiile financiare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 recomandarea mea este sa vezi care sunt diferentele intre un SM si cross.. dupa aceea o sa iti dai singur seama ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat August 28, 2006 Admin Share Postat August 28, 2006 Hey guys and girls! Nu am mai postat pe aici asa ca voi incepe cu: Bine v-am gasit. Cel mai probabil in primavara, daca nu chiar in iarna, intentionez sa imi iau un motor (un supermoto mai exact, cum spune si titlul). Am creat acest post pentru ca vreau sa mai aud pareri despre acest gen de motocicleta care e de relativ putin timp pe strazi. Bafta Bine ai venit. Daca te-ai hotarat deja sa-l iei, inseamna ca deja stii totul despre ele Parerea mea: sunt motoare practice pentru oras: usoare, manevrabile, pozitie inalta de condus. La o plimbare inafara orasului esti orecum limitat. De ales ai intre principalii producatori de enduro. Yamaha: model derivat din XT-ul enduro Honda FMX - model de conceptie noua, scos anul trecut cred Aprilia Pegaso Strada - derivat din Pegaso Husaberg FS450/650 - scula hardcore, derivata din modelul enduro de competitie KTM Duke II - model stradal La KTM ai o gama mai mare de modele pt. strada, inclusiv modele derivate din motoarele de competitie ( http://www.ktm.ro/stradal ). Ai si SuperDuke 990 - scos anul trecut, dar nerecomandat incepatorilor Sa derivezi din cross e mai greu, crossul nu e inmatriculeaza si trebuie omologare & shit. Poti deriva din enduro, in functie de model poti cumpara un kit de conversie (roti, frane, furtune, aripa, etc). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat August 28, 2006 Autor Share Postat August 28, 2006 Smokey, In primul rand merci pentru sugestii; in mare am idee cu ce se manaca acest tip de motor, dar din cauza faptului ca nu am mai avut un asemenea motor (si nici prieteni care sa detina) nu stiu sumele de care este vorba (pentru ca majoritatea aveam aceasta pb..... a banilor). In oricare din situatii (daca transform un enduro sau i-au un supermoto gata facut) vreau sa mai am o pereche de roti de cros pt iesiri pe teren accidentat. Aveti sugestii despre asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Salut! Eu vin de pe o motorisca Suzuki GS 500, dar am vandut'o si ma bate gandul si pe mine la un Supermoto. Nu stiu cam ce vrei tu, dar eu ma orientez la ceva italian (sau, ma rog, ceva din EU) din cauza banilor (nu platesti taxe vamale). Ce imi face cu ochiul ar fi o Cagiva Supercity de 125, in 2 timpi (am descoperit de curand pe la prieteni ce inseamna puterea de 2 timpi). Nu ca nu as vrea ceva mai mare, dar la asta, daca ai ceva prieteni care fac Italia cu dubele, iesi cu totul pe la 600 de euro (un 98-99 si nu chiar epuizat complet). Am doi prieteni cu Supermoto, o Husqvarna si nu-stiu-ce-draq are celalalt, dar trag de ele de doi ani si nu am auzit sa schimbe ceva. In plus ARATA SUPERBINE! Bafta si daca ai/aveti ceva sugestii... multzam fain! hellicks@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat August 28, 2006 Autor Share Postat August 28, 2006 Eu am avut o yama XT de 200cc in doi timpi si cei drept ca peste 7000 RPM manca asfaltu, dar sub era cam lenesa si prin oras nu o duci numai in ture multe. Plus ca acum as vrea ceva mai multa putere asa ca as vrea un 500-600 cc. P.S.plus ca la doi timpi mai e grija uleiului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate